0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
BLACK FRIDAY Kuponok
 • Imperial Baits  Egyéb 2016.12.15.

  ÚJ RUHA KOLLEKCIÓ 2017

  2017 - es évben az Imperiel Baits ruhák egy új és modernebb "The Art Of Baits" dizájnnal kerülnek forgalomba. A logo mellet a pulóverek és pólók alapanyaga is más lesz. A kapucnis pulóverek 80 % pamut és 20 % poliészter tartalmú anyagból készülnek. Sokkal kényelmesebb és meleg érzetet nyújt a viselőjének. A pulóverek derék és kar részén egy gumírozott rész kapott helyet így az még jobban igazodik a derékhoz és a karhoz. Ennek fontos szerepét télen, illetve szeles időben érezhetjük, hiszen a gumis résznek köszönhetően a szél és a hideg nem jut be a pulóver alá. A pólók 2017-es évtől kizárólag 100% pamutból fognak készülni.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2016.10.06.

  A halak étvágyára ható időjárási tényezők

  Nagyon sok mindentől függ a halak (ezen belül pedig a különböző halfajok) étvágya, ami nagyban befolyásolja a horgász aznapi eredményét. Néhány általánosság megfogalmazható, de mint minden szabálynál itt is vannak bőven kivételek. A halak étvágyát röviden összefoglalva a következő tényezők befolyásolják.
 • Hamar Sándor  Egyéb 2016.03.04.

  E-Thrust elektromos motorok

  Az új E-Thrust motorok tökéletes kombinációja az ergonomikus designnak és a mérnöki pontosságnak...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2016.02.14.

  A rettenetes durbincs és a somogyi halkirály

  Idén vakító villámmal köszöntötte a Lujzákat a márciusi hajnal. Éppenséggel mintha egy falusi tájképhez kellene az égi villantó. Szinte egy időben rádördült az ég, de olyan robajjal, hogy azt hittem, hordó zuhant a házra. Pajtás rögvest a priccs alá bujt; tudta, az öreg bükk megvédi, ha rászakad a tető. Milu fel se vette az egészet, még a dorombolást sem hagyta abba álmában. Pedig ő se élt meg ilyen csodát, hogy hajnali hózápor hozzon nyarat idéző égzengést. De már öreg volt a kandúr, s tán nem is érdekelte. Biztos Benő öcsémet sem, mert mellettem szuszogott. De engem nagyon is, mert belökte a kis ablakot a szél, úgy megvadult az istennyilától...
 • Hamar Sándor  Egyéb 2016.01.18.

  Daiwa Techbázis

  Mi rejtőzik a fantasztikus orsók lélegzetelállító külseje alatt? Bepillantás a Daiwa technikai megoldásaiba...
 • Hamar Sándor  Egyéb 2015.12.16.

  Daiwa technológiák...

  A technikai vívmányok a horgászat minden terét behálózzák. Olvashatjuk a dobozokon, csomagolásokon, de valójában mit takar egy-egy hangzatis mozaikszó? A Daiwa technikai fejlesztéseiből szemezgetünk!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2015.12.16.

  A Compó (Tinta tinta)

  Zömök teste nagy erőről, ugyanakkor nehézkességről és lassúságról árulkodik. Úszói nagyok, erősek. Apró pikkelyei mélyen ülnek a bőrében, amelyet vastag nyálkaréteg borít. Szája szögletében két apró bajusz csüng. A legmegragadóbb azonban különleges, arany-zöldes színe és apró piros szemének összhatása. Háta néha olajzöld, néha világosbarna, de fő színárnyalata mindig az arany. Apró szemének szivárvány hártyája piros. farok úszója egy kicsit homorú. Felső ajka nagyobb az alsónál, így könnyebben tudja felszedni a táplálékot az aljzatról.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2015.12.08.

  Tél a víz alatt - az egyes halfajok vermelésének sajátosságai

  Decemberben járunk, számos hal a téli pihenőhelyén igyekszik „átvermelni” a hideg időszakot. A következő cikk arra igyekszik rávilágítani, hogy miért is olyan fontos a halak téli nyugalmának biztosítása, illetve hogy mi is történik ilyenkor a víz alatt...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2015.10.27.

  Catch & Release

  A horgászat kezdeteitől a catch and release filozófiáig:

  Az ember már a Kőkorszak óta horgászik. Ebben az időben még munkálatlan felszerelést vagy horgász szereléket használtak. Az első horgászok természetesen táplálékszerzés okán űzték ezt a tevékenységet: csalijukat a csontból, fából, vagy kőből készített horogra erősítették, majd azt egy karóhoz rögzítették, hogy könnyen lehessen kézzel mozgatni. Lassan erősebb és hegyesebb horgokat fejlesztettek ki, amikor a bronz, réz és más fémek egyre inkább közhasználatba kerültek.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2015.10.11.

  Bizonyíték arra, hogy horgászni jó, a horgászatnak pozitív és gyógyhatásai vannak

  Bizonyíték arra, hogy horgászni jó, a horgászatnak pozitív és gyógyhatásai vannak
  Egy érdekes összefüggésre hívnám fel horgásztársaim figyelmét.

  PSG: Ibrahimovic horgászni indult, nagy fogás lett a vége
  Zlatan Ibrahimovic, a PSG futballistája csapata szombati edzését követően szabadidejét is aktívan töltötte: a svéd csatár horgászni indult egy legendás szakmabelivel, Claes Claessonnal. Az eredményről (két szép csukáról) Facebook-oldalán számolt be.
 • Tárnyik Dániel  Egyéb 2015.06.30.

  Kíméletes bánásmód

  Sziasztok az én nevem Tárnyik Dániel és a halakkal való kíméletes bánásmódról szeretnék néhány mondatot ejteni.
 • Xfish.hu  Egyéb 2015.04.30.

  Miért tőlünk?

  Egy kis segítséget szeretnénk nyújtani a döntéshozatalához. Ezen az oldalon szokták a cégek önmagukat önfeledten dicsérni és olyan jelzővel illetni, amit nem feltétlen érdemeltek ki.
  Amit nálunk biztosan megtalál a [b]"MIÉRT TŐLÜNK?"[/b] kérdésre:
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk