0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok

Nyitólap Kategóriák WebáruházTáska-Botzsák Hátizsák Delphin Blokz Hátizsák Kiegészítő zseb

Delphin Blokz Hátizsák Kiegészítő zseb

Delphin Blokz Hátizsák Kiegészítő zseb
további képektovábbi képektovábbi képektovábbi képektovábbi képektovábbi képektovábbi képektovábbi képektovábbi képektovábbi képektovábbi képektovábbi képek
Értékelések: starstarstarstarstar (5) 2x
Cikkszám:101001508_delphin
8 550 Ft
(24.4 EUR)
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
Kiemelve
A Delphin Blokz Hátizsák Kiegészítő zseb készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
CSAK KIEGÉSZÍTŐ ZSEB, A TÁSKÁT NEM TARTALMAZZA, AZ KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓ.
Táska Cikkszáma: 101001507_delphin

Egyedülálló, kivételes, kihagyhatatlan – egyszóval BLOKZ. Igen, ez egy a Delphin márka által tervezett hátizsák, mely első látásra lenyűgözi kialakításával és lehetőségeivel. A horgászathoz igazítjuk a hátizsák térfogatát. A térfogata 30 litertől egészen literig majdhogynem kétszeresére tudja változtathatni.!

Ahogy a neve is sugallja több „blokból” áll, mely egy kivételes egységet képez. A BLOKZ alapját a fő rész alkotja – univerzális hátizsák, melynek az elején három különálló Carpath mintás táska/zseb van felfogatva. Mindegyiknek 5 liter a térfogata. A BLOZK fő befogadó részében mozgatható elválasztó fal található, mely nagyobb rendet biztosít dolgai elhelyezésekor. Ezek a zsebek klipekkel vannak ellátva, melyek segítségével összefogathatók és felfogathatók a hátizsákra, így alkotva egységet melynek térfogat így már 45 liter.

Gondoltunk azokra is akik a horgászataikra valóba sok holmit hordanak. A hátizsák oldalán klippel ellátott szíjak vannak ahova további két BLOZK zsebet tud felfogatni, melyek hozzávásárolhatók. Ezeknek a szíjaknak segítségével a hátizsákhoz hozzáfogathat a felszerelése részét vagy öltözékét. Így valóban elegendő helye lesz a horgász felszerelésének. A hátizsák maga 30 literes térfogatával és stílusos kialakításával megtalálja kihasználását alkalmi viseléskor és túrázásnál is. A hátizsák belsejében mozgatható elválasztó fal található, mellyel el tudja választani felső és alsó részre a hátizsákot. A hátizsákba három hozzáférési lehetősége van, így tökéletesen hozzáfér minden részéhez. Ezeken keresztül nagyon kényelmesen és gyorsan becsomagolja holmiját. Ha aktív és praktikus horgászokhoz tartozik, akiknek a felszerelését messzebbre kell elvinnie, akkor a BLOZK egy pótolhatatlan segítségévé válik.

Műszaki paraméterek:
Teljes méret zsebekkel: 55cm x 45cm x 32cm
Fő rész mérete: 31cm x 45cm x 22cm
Összefogott zsebek mérete: 15cm x 32cm x 11cm
Delphin Blokz Hátizsák Kiegészítő zseb

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz



Értékelések, vélemények - starstarstarstarstar (5)
starstarstarstarstar (5) - 2023.02.28. 18:37:55
starstarstarstarstar (5) - 2022.01.21. 12:21:23
Nagyon tetszik és nagyon praktikus.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:
Mások ezeket is megvették

   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk