0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
BLACK FRIDAY Kuponok
 • xfish Magazin  Egyéb 2013.11.07.

  Kevesebb horog jár a pecásoknak

  Budapest - Szigorúbb szemmel vizslatják ezután a horgászokat és a halászokat az új, nemrégiben elfogadott halgazdálkodási törvénynek köszönhetően. A halászok nem használhatnak többé sorhorgokat, de betiltották az orvhalászok kedvelt eszközét, a nyakzó hálót is. Az egyszeri pecásokat sem hagyja érintetlenül a rendelkezés, bár ők nem bánják.
 • xfish Magazin  Egyéb 2013.11.05.

  Még ötven évig van hal az óceánban

  A hatalmasra duzzadt halipar, a túlhalászat és a durva halászati módszerek miatt az óceánok halállománya folyamatosan csökken. Ha a tengeri ökoszisztéma teljesen felborul, akkor nemcsak hús-, de oxigénhiánnyal is meg kell küzdenünk.
 • xfish Magazin  Egyéb 2013.11.04.

  Gubanc ellen gubancgátló!

  Előketartó házilag - A soron következő írást azoknak ajánlom, akik szeretnek otthon barkácsolni. A következőkben egy előketartót készítek, melyet nagyon praktikusan zsinórok tárolására használt dobból állítok elő.
 • xfish Magazin  Egyéb 2013.11.04.

  Betűjeles ólmok súlyának átváltása grammokra

  Többen kerültünk már olyan helyzetbe, hogy a boltban megvásárolt ólomkészlet betűjelekkel (SG, SSG, AAA, BB) vagy számokkal volt jelölve - angol méretezés - és ezt kellett átszámítani, hogy a hazánkban megszokott metrikus mértékegység rendszerbe. Ehhez adunk egy kis segítséget.
 • xfish Magazin  Egyéb 2013.10.21.

  Újabb hatalmas szíjhaltetemet találtak

  Egy hét alatt már másodszorra találtak Dél-Kalifornia partjainál szíjhalat, de ezúttal is egy már elpusztult példányt mosott partra a víz. A megtalálók helyi idő szerint péntek délután hívták a rendőrséget, azt hitték a 4 méter 10 centiméter hosszú tetemre, hogy bálna.
 • xfish Magazin  Egyéb 2013.10.21.

  Ökológiai folyosóként szolgál majd a hallépcső Kiskörén (MTI)

  Szolnok, 2013. október 20., vasárnap (MTI) - Méretei alapján országosan egyedülálló hallépcső kivitelezési munkái kezdődtek meg Kiskörén, a duzzasztómű szomszédságában a síkvidéki tározó ökológiai egyensúlyának alapjait megteremtő Komplex Tisza-tó Projekt keretében.
 • xfish Magazin  Egyéb 2013.10.21.

  Lopott autót emeltek ki a tiszaugi holtágból

  A lopott személygépkocsit az Életjel mentőcsoport tagjai és tűzoltók emelték ki Tőserdő határában, a Holt-Tiszából szombaton. A júliusban Kiskunfélegyházáról eltűnt személyautóra horgászok bukkantak Tiszaug és Lakitelek között, a helyi holtág vízében.
 • xfish Magazin  Egyéb 2013.10.18.

  Kóstolta már a ponty csipszet?

  Itt az új csemege, melynek premierjét a Balatoni Nyári Halfesztiválra időzítik. A szálkamentes ponty csipsz elkészítése nagy odafigyelést és speciális kést igényel.
 • xfish Magazin  Egyéb 2013.10.18.

  Már ebben az évben védelmet kap a természetes vizek halállománya

  MTI - Szűcs Lajos: már ebben az évben védelmet kap a természetes vizek halállománya.
  Négyszázezer horgász számára fontos üzenet, hogy már ebben az évben védelmet kap a természetes vizek halállománya - mondta Szűcs Lajos, a Fidesz országgyűlési képviselője a Gyál közelében található Peremvárosi Horgásztó és Pihenőparkban tartott sajtótájékoztatóján vasárnap.
 • xfish Magazin  Egyéb 2013.10.16.

  Sajtóközlemény

  Ez ma Magyarország!
  3 hét alatt kiderítették, hogy nem tudják mitől volt a halpusztulás, és részükről le van zárva az ügy!
 • xfish Magazin  Egyéb 2013.10.10.

  Tíz harcsát „gereblyézett össze”

  Tetten érték a szegedi halőrök a tiltott eszközzel horgászó férfit.
 • xfish Magazin  Egyéb 2013.09.17.

  IHP Marathon Carp Tour 2. rész Felsőfokú csalizási technikák fanatikusoknak

  „In medias res”, mondaná a latin arra a gondolatmenetre, amely kétrészes „cikksorozatom” második epizódjára lesz jellemző. Ugyanis miután előzőleg a horgászat során alkalmazott etetési technikáimat kiveséztem, nem maradt más hátra, mint a dolgok közepébe csapni, vagyis azoknak a speciális csalizási eljárásoknak az ismertetése, amelyek alkalmazása várakozáson felüli eredményt produkált számomra. Ha kellőképpen furdal benneteket a kíváncsiság, hogy már megint mi a túrót dobhatott ki a „ketyerém” :-), egy klikkeléssel máris választ kaphattok a kérdésre…
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk