0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok

Nyitólap Kategóriák WebáruházKiegészítő kellékek Horgász Talicska Fox Transporter 24v Power Plus Barrow Szerelékes Talicska

Fox Transporter 24v Power Plus Barrow Szerelékes Talicska

Fox Transporter 24v Power Plus Barrow Szerelékes Talicska
további képek
Cikkszám:ctr021_fox
Szuper ár:
448 320 Ft
(1280.9 EUR)
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A Fox Transporter 24v Power Plus Barrow Szerelékes Talicska készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Elektromos meghajtású, háromkerekű Transporter Barrow talicska, amelyet úgy terveztünk, hogy megbirkózzon a hosszú horgászatokhoz szükséges nagy mennyiségű felszereléssel.Hatalmas 350 W teljesítmény a 24 V-os kerékagymotor által, ami kategóriájában a legjobb teljesítményt biztosítja. Hüvelykujjas vezérlő előre és hátramenettel. Két hátsó, 360 fokban forgó kerék. Hosszabbítható keret. Kihúzható oldalsó sínek.

Figyelem: A képen látható táskák külön vásárolhatóak a termékhez, nem tartozék!

A tápegység a váz szélességében és hátul helyezkedik el, így biztosítva a tökéletes egyensúlyt és súlyelosztást. A hátsó kerekekkel is rendelkező talicskáknál egyenletesen kell elosztani a súlyt, ellentétben a normál, első kerekes talicskákkal, amelyeknél a terhelést mindig előre kell pozícionálni. 4 teljesítményjelző lámpa az akkumulátor töltöttségi szintjének jelzésére.Kikapcsoló gomb.

A mellékelt töltő egyszerűen csatlakoztatható a tápegységhez, így elkerülhető, hogy az akkumulátorokat minden töltés után le kelljen választani a rendszerről. IP68 besorolású vízálló csatlakozókábelek, amelyek biztosítják a keret, a fogantyúk és a kerék egyszerű és kompakt szerelését.

Ergonomikusan kialakított, levehető fogantyúk keresztmerevítővel és magasságállítással a maximális kényelem érdekében minden magasságban
Robusztus, nagy teherbírású acél váz, amely tartósan használatra készült
Felfújható gumiabroncs. 2 készlet vödörtartóval szállítjuk, ami 17 literes Fox/Spomb vödrök szállítására alkalmas. Két FX univerzális rögzítőpánttal szállítjuk.

Camolite Under Barrow Bag tároló található a talicska alatt, amely a külön kapható Camolite és Aquos táskák biztonságos tárolására alkalmas
Az Under Barrow Bag hozzáférhető felülről vagy mindkét oldalról, így biztosítja, hogy elérjük a benne tárolt felszerelést, anélkül, hogy le kellene pakolni a talicskáról. Két, hálós tárolózseb a kerék mindkét oldalán, anyaga: 100% poliészter.Tökéletes olyan tárgyak tárolására, mint egy 5 literes vizes palack, az Aquos Multi Bag és a különböző csalik.

Figyelem: A képen látható alsó tároló táska külön vásárolható!
Fox Transporter 24v Power Plus Barrow Szerelékes Talicska

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz



Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:
Ha még több horgász talicskát megnéznél, nézz körül a horgász talicska kategóriában!

   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk