0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Évindító akció Thermo ruha akció
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Versenyek 2017.06.23.

  I. Xfish Kinder Kupa eredménybeszámóló

  Június 17-én került megrendezésre az első Xfish Kinder Kupa, a Garden Lake horgásztavon. A versenyen 17 fiatal horgásztársunk vett részt.

  A reggeli elfogyasztása és a sorsolás után gyorsan elfoglalták a félszigetet a gyerekek, és villámgyorsan ki is pakolták a felszereléseiket, így a 9 órára tervezett kezdést egy órával előrébb hoztuk, mert a versenyzők már nagyon türelmetlenek voltak. :)
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Versenyek 2017.05.25.

  Xfish.hu Kinder Kupa, gyermek feeder horgászverseny a Garden Lake Sporthorgásztavon

  Magyarország egyik legnagyobb horgász webáruháza az Xfish.hu és a Garden Lake Sporthorgásztó szervezésében első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre Garden Lake Sporthorgásztavon az első Xfish.hu Kinder Kupa gyermek feeder horgászverseny.
 • Xfish.hu  Versenyek 2017.05.15.

  Gyermeknap a vízparton!

  2017. május 28-án gyereknap lesz és hol máshol lehetne szebben eltölteni ezt a napot, mint a vízparton. Az Abonyi Egyesületi vízen 2017. május 28-án kerül megrendezésre a GYERMEK HORGÁSZVERSENY ÉS CSALÁDI NAP. A gyermek horgászversenyre a 7-10 éves és a 11-14 éves korosztály jelentkezését várják a szervezők. A horgászverseny mellet számos program színesíti majd a kilátogatók napját! A versenyre nevezési díj nincsen, de a versenyen résztvevőknek rendelkezni kell érvényes horgászjeggyel, ami a helyszínen is kiváltható (1100 Ft). A versenyre való jelentkezést a klb@pr.hu e-mail címre várjuk, illetve a kijelölt helyeken is lehet a versenyre nevezni!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Versenyek 2017.03.02.

  V. NEMZETKÖZI RSD CARP CUP ponty és amurfogó verseny

  A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség és az Carpexpress Team közös szervezésében megrendezésre kerül az V. NEMZETKÖZI RSD CARP CUP
  ponty és amurfogó verseny.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Versenyek 2016.10.05.

  Az elmúlt 72 óra összefoglalója - IV. Nemzetközi Key Telecom Balatoni Bojlis Horgászverseny

  Bár még a felénél sem jár a IV. NBBH, annyi már bizonyosnak látszik, hogy a bátor és innovatív szervezői akarat beválthatja a hozzá fűzött reményeket. Ugyan az időjárás némileg mostoha arcát mutatja és váltakozó viharjelzési ciklusok bonyolítják a bojliséletet a magyar tengeren, szép halakból és rendkívül szoros versenyből nincs hiány IV. Nemzetközi Key Telecom Balatoni Bojlis Horgászversenyen.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Versenyek 2016.04.11.

  MŰLEGYEZŐ OB. I. (VAS MEGYEI) FORDULÓ VERSENYKIÍRÁS

  X. ORSZÁGOS MŰLEGYEZŐ BAJNOKSÁG

  A bajnokság időpontja: 2016. április 30. (szombat)

  Az I. forduló helyszínei: Lukácsháza - Gyöngyös patak (folyóvízi)
  Lukácsháza – Abért I. tó (tavi)
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Versenyek 2016.02.29.

  Versenykiírások 2016.

  ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK:

  Az országos versenyszabályzat értelmében az egyéni és csapatbajnokságok nyílt, egyéni nevezéses versenyek, melyekre az a horgász jelentkezhet, aki magyar állampolgársággal és magyar lakcímkártyával, a MOHOSZ által meghatározott versenyengedéllyel (SIR-kártya) és horgászatra jogosító okmányokkal rendelkezik, a MOHOSZ tagszövetségeihez tartozó valamely horgászegyesület tagja, s ezt horgászigazolvánnyal, benne tagsági bélyeggel igazolja. A nevezett horgászversenyző a bajnokságon csak akkor indulhat, ha a regisztráció során bemutatja az érvényes versenyengedély kártyáját (SIR) és a horgászigazolványát, bármelyik igazolvány hiányában a versenyző nem indulhat a bajnokságon.
  A megadott nevezési határidők lejárta után és helyszíni nevezést az OVHB nem fogad el. Érvényes az a nevezés, melynek a postai bélyegzési dátuma, az e-mail kelte, a nevezési határidő lejárta előtti.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Versenyek 2016.02.10.

  IV. NEMZETKÖZI RSD CARP CUP pontyhorgász verseny

  A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség és a Carpexpress Team közös szervezésében megrendezésre kerül a IV. NEMZETKÖZI RSD CARP CUP elnevezésű pontyhorgász verseny.
  A verseny helyszínére történő érkezési lehetőség első időpontja: 2016. szeptember 4. 15 óra (Vasárnap). (Egy nappal a verseny kezdete előtt.)
 • Xfish.hu  Versenyek 2015.09.11.

  III. Nemzetközi RSD Carp Cup

  III. Nemzetközi RSD Carp Cup hírek
  Íme a 2015 szeptember 1-ig nevezett csapatok listája.
  Még 10 csapatnak tudunk helyet biztosítani!
 • Imperial Baits Hungary  Versenyek 2015.06.16.

  A KIHÍVÁS HETE

  Eljött a várva várt II.Nemzetközi RSD Cup verseny kezdetének napja, amit ahogyan mi is másik 20 csapat is izgatottan várt, adódóan abból, hogy ez nem egy hétköznapi bojlis versenynek ígérkezett a vad vizével és a maga 57 km-es hosszával, amelyből 2,5 km állt a versenyzők számára elérhetővé a verseny ideje alatt. A helysorsolást gyorsan rövidre zárva társamnak sikerült a 21-es számot húznia, ami azt jelentette, hogy a helyünk az égiekre volt bízva, mert nekünk az marad, amit bent hagy a 20 csapat.
 • Xfish.hu  Versenyek 2015.05.04.

  Cralusso Kupa Diósjenő 2015. avagy közel 3 mázsa dévér 4 óra alatt

  A matchbotos horgászat véleményem szerint, a finomszerelékes technikák közül a legszebb, legelegánsabb, és egyben a legtöbb lehetőséget kínáló módszer. Hazánkban nagyon sok ügyes matchbotos horgász van, akik magas színvonalon művelik ezt a szép horgász stílust. Igen stílust, mert ez a finom pálcákkal, vékony zsinórral előadott horgászat már az. A Cralusso cég pedig, mindenben igyekszik támogatni, kiszolgálni ezt. Számtalan fejlesztés, és forradalmi eszköz látott már napvilágot, amelyek a matchbotos wagglerezést hivatottak segíteni, esetleg egyszerűbbé tenni, hogy már a kezdetektől örömét lelje benne az, aki bele szeretne vágni a matchezésbe. A módszer szerelmeseinek minden évben lehetősége van felmérni/összemérni tudását, amihez remek alkalom a már hagyományos matchbotos Cralusso Kupa,
 • III. Balatoni nemzetközi bojlis horgászverseny  Versenyek 2015.04.12.

  Megnyitottuk a III. Nemzetközi Key Telecom Balatoni Bojlis Horgászversenyt

  A mai napon, 2015. április 11-én kezdetét vette a Balaton egyik legnagyobb bojlis horgászversenye. A hét folyamán hazai és nemzetközi horgászok egyaránt harcolnak a mindent eldöntő kilókért. Mától minden nap egy összefoglaljuk hírlevéllel jelentkezünk, ahol hírt adunk az aktuális fogási eredményekről és összegyűjtjük az adott nap élményvilágát tükröző képeket és videókat.
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk