0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Őszi akcióink Thermo ruha akció
 • Xfish.hu  Egyéb 2014.09.18.

  Hogyan nyerj 2 db bojlis botot!

  Nyerj 2 db Axum Carp 3.9-es bojlis botot! A játékban való részvétel nagyon egyszerű, nincs más dolgod, mint követni a leírt pár lépést és máris a tiéd lehet a nyeremény. A játék november 08.-ig tart.
 • Imperial Baits  Egyéb 2014.09.08.

  Imperial Baits bojli receptek

  Szeretnél eredeti IB Carptrack bojlit készíteni? Szeretnéd tudni, hogy a gyári bojlikat, hogyan tudod reprodukálni otthon vagy akár a gyári alapot tovább tunningolni?

  Az alábbi lista alapján könnyen össze tudod állítani és elkészíteni a boljikat. Minden száraz összetevőt tartalmaznak a mixek ( teljesítmény porok, fehérje koncentrátum, inP, stb..., nem kell külön kiegészíteni. A mixek megfelelő mennyiségű egg- és laktalbumint is tartalmaznak.
 • Xfish.hu  Egyéb 2014.08.13.

  Szeretnél nyerni 50kg etetőanyagot?

  Nyerj 50 kg etetőanyagot! A játékban való részvétel nagyon egyszerű, nincs más dolgod, mint követni a leírt pár lépést és máris a tiéd lehet a nyeremény. A játék szeptember 15.-ig tart.
 • Xfish.hu  Egyéb 2014.08.10.

  A 4 legnépszerűbb élő csali

  Mindig is érdekelt, vajon melyik a leghatékonyabb csali? Azt hiszem, a horgászok között nem csak én vagyok így ezzel. Sokan keressük a csalik "Szent Grálját", amivel sok hal fogható. Gyerekként még hisz is benne az ember, hogy megtalálhatja, de mire felnő, rájön, hogy nincs Jolly Joker. Ahogy Erdei Attila is mondta, nincsenek nagy titkok, csak ezer apró trükk.
  Személy szerint szeretek élő csalival horgászni, mert a mozgalmas keszegezés, kárászozás és az egy-egy beugró ponty nagyszerű pecákat eredményez. Próbáltam már mindenféle élő csalit, most a legszélesebb körben használtakról szeretnék írni pár szót. Végeztem egy kis kutatást, vajon melyek a legnépszerűbb élő csalik.
 • Xfish.hu  Egyéb 2014.07.31.

  Feederhorog pontypecához

  Vannak olyan horgok, amik egészen jó pontypecára, mások egészen rosszak. Van, aki erre esküszik, van aki arra. Mégis mi alapján érdemes kiválasztani a megfelelőt?
 • Xfish.hu  Egyéb 2014.07.29.

  Erjesztett kukorica készítése

  Az erjesztett, más néven büdös kukorica széles körben használt etetőanyag és csali. Főként a nyári időszakban sikeres, kifejezetten meleg vízben. Nemcsak pontyot, de amúrt, nagyobb dévérkeszeget is foghatunk vele. Napjainkban kifejezetten a reneszánszát éli az erjesztett csalival való horgászat. Több gyártó is felfedezte a benne rejlő potenciált és kínál erjesztett szemes terményt, etetőanyagokat egyaránt. Pár peca után kiderült, hogy az erjesztett kaja, főként a kukorica lepipált drága etetőanyagokat, pelleteket, bojlikat. Kis és nagypontyok, mint a cukrot, úgy ették! Elhatároztam, hogy utánna olvasok a dolognak.
 • Imperial Baits  Egyéb 2014.06.30.

  Hogyan nyerd meg a 30.000 Ft értékű Imperial Baits ajándékcsomagot?

  Szeretnél az Imperial Baits 2014-es legújabb fejlesztéséből egy nagy értékű ajándékcsomagot nyerni?

  A teendőd nagyon egyszerű!

  Kedveld ezt a képet és oszd meg + regisztálj
  az egyik oldalunkra!

  Egy szerencsés megnyeri az IB
  CARP TOTAL csomagját:
  - 5kg IB Carp Total 20mm bojli
  - 150ml IB Carp Total Amino DIP
  - 100g IB Carp Total Amino GEL
  - 100g IB Carp Total Flying POP UP
  - 125g IB Carp Total Half&half 20mm POP UP
  - 1 db Jubileumi Vödör 12,5l
  - 1db IB energia Ital
  - 1db IB Jubileumi póló
  - 3db IB matrica
  A játék július 30.-ig tart!
 • Atesz Attila Koczka  Egyéb 2014.02.11.

  Halak védelme III.

  Ebben az írásomban az egyik legfontosabb halkímélő eszközről, a sebfertőtlenítőről olvashattok!
 • Atesz Attila Koczka  Egyéb 2014.02.11.

  Halak védelme I.

  A Pontymatrac:

  Egy olyan találmány amit kifejezettem a "Bojlis" horgászoknak találtak ki, de manapság már rengeteg méretben, formában, típusban, színben, lehet kapni, 1000ft-ről a csillagos égig ver az ára. De mégis egy hasznos kellék azoknak a horgászoknak akik a
 • Xfish.hu  Egyéb 2014.01.01.

  Gömbhallal tépnek a delfinek

  A delfineket gyakran hasonlítják az emberekhez, de úgy tűnik, nemcsak a jó dolgokban hasonlítanak ránk, hanem néhány vegyes megítélésű szórakozásban is: filmesek megfigyelték, hogy az úszó emlősök mérgező gömbhalakkal tépnek be.  A BBC új, Dolphins: Spy in the Pod című tévésorozatához filmezték le, ahogy a delfinek úszkálnak a gömbhalak körül. A kutatók szerint az emlősök saját élvezetükre használják az eredetileg védekezésre kifejlesztett mérget.

  Meglökik a halat az orrukkal, így a méreg egy része a vízbe jut, aztán gyakorlatilag transzba esnek: látszik, ahogy a víz felszínén lebegnek, és saját magukkal vannak elfoglalva. A felvételek alapján a delfinek 20-30 percig is játszanak a gömbhalakkal, pedig más táplálékkal nem töltenek ennyi időt, és azokat egyből apró darabjaira szedik. Rob Pilley zoológus és sorozat producere szerint ez az első alkalom, hogy lefilmezték delfinek ilyen viselkedését.
 • Xfish.hu  Egyéb 2013.12.18.

  Rejtély a Balatonon

  Látszólag csatát nyertek a horgászok a halászok ellen a Balatonon, a vidékfejlesztési miniszter leállította a halászatot, erre felmondott a tó halgazdálkodásának vezetője. Az ügy csak azért zavaros, mert a horgászok képviseletei mégsem érzik győzelemnek a dolgot, sőt több pecásnak kifejezetten fáj Füstös Gábor távozása. Mi állhat a Vidékfejlesztési Minisztérium előjelek nélküli és gőzhengerszerű döntése mögött, és mi lesz így a tóval?
  Múlt héten váratlanul lemondott a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, Füstös Gábor. Ezt azzal indokolta, hogy Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter egy nappal korábban az ő tájékoztatása és a Halgazdálkodási Zrt.-vel való konzultáció nélkül állította le a halászatot a Balatonon. A cég munkatársai a zrt. egyik vezetője szerint a sajtóból tudták meg, hogy határozatlan ideig nem halászhatnak a tavon.
 • Xfish.hu  Egyéb 2013.12.17.

  Átsunnyognak a Balatonba a busák

  Szükség van a Balatonon a busahalászatra, hiszen ebből a betelepített halból még 1,5-3 ezer tonnányi található a tóban, és be kellene tiltani a környező halastavakban a busatenyésztést, mivel onnan érkezik az utánpótlás a Balatonba – nyilatkozta G. Tóth László, a Magyar Tudományos Akadémia Ökológiai Kutatóközpont Balatoni Limnológiai Intézetének vezetője.
  A professzor szerint a későbbiekben elérhető lehet az a cél, hogy a tó halállománya önfenntartó legyen – vagyis ne legyen szükség se haltelepítésekre, se állományszabályozó halászatra –, de előbb „ki kell irtani” a nem őshonos, hidrobiológus és ökológus szempontból nemkívánatos busát a Balatonból.
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk