0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Szezonkezdő akció Thermo ruha akció
  • xfish Magazin  Feeder 2013.09.03.

    VERSENYFEEDER – APRÓ, HASZNOS TRÜKKÖK A HÉTKÖZNAPOKBAN

    A feederbotos horgászat egyre népszerűbb a finomszerelékes horgászok körében, ezért ennek egyenes következménye, hogy már ebben a technikában is egyre több versenyt rendeznek. Amíg régebben csak pár nívós verseny volt egy év alatt, mára már több tíz versenyből válogathat az, aki kedvet kapott ahhoz, hogy feeder versenyen megmutassa a tudását. Bár Angliában több olyan nagynevű versenyt rendeznek, ahol mindkét technikát (értsd: úszós és feeder) lehet használni, itthon még csak idén, egy versenyen próbálkoztak ilyennel.
  • xfish Magazin  Feeder 2013.09.03.

    KÜLÖNLEGES CSALIZÁSI TECHNIKÁK

    Stopper helyett lasszó. Rakósbotos, meccsbotos ill. feederbotos technikához egyaránt! Nemrég megismertem egy egyszerű, ám mégis univerzális csali rögzítési módszert. Jó barátom, ifj. Gyulai Feri mutatta be egy rakósbotos horgászat alkalmával. Megismerve a technikát, felmerült bennem egy kérdés: használható ez esetleg a feeder vagy a horgászatokon is? Természetesen igen!Újítások világában élünk. Nap, mint nap új hírek érkeznek a horgászipar világából. Van, amikor egy új kialakítású horogról, van, amikor egy az átlagosnál strapabíróbb zsinórról. Azonban sokszor nem kell újításhoz nyúlnunk annak érdekében, hogy eredményesebb legyen a horgászatunk. Talán ilyen technika a lasszós előke is. A szokásos előkékhez több kiegészítő is kellhet, most azonban csak némi kézügyességre lesz szükségünk.
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk