0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok

Nyitólap Kategóriák WebáruházHorgászbot Teleszkópos horgászbotok Kamasaki Tele Pack Duplabotos Rablózó Szett Ajándék Párnával

Kamasaki Tele Pack Duplabotos Rablózó Szett Ajándék Párnával

Kamasaki Tele Pack Duplabotos Rablózó Szett Ajándék Párnával
további képek
Értékelések: starstarstarstarstar (5) 2x
Cikkszám:12045561_kamasaki
Szuper ár:
30 591 Ft
(87.4 EUR)
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A Kamasaki Tele Pack Duplabotos Rablózó Szett Ajándék Párnával készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Kamasaki Tele Pack Duplabotos rablózó szett ajándék halas párnával

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a praktikus szállítási paraméterekkel rendelkező teleszkópos bot is. A Kamasaki Tele Pack kedvező árú megoldást nyújt akár a horgászattal ismerkedőknek vagy a kis helyigényű felszerelést kereső horgászok számára.

A Tele Pack egy praktikus Travel horgászbot, mely 330 cm-es méretével egy igazi univerzális megoldást ad a horgászok közébe.

Ezen ismérvek mellett szállítási mérete is kiemelkedő a szegmensben, mely 70 cm alatti, így egyszerűen, könnyen, kis helyen szállítható.

Akár rapid horgászathoz vagy vadvízre, cserkeléshez is tökéletes Travel bot, kedvező árfekvéssel.

A botokkal tökéletes párost fog alkotni a hozzájuk illő Arno Holix 4500-as orsója.

Sőt, ezen kívül egy Holiday merítőháló, egy Lumitact lámpa és 2 darab ragadozós előke is a csomag része, kiegészítve mindezt egy ajándék párnával.

A szett tartalma:
- 2x Kamasaki Tele Pack 330 teleszkópos horgászbot
- 2x Arno Holix 4500 orsó
- Holiday merítőháló
- Lumitact kézilámpa
- 2 csomag ragadozós előke
+ ajándék párna

Kamasaki Tele Pack Teleszkópos Bot 330cm 50-100g:

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a praktikus szállítási paraméterekkel rendelkező teleszkópos bot is. A Kamasaki Tele Pack kedvező árú megoldást nyújt akár a horgászattal ismerkedőknek vagy a kis helyigényű felszerelést kereső horgászok számára.

A Tele Pack egy praktikus Travel horgászbot, mely 2 féle méretével és dobósúlytartományával egy igazi univerzális megoldást ad a horgászok közébe.

Ezen ismérvek mellett szállítási mérete is kiemelkedő a szegmensben, mely 70 cm alatti, így egyszerűen, könnyen, kis helyen szállítható.

Akár rapid horgászathoz vagy vadvízre, cserkeléshez is tökéletes Travel bot, kedvező árfekvéssel.

3. modern kompozit A legmodernebb kompozit technológiával készült botok tökéletesen alkalmasak a szerelékpróbáló körülmények közötti horgászathoz. A strapabíró anyag jól bírja a parti kövezéseken elkerülhetetlen koccanásokat és a kapitális halak fárasztása során fellépő igénybevételt is.
3. KLASSZIKUS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.

Cikkszám: 12054-33
Hossz: 3,3 m
Tagok száma: 7
Dobósúly: 50-100 g
Akció: B
Szállítási méret: 67 cm
Súly: 270 g

Arno Holix 4500 Feeder Horgászorsó:

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek. A több méretben elérhető rendkívül megkapó, ezüstös alapon fém elemekkel kiegészített Holix orsó széria is ezt a szegmenst bővíti. Nyomógombosan behajtható karja végén, fogantyúja kellemes használatot biztosít, legyen szó bármilyen szerelékről. Univerzális elsőfékes kivitelével, akár pergetéshez vagy univerzálisan békés vagy rablóhalazáshoz, egyéb módszerekhez is megfelelő választást kínál. Tapasztalattól függetlenül ajánlott orsó, mely azon horgászoknak is jó szolgálatot nyújt, akik ismerkednek a horgászattal vagy csupán egy kedvezőbb árfekvésű orsót keresnek általános horgászati felhasználásra.

- Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.

- Az orsóra megbízható első fékrendszer került. A zsinór szakítószilárdságának és a bot keménységének függvényében már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a fékerőt. A horogra került hal fárasztása közben a dob elején lévő fékerő szabályozó elforgatásával a fékerő tetszőlegesen változtatható.

Cikkszám: 20033-450
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 4500
Orsódob: Alumínium
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 268 g
Zsinórkapacitás: 0,30 mm / 180 m

Carp Expert Holiday Horgász Merítőháló 1,8M:

A CXP márka a békéshalas horgászathoz, illetve pontyhorgászathoz is rendkívül széles termékpalettát kínál, ezt a vonalat bővíti ez a teleszkópos kivitelű, összecsukható háromszögletű fejjel ellátott igazán kompakt méretezésű és súlyú merítőháló.A Holiday egy alumínium nyélrésszel ellátott, praktikus teleszkópos rendszerű merítőháló, mely igazán könnyű súlyt garantál így szállítása és használata is egyszerű.Könnyen nyitható és zárható csavaros nyélrésze mellett, kiemelendő az adaptere, mely 1 felfele történő nyomással zárható és kinyitása is szintén egy mozdulatot igényel csupán. Ez a modell ideális választás azon pecásoknak, akiknek fontos a szállíthatósági kényelem biztosítása, de mégse akarnak a strapabíróságról lemondani. Nevéből adódóan akár kirándulásokhoz, rapid horgászatokra is maximálisan ajánlott, univerzális és praktikus merítő.

Cikkszám: 71018-980
Anyaga: Műanyag + alu
Hossz: 1,8 m
Méret: Fej: 50x55x50 cm
Szállítási méret: 75 cm
Típus: Holiday
Carp Expert Holiday Horgász Merítőháló 1,8M
Kamasaki Tele Pack Duplabotos Rablózó Szett Ajándék Párnával

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz



Értékelések, vélemények - starstarstarstarstar (5)
starstarstarstarstar (5) - 2023.06.29. 08:06:18
starstarstarstarstar (5) - 2023.03.22. 16:48:58
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:
Ha még több teleszkópos horgászbotot megnéznél, nézz körül a teleszkópos horgászbotok kategóriában!
Botzsák
Pót gyűrű
Mások ezeket is megvették

   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk