0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Év eleji akciók Horgászruha akció

Nyitólap Kategóriák WebáruházKiegészítő kellékek Halfüstölő Xfish Halfüstölő | Anyaga: Savalló Acél

Xfish Halfüstölő | Anyaga: Savalló Acél

- 28 %
-4 499 Ft
Xfish Halfüstölő | Anyaga: Savalló Acél
Cikkszám:8610000fre
Most csak:
(36.1 EUR)
régi ár: 15 989 Ft
1 év garancia
Készleten - külső raktár
Szállítási idő: 1-5 munkanap
A Xfish Halfüstölő | Anyaga: Savalló Acél készletinformációihoz
Ezt a terméket megrendelésre tudjuk beszerezni, mely több napot is igénybe vehet, kérjük, add le rendelésedet.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Termékismertető Értékelés
A halak előkészítése során sót mindenképpen alkalmazzunk. Ezt a halak felületére vagy száraz állapotban visszük fel, vagy páclevet készítünk és abba helyezzük a hala(ka)t. A só kettős szerepet lát el, nemcsak ízesíti a húst, hanem a baktériumok jelentős részét is elpusztítja. A sóhoz természetesen más fűszereket is keverhetünk, ízlésük és receptúránk szerint.Pácolás után a halakat hűvös, jól szellőző helyen kell tárolni, mindaddig, amíg felületük meg nem szárad. Száraz pácnál kaparjuk le a felesleges sót. Csak száraz felületű hallal kezdjük el a füstölést.Páclé (ízlés szerint változtatható):Kb. 8 l vízhez:• 8 ek. (evőkanál) só• 2 ek. cukor• 6 db babérlevél apróra törve• 3 ek. egész bors• 2 ek. mustármag• 3 ek. borókabogyó• 2 ek. ecet• 1 ek. morzsolt kakukkfű• 1 ek. morzsolt rozmaring• 1 csipet kapor• 1 db fokhagyma összezúzvaHa nagyon kevés idő van pácolásra, akkor arányosan lehet növelni a só és a cukor mennyiségét, de nagyon oda kell figyelni az időre. Az ecet a savas közeg kialakításához kell, hogy a rostok fellazuljanak. Ettől NEM lesz savanyú! Ráöntjük a szépen elrendezett halszeletekre és betesszük a hűtőbe 12-14 órára. Az egészet célszerű este elkészíteni és másnap reggel lehet is füstölni. A halszeleteket a léből kivéve töröljük szárazra és vegyük le róla a ráragadt bors és mustármagokat.Az így bepácolt halszeleteket elhelyezzük a rácson, a doboztetőt a helyére tesszük és begyújtjuk a gázégőt. A füstölés ideje: 20 – 25 perc. Függ a halszeletek ill. halak nagyságától, vastagságától és a saját ízlésünktől.
A Frenetic halfüstölő segítségével bárki rövid idő alatt különleges csemegét tud készíteni az általa kifogott halból.
Használata egyszerű, a rácsra kell tenni a befűszerezett halat, a tepsibe meg a borókával, száraz kukoricával, vagy egyéb fűszerekkel dúsított keményfa fűrészport. Rá kell helyezni a fedőt, alágyújtani a borszeszégőkkel, és már nincs is más dolgunk, csak várni, és elfogyasztani az elkészült finomságokat.

Anyaga: Savalló acél
Márka: Frenetic
Xfish Halfüstölő | Anyaga: Savalló Acél

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más Xfish látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

Kiváló

Átlagos
Elmegy
Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk