0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Őszi akcióink Thermo ruha akció

Nyitólap Kategóriák WebáruházSátor-Ernyő Ernyő Delphin Horgász Ernyő Palásstal 250Cm/Zöld

Delphin Horgász Ernyő Palásstal 250Cm/Zöld

- 10 %
-1 856 Ft
Delphin Horgász Ernyő Palásstal 250Cm/Zöld
Kategória: Sátor-Ernyő > Ernyő
Cikkszám:435001zeldelphin
Most csak:
(52.5 EUR)
régi ár: 18 562 Ft
1 év garancia
300+ vásárolta ezt a terméket
Elfogyott
A Delphin Horgász Ernyő Palásstal 250Cm/Zöld készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Termékismertető Értékelés
Ideális menedék rövid horgásztúrákra ez a sátor oldalfallal. Úgy tervezték, hogy megvédjen a napsütéstől a harmattól és az esőtől. Az ernyő és az oldalfal is nylon PVC bevonattal készült. Varratokat ragasztották és vízálló szalaggal látták el. A falat az ernyőre egy erős cipzárral tudjuk rögzíteni. A cipzár résznél ki alakítottak egy peremet hogy ott se tudjon beázni. A fal alját leszúrókkal tudjuk stabillá tenni, amit tartalmaz a szett. a magassága és a dőlésszöge is állítható az ernyőnek. Igényes zöld színben kerül forgalomba.

Technikai paraméterek:
Maximális magassága az ernyőnek: 2m
Maximális magasság (oldalfallal): 1,8m
Ponyva átmérő: 250cm
Anyag: Nylon

An umbrella with a side wall is an ideal shelter for short fishing trips. It is designed to protect against the sun, dew and rain. A canopy as well as side walls are made of Nylon. Seams are glued together by a waterproof tape to provide waterproofness. Available is an extended side wall that can be fitted to the umbrella by a zip around the canopy. The bottom part of the side wall is fitted with hitches to be fastened to the ground by pins which are included in the package. A piece of fabric covers the zips so that the umbrella is completely waterproof. The height and angle of the canopy can be adjustable.
Technical parameters:
Maximum height of the umbrella (top of the canopy): 2m
Maximum height (with a side wall): 1,8m
Canopy diameter: 250cm
Material: Nylon
Az oldalsátras ernyő kiváló menedéket nyújt a rövid idejű vízközeli tartózkodásokhoz. Nap, harmat és eső elleni védelemre szolgál. A kupola és az oldalfal nejlonból készül. Az ernyő varratai a vízállóság biztosítása érdekében vízálló szalaggal vannak átragasztva. Az oldalsó meghosszabbított fal kupolához történő rögzítésére cipzár szolgál. Az oldalfal alsó részén található tartók a földhöz való rögzítésre szolgálnak biztosító csapok segítségével (a csomagolás részét képezik). A cipzárak a vízállóságuk biztosítása érdekében anyaggal vannak befedve. Az ernyő magassága és a kupola dőlésszöge állítható.
Műszaki paraméterek:
Az ernyő max. magassága (a kupola csúcsáig): 2 m
Az ernyő max. magassága (rögzített oldalfallal): 1,8 m
Kupola átmérő: 250 cm (palást)
Anyag: nejlon
Delphin Horgász Ernyő Palásstal 250Cm/Zöld

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más Xfish látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

Kiváló

Átlagos
Elmegy
Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk