0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Őszi akciók Kuponok

Nyitólap Kategóriák WebáruházLáda-Doboz Csalihalas vödör Air 100 Pumpa 10M Tömlővel + Porlasztókővel Beltéri

Air 100 Pumpa 10M Tömlővel + Porlasztókővel Beltéri

- 10 %
-699 Ft
Air 100 Pumpa 10M Tömlővel + Porlasztókővel Beltéri
Cikkszám:80200910_energofish
Most csak:
6 290 Ft
(17 EUR)
régi ár: 6 989 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
Javasoljuk
AZ Air 100 Pumpa 10M Tömlővel + Porlasztókővel Beltéri készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
AIR 100 10m tömlővel + porlasztókővel, beltéri Air 100 tólevegőztető pumpa műszaki adatai:Fogyasztás: 3 Watt Teljesítmény: 100 l/óra 0,7 m áramkábel 10 m csővel 1 db habkővel A termék gondoskodik a folyamatos levegőellátásról, megelőzi az oxigén hiányt és ennek következtében a medencében élő halak, élőlények pusztulását.Telente a levegő szivattyú a medence befagyásának megelőzésére is használható.A jégen nyitott léken keresztül a halak és a vízinövények számára mérgező gázok így el tudnak távozni.Használati útmutatásA szivattyút egy fedett és jó szellőzésű helyen kell elhelyezni (Kivéve a kültéri levegőztető).A szivattyú 30 cm-rel a vízfelszín fölé helyezendő annak megakadályozására, hogy a medence vize visszafolyhasson a szivattyúba.A szivattyú belső és külső oldalát mindig szárazon kell tartani.Olaj vagy szennyező anyag ne kerüljön a szivattyúba.Optimális eredmény elérése érdekében a levegőszivattyút kétnaponta kb. 20-20 percig működtetni kell.Ha a medencevíz befagyását kívánja megelőzni, a szivattyút napi 24 órán át működtetni kell.Ha a szivattyú nincs csatlakoztatott állapotban, száraz, pormentes helyen kell tárolni.Az eszközt tisztítás előtt mindig áramtalanítani kell, ellenőrizze, hogy kihúzta a csatlakozót az aljzatból.Ha a habkövet közvetlenül egy szűrőbe helyezi, elősegíti a hasznos baktériumok szaporodását. Ez támogatja a szűrő működését és a tó halainak egészségét.

Cikkszám: 80200-910
Kiszerelés: Levegőztető pumpa + 10 m cső + habkő
Air 100 Pumpa 10M Tömlővel + Porlasztókővel Beltéri

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más Xfish látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

Kiváló

Átlagos
Elmegy
Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk