0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Nyári eleji akciók Szúnyogriasztó

Nyitólap Kategóriák WebáruházMerítő - halkímélők Pontymatrac Carp Expert Original Pontymatrac

Carp Expert Original Pontymatrac

- 10 %
-599 Ft
Carp Expert Original Pontymatrac
Cikkszám:73756605_carpexpert
Most csak:
(16.9 EUR)
régi ár: 5 989 Ft
1 év garancia
Elfogyott
A Carp Expert Original Pontymatrac készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Termékismertető Értékelés
Egyet is értünk ezzel, hiszen a kifogott és visszahelyezett hal védelme a legfontosabb. Ha nem használunk pontymatracot, akkor sérülhet a külsején lévő nyálka réteg, ami a különböző fertőzésektől védi meg és sérülhetnek a belső szervei is, egy-egy ugrás után.

A Carp Expert Original pontymatrac méretei abból a megfontolásból ekkorák, hogy a matrac közepén megugró hal könnyen lekerülhet a földre egy kisebb kiterjedésű matrac esetében. Ezen felül, mostanában egyre több az olyan horgásztó, ahol nagy eséllyel foghatunk 10 kg feletti pontyokat.

Mérete: 110 cm x 70 cm

A matrac mérlegelésre is alkalmas, mivel összehajtva a felső részén két fül található, amibe a mérleg kampója beakasztható. Össze is csatolható a két oldala, így a hal a mérlegelés során nem tudja szétrúgni és nem tud kiugrani belőle.

Kihajtható térdeplővel rendelkezik, így ha a kifogott hal mellé térdepelünk, nem leszünk koszosak.

Mielőtt a halat ráhelyeznénk, ne felejtsük el benedvesíteni a matracot.
Carp Expert Original Pontymatrac

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más Xfish látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

Kiváló

Átlagos
Elmegy
Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk