0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Nyár eleji akciók Crazy camping akciók
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2016.04.08.

  Rod Hutchinson "Dream Maker" - váltsd valóra az álmaidat!

  Rod Hutchinson "Dream Maker" - váltsd valóra az álmaidat!
  A különleges név a pontyhorgász legendához méltó, prémium minőséget takar.

  A Rod Hutchinson nevével fémjelzett kézzel készült bot minden modern elvárásnak megfelel, mely minimalista dizájnnal párosulva azért született, hogy álmaid halát foghasd meg vele. Pete Chandler korábbi Fox / ACE igazgatója és Max Cottis a termék fejlesztési ágazat vezető mérnöke úgy nyilatkozott, hogy az új Dream Maker kicsit olyan, mint egy mai klasszikus: nincs felesleges díszítés és buta grafika - csak egy minimalista felületű, kompromisszumok nélküli technikai csoda, amely így tökéletes!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2016.04.06.

  Szerelékek útvesztője (Blow-back rig)

  Az eredményes pontyhorgászat három alappillére (véleményem szerint) a megfelelő hely kiválasztása, a megfelelő csali és egy megfelelő végszerelék, ami képes „megfogni” (és „megtartani”) a halat.
  Aki már régóta benne van ebben a „szakmában”, annak már valószínűleg megvan a kedvenc, jól bevált szereléke.
  Én személy szerint az egyszerű - az adott körülményekhez képest a legegyszerűbb - szereléknek vagyok a híve. A legtöbb esetben a No-knot rig-et (csomómentes előkét), illetve a Blow-back rig-et használom.
  Ebben a rövid cikkben az általam elkészített Blow-back rig-et szeretném bemutatni.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2016.02.15.

  Hidegvízi csalizás hatékonyan!

  Mivel beköszöntött a hidegebb idő, mely lassan átesik a téli zord, fagyos időbe, így arra gondoltam, hogy személyes tapasztalatok alapján leírom azt, hogy ilyen körülmények között is hogyan csalhatjuk a horogra a termetes pontyokat.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2016.02.09.

  Otthoni csalikészítés Elite Strawberry

  Milyen csalit, csalikat használhatunk a lassan elérkező tavaszi időszakban? Milyen ízvilág lehet a nyerő választás?
  Választ adni ezekre a kérdésekre, részletezni akár 4-5 oldalon lehetne de próbáljuk meg csak nagy vonalakban, ízvilágot és terméket tekintve elemezni.
  Véleményünk és tapasztalataink alapján az édes és fűszeres golyókkal foghatjuk a legtöbb halat ezen időszakban. Természetes a többi ízvilággal is lehet eredményesen horgászni, amik lehet nagyobb halakat is adnak de darabszámban szerintünk kevesebbet.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2016.01.28.

  Chod Rig kicsit másképp

  Bizonyára a bojlis horgászok körében nem ismeretlen a Chod Rig szerelék, mely méltán vált népszerűvé eredményességének köszönhetően. Szeretném most megmutatni, hogy én hogyan is használom kicsit másképp.
  Nézzük szükséges az elkészítéséhez...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2016.01.27.

  Végszerelék, előkék, csalizás - Tippek és trükkök

  Ebben a cikkemben a kedvenc végszerelékemről és az előkék használatáról fogok írni. Számomra az egyik legfontosabb dolog a horgászat sikeressége szempontjából, hogy bízzunk a saját szerelékünkben.
  Személy szerint én a szerelékeimet nem szoktam túlbonyolítani. A szerelékem körülbelül egy 1 méter hosszú leadcoreból és egy 15-20 centiméter hosszú előkéből áll. (Természetesen ha a helyzet úgy hozza, hogy a halak nem úgy táplálkoznak ahogy szeretnénk, akkor az előke hosszát megváltoztatom.)
  A leadcore elkészítése nagyon egyszerű és olcsóbban is ki tudunk jönni belőle, mintha megvesszük az előre elkészített leadcoret...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2016.01.20.

  Imperial Baits Banana Cold Water Bojli

  Köztudott, hogy a „nyári” bojlik nem úgy fejtik ki hatásukat a hideg vízben, mint nyáron. A téli pontyhorgászat során különösen fontos, hogy olyan bojlit használjunk, ami könnyen emészthető (egyébként ez évszaktól független, használjunk mindig könnyen emészthető bojlikat) és a hideg vízben is képes kiadni magából az értékes összetevők...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2015.11.30.

  STROFT GTP a tökéletes fonott zsinór - Vilmos Varga

  Amióta bejött a fonott zsinór a horgászköztudatban azóta érdekel. Pergető horgászként a lehető legtökéletesebb választás. Mindegy, hogy casting vagy spinnig orsón használjuk. Tökéletesen szolgálja a pergető horgászt. Azonban nem mindegy milyen a zsineg. Sokáig próbálkoztam a Berkley madzagokkal, azaz igazából 20 évvel ezelőtt nem is volt nagyon más itthon...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2015.11.10.

  ELŐKÉK VILÁGÁBAN - TIPPEK ÉS TRÜKKÖK

  Ebben a cikkemben az előkékről fogok írni. Milyen elképzelések szerint választok előke típusok közül és azokat mikor alkalmazom.
  Mai szerelék típusok között elmélyülve, aki nem tudja mit keres, el is tud tévedni közöttük.
  Jobbnál jobb variációk (rigek) látnak napvilágot melyeket a gyártók előre elkészített formákban is elérhetővé tesznek számunkra.
 • Xfish.hu  Feeder 2014.08.07.

  Method feeder szerelék

  A method feeder napjaink egyik leghatékonyabb horgásztechnikája. Népszerűségét annak köszönheti, hogy legnépszerubb horgászhalunk, a ponty rendkívül jól fogható a segítségével. A módszer a ködös Angliából származik, mára széles körben elterjedt az egész világon, ahol pontyra csak horgásznak. Mégis minek köszönheto ez a siker? Miért könnyű a bajszosokat megfogni vele?
 • Xfish.hu  Feeder 2014.01.24.

  A feederbotos módszer rejtelmei 2.

  A feederbotos módszer rejtelmei 2.
  A cikksorozat első részében Erdei Attila két, legtöbbet használt feederes végszerelékéről tett említést. Sok olvasó jelezte, hogy szeretné látni, hogyan kell ezeket elkészíteni. Nos! Ez alkalommal a duplahurokba kötött, csúszó szereléktípus elkészítésének mozzanatait vázoljuk fel a következő néhány képsoron.
  Maros Mix XXL Sweet

  Tubertini Dorado pergetőbot

  Tubertini Hydro SP pergetőbot

  Tubertini Quartz 404 No Limit matchbot

  Tubertini Extreme Carp XS rakósbot

  Tubertini Extreme Match rakósbot

  Tubertini Evola 780 rakósbot

  Tubertini Big Fondo etetőanyag

  Tubertini Alborella Competiton

  Termokabát Giacca BSC PRO m-xxxl

  Tubertini Kobe

  Tubertini Vertigo

  Tubertini Gorilla

  Tubertini Fluorine

  Tubertini Special English (süllyedő)

  Tubertini Tatanka Neutral

  Tubertini Gorilla Verde

  Tubertini Quattro (fonott)

  Tubertini Serie 2 Red horog

  Tubertini Serie 2 Light Purple horog

  Tubertini Serie 1M Red horog

  Tubertini Serie 1B horog


  A feederbotos módszer rejtelmei 2.
  A cikksorozat első részében Erdei Attila két, legtöbbet használt feederes végszerelékéről tett említést. Sok olvasó jelezte, hogy szeretné látni, hogyan kell ezeket elkészíteni. Nos! Ez alkalommal a duplahurokba kötött, csúszó szereléktípus elkészítésének mozzanatait vázoljuk fel a következő néhány képsoron.
 • Xfish.hu  Feeder 2014.01.12.

  Téli feederezés Erdei Attilával

  15-16 éve történhetett, amikor egy horgászújságban Erdei Attila matchbotos tudományáról olvasgattam egy cikket. Már akkor példaképként néztem fel rá és az újságból kivágva még évekig féltve őrizgettem a sok tanulmányozástól gyűrött irományt. Kezdő versenyhorgászként akkor még nem is sejtettem, hogy 2008 telén én készíthetek a mesterről egy cikket.

  Sietve tartok Szeged felé mert reggel nyolc órára beszéltük meg a találkozót Attilával. Izgatottan szemlélem a tájat: nagyon hideg van, a vizek hőmérséklete is 5 fok alá süllyedt már, ez pedig befolyásolhatja a horgászat eredményességét is. A mester bízott a pontosságomban, mert érkezésem pillanatában már járt az autója motorja. Kezet fogtunk és csak annyit mondott, hogy kövessem…
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk