0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • Prologicfishing.hu  Teszteltünk 2016.03.03.

  Prologic New Green Rig Station

  A Prologic új szerelékes táskája nem csak esztétikus, hanem számos praktikus megoldást is rejt.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Teszteltünk 2015.12.17.

  Gumis, wobbleres pillepeca

  Felszerelés választásakor gyakori hiba, hogy a megcélzott halhoz és annak méretéhez próbálnak a horgászok vásárolni. A valóságban ennél jóval bonyolultabb a helyzet. Pálcát csalihoz illik választani, csakhogy ettől még nem lett könnyebb a döntés, hiszen más karaktert igényel a gumihalas peca, megint mást a wobbleres. Ezt még tetézi a műcsalik eltérő mérete és súlya. Hosszasan lehetne boncolgatni a témát, de ezúttal csak az egyik szegmensre, egy adott felszerelésre fogok kitérni.
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2015.09.15.

  SAVAGE GEAR 3D BLEAK KÜSZUTÁNZATOK

  A Savage Gear 3D Bleak küszutánzatok kétféle kivitelben készülnek, mindkettőre jellemző, hogy a test egy valódi küsz 3D-s szkennelésével készült, a különbség a farok kialakításában van: A Real Tail változat teljesen élethű villás farokúszót kapott, a Paddle Tail pedig egy hihetetlenül jól mozgó gumihalfarokkal van ellátva.
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2015.07.16.

  Fladen műcsalik érkeztek

  Fladen műcsalik érkeztek! A Svéd Fladen cég az idei évben rendkívül vonzó megjelenésű, szépen kidolgozott, jó minőségű műcsalikat dobott piacra, többek között szuper realisztikus, valamint a jól bevált, klasszikus színekben. Nézz bele, a képek önmagukért beszélnek!
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2015.07.16.

  Okuma Distance orsók

  A Distance orsók közös tulajdonsága, hogy nyújtott, sekély távdobó dobbal rendelkeznek, csigatengelyes dobemeléssel, aminek köszönhetően hibátlan, egyenes zsinórprofilt produkálnak, ami nagyon fontos a nagy távolságok eléréséhez. A zsinór dob alá kerülését egy a rotor belső felületén elhelyezett kefeszerű megoldás küszöböli ki.
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2015.07.16.

  Prologic székek nagyító alatt

  A PROLOGIC FIRESTARTER COMFORT egy végig párnázott hát- és ülőrésszel rendelkező karfás szék, amely egyaránt kiválóan használható a rövidebb és hosszabb horgásztúrák alkalmával.
  A Prologic többi székéhez hasonlóan ezt is hosszú távú használatra tervezték, kiváló, erős, tartós alapanyagokból készült. A váza szilárd alumínium, háttámlája magas. A szék lábai
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2015.05.04.

  Madcat harcsázó műcsali-kínálat

  MadCat Effzett villantó

  A harcsa pergető horgászatának itthon is klasszikusnak számító eszköze a támolygó villantó. A MadCat 3 különböző modellt kínál a harcsapergetőknek:

  Az első műcsali az évtizedek óta bevált Effzett kanál harcsás kivitele: zöld és fehér színben kapható ez a széles, „vese” alakú, S alakban meghajlított, speciálisan domborított kanál, amelynek tekintélyes, 80 gramm a súlya. Rendkívül jól dobható, ugyanakkor lassú tempóban is kitűnően, intenzíven mozgó támolygókanál ez, amely a harcsa erejének biztosan ellenálló, brutális kulcskarikákkal, forgóval és bivalyerős, tűhegyes 2/0-ás hármashoroggal van szerelve.

  MadCat Spoon támolygó villantó

  A MadCat Spoon egy karcsú alakú támolygó, nyújtottabb S alakú görbülettel. Szintén fehér és zöld színben kapható, 80 grammos műcsali, az áramló vizekhez, gyorsabb tempójú bevontatáshoz ideális, kisebb kilengésű, de fürgébb mozgással támolygó kanál, természetesen harcsaálló horoggal, forgóval és karikákkal.
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2015.05.04.

  Okuma Distance orsók leírása

  A Distance orsók közös tulajdonsága, hogy nyújtott, sekély távdobó dobbal rendelkeznek, csigatengelyes dobemeléssel, aminek köszönhetően hibátlan, egyenes zsinórprofilt produkálnak, ami nagyon fontos a nagy távolságok eléréséhez. A zsinór dob alá kerülését egy a rotor belső felületén elhelyezett kefeszerű megoldás küszöböli ki.
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2015.05.04.

  Bemutatjuk a MADCAT kínálatát

  A Mad Cat a német DAM cég speciálisan harcsahorgászok számára készült márkája. A német és nyugat-európai horgászok közt egyre népszerűbb a harcsa horgászata és a hagyományos módszerek mellett új, nálunk még ismeretlen eszközöket is használnak, amelyeket a Mad Cat termékpalettáján megtalálhatók.
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2015.05.04.

  Madcat Catfish Hunter 10000 harcsázó orsó

  A Catfish Hunter 10 000 egy rendkívül masszív, hatalmas zsinórkapacitással (410 m 0,50-es zsinór) rendelkező orsó. 5 darab kétszeresen szigetelt rozsdamentes acél golyós csapággyal – két csapágy támasztja meg a bronz csigát, egy a hajtókarnál, egy a dobemelő rendszer fogaskerekénél, egy a zsinórvezető görgőnél - és egy tűgörgős visszaforgásgátló csapággyal rendelkezik.
 • Max Nollert  Teszteltünk 2015.03.31.

  Aminek tényleg benne kell lenni

  A bojliknak a fogósságuk érdekében gömbölyűnek, színesnek és erős illatúnak kell lenni - ez volt hajdan az elfogadott és népszerű elv a pontyhorgászok körében. De amióta az utóbbi évtizedek során számos tanulmány feltárta, hogy valójában mi teszi hatékonnyá a bojlit, ez a felfogás megváltozott. Ezzel együtt úgy tűnik, hogy még manapság is van több gyártó, akik figyelmen kívül hagyják a tudományosan megalapozott fordulatot. Továbbra is készítik a színes és szagos golyókat, nem törődve azzal, hogy nem maguknak, vagy gyerekeknek szánják azokat, hanem pontyoknak, táplálék gyanánt.
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2015.03.31.

  Okuma Carbonite orsók leírása

  Az orsó háza, rotorja, oldallapjai korrózióálló, könnyű grafitból készült, a felkapókar erős rozsdamentes acél szálból. A rotor a RESII számítógépes kiegyensúlyozásnak köszönhetően simán, rezgés nélkül pörög, holtjáték nélküli, tűgörgős azonnali visszaforgásgátlóval van ellátva, nagyméretű, könnyen forgó zsinórvezető görgővel. A meghajtás „lelke” egy esztergált bronz csigakerék.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk