0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok

Nyitólap Kategóriák WebáruházHorgászbot Teleszkópos horgászbotok Carp Expert Tele Teleszkópos Horgászbot 330cm 80-120g

Carp Expert Tele Teleszkópos Horgászbot 330cm 80-120g

Carp Expert Tele Teleszkópos Horgászbot 330cm 80-120g
további képek
Értékelések: starstarstarstarstar (5) 1x
Cikkszám:12164330_carpexpert
Szuper ár:
14 270 Ft
(40.8 EUR)
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A Carp Expert Tele Teleszkópos Horgászbot 330cm 80-120g készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Egyre inkább hajlamosak a horgászok temetni a teleszkópos rendszerű horgászbotokat. Azonban akinek fontos a praktikum és a használhatóság együtt, az fel fog figyelni a CXP UNI TELE botra. Ismét egy újdonság és ismét az Energofish-től, mely azon horgásztársaink számára készült, akik a jó szállíthatóság mellett nem szeretnének lemondani a minőségi kivitelről és a minőségi anyagokról. IM 6-os, kiváló Carbon anyaga a dobás során tökéletes pontossággal repíti a kiszemelt helyre végszerelékünket. A kapás után pedig megfelelő rugalmassággal idomul a horgon lévő hal húzása által okozott terheléshez. Így szinte biztosak lehetünk abban, hogy a bot rugalmatlansága miatti halvesztéseket kikerüljük. Az átlagos teleszkópos botokhoz képest jóval több tagból álló kivitele kivételes gerincet, ugyanakkor lágy spiccet kölcsönöz a botnak. A nyéltag kivételével minden tagra került gyűrű így zsinórunk a dobás és a fárasztás során teljesen felveszik a bot ívét. A rövidebb méretek alkalmasak szűk helyen történő úszózásra, vagy pergetésre. A hosszabb kivitelekkel pedig fenekezhetünk nagyobb, akár 80 méter feletti távolságokra is, vagy várhatjuk a feltolós úszóra érkező pontyokat a nádas előtt. A minőségi SIC betétes gyűrűsor nem sérti meg zsinórunkat a dobás és a fárasztások során, így elkerülhetjük az ebből adódó halvesztést. Igazi különlegesség a spiccen található borított SIC betét, mely körülölelve foglalatát, bármilyen szögben lefelé irányuló zsinórt megvéd a sérülésektől. Orsótartója igazán igényes megjelenést kölcsönöz a botnak, mely az osztott parafa/duplon nyéllel kombinálva esztétikailag is gyönyörködteti használóját. Bízzunk hát a teleszkópos botokban és tudjuk megkülönböztetni az átlagost, a kiválótól, mely esetünkben a Carp Expert Uni Tele!
 

 

Cikkszám: 12164-330
Dobósúly: 80-120 g
Hossz: 3,30 m
Súly: 365 g
Szállítási méret: 70 cm
Tagok száma: 8
Akció: B
Carp Expert Tele Teleszkópos Horgászbot 330cm 80-120g

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz



Értékelések, vélemények - starstarstarstarstar (5)
starstarstarstarstar (5) - 2021.08.22. 20:09:02
Szépen elkészített,erős,megbizhato bot. Az orsó tartó befogadó része lehetne egy kicsit nagyobb,hosszabb.A botra szánt orsót nem tudtam befogatni.Egyébbk.Elégedett vagyok!
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:
Videók
Carp Expert Tele Teleszkópos Horgászbot 330cm 80-120g videó
Ha még több teleszkópos horgászbotot megnéznél, nézz körül a teleszkópos horgászbotok kategóriában!
Botzsák
Pót gyűrű
Mások ezeket is megvették

   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk