0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok

Nyitólap Kategóriák WebáruházHorgász Orsó Harcsázó horgászorsó PENN Slammer 460 Elsőfékes Harcsázó Orsó

PENN Slammer 460 Elsőfékes Harcsázó Orsó

PENN Slammer 460 Elsőfékes Harcsázó Orsó
további képek
Értékelések: starstarstarstarstar (5) 1x
Cikkszám:1154071_penn
Szuper ár:
36 990 Ft
(105.7 EUR)
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A PENN Slammer 460 Elsőfékes Harcsázó Orsó készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Itt is 6 csapágyat és teljesen fém házat találunk. A különbség a Sargushoz képest, az áttételében mutatkozik, 5,1:1-hez a leggyorsabb változat is, így a zsinór visszatekerése egy hajtókar fordulatra kevesebb. Ez azt is jelenti, hogy a kifejezetten nagy halakkal való csatában könnyebben tekerjük vissza a zsinórt. A féklamellák egy HT-100 néven ismert üvegszál-karbon hibrid alapanyagból készülnek. A HT a “High Tec”-et jelenti a 100 pedig azt jelképezi, hogy az alapteszteken 100 mérföld zsinór lehúzásának megfelelő terhelés mellett sem változtak a lamellák tulajdonságai – így a fékerő sem! A Slammer egy kifejezetten nagyhalas orsó, mely jól bírja az extrém terhelést is. Remek választás kuttyogatáshoz, vagy harcsapergetéshez, ha hosszútávra keresünk megoldást. Ezekre az orsókra is jellemző a Penn Power Drag. Ez egy egyetlen, nagy HT100 (Tm) húzóalátét, amely az orsó alatt található, amely védi az elemeket , és sima, de végső soron erőteljes húzást biztosít. A bevált HT100(Tm) húzóanyag is tartós


With the increase in popularity of braided main lines, Penn were quick to realize that most fixed spool reels would not cope with the immense pressures exerted on the shaft and drag systems by non-stretch braids. To combat this, the Penn engineers incorporated a heavy duty support shaft for the spool, this also being triple supported throughout the frame, ensuring that spool alignment and balance would not be compromised under extreme loads.

A single, oversize HT100(Tm) drag washer has also been located under the spool to provide maximum drag pressure. Other features include a full metal body for strength, shielded ball-bearings, a Techno-balanced rotor, a machined and anodized spool, plus the Penn Leveline line lay system.

PENN SLAMMER LIVELINER

One turn of the handle disengages the free spool feature and instantly engages the main fighting drag. This concept is ideal when fishing freelined or swimming baits, such as sand eel or mackerel, for bass and other predators, also when dead bait fishing for predators that pick up and run, such as pike, tope and even offshore sharks. These reels also feature the Penn Power Drag. This is a single, large HT100 (Tm) drag washer, located under the spool that protects the drag for m the elements and provides a smooth but ultimately powerful drag. The proven HT100(Tm) drag material is also long lasting, but as wear occurs over time, the reversible drag washer can be flipped over doubling the washer's life.

áttétel: 5.6:1
Fékerő: 5
Csomagolás: doboz
Ráta: 36" | 91cm
Anyag: ht-100
PENN Slammer 460 Elsőfékes Harcsázó Orsó

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz



Értékelések, vélemények - starstarstarstarstar (5)
starstarstarstarstar (5) - 2021.06.30. 20:35:23
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:
Ha még több harcsázó orsót megnéznél, nézz körül a harcsázó horgászorsó kategóriában!
Fonott - univerzális
Orsótartó
Harcsázó zsinór
Mások ezeket is megvették

   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk