0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Szezonkezdő akció Thermo ruha akció
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2017.11.04.

  SCATTER RAP CRANK SHALLOW

  A három Crank bait csali közül (Scatter Rap Crank Deep, Scatter Rap Crank és Scatter Rap Crank Shallow) neki van a legkissebb terelőlemeze. Ennek köszönhetően a víz felsőbb rétegeit fésülhetjük át vele. Zömök testének köszönhetően remekül dobható, bevontatásnál pedig ritmusosan veret. A Scatter Rap terelőlapnak hála mozgása kiszámíthatatlan, így kísértetiesen hasonlít egy menekülő sérült kishaléra. Csuka és balin mellett harcsára is tökéletes választás lehet!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2017.10.25.

  Kevés néha több!

  Sok alkalommal előfordul, hogy hosszú percig tanakodok, mit is vigyek magammal aznap, mit pakoljak, melyik táskába. Igazi dilemma ez, hogy vajon mire lesz szükség mit fog enni a hal, de a legtöbb esetben mindig csak pár csali az, amit használni fogunk aznap. Ebben a cikkben pár apróságot mutatnék be, ami hasznos lehet a rögtönzött horgászatok során.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2017.10.09.

  Bevetésen a Wizard balinos szettje

  Az időzítés nem is lehetett volna jobb, a Wizard család legbalinosabb pergető orsójának és botjának premierje pont a pergető szezon kezdetére esett. A júliusi hajnalok és alkonyati órák balinfröccsenéseit jómagam is az ASP Spin duójával vártam, a gerinces és minden eddiginél távolabbi dobások kivitelezését szolgáló botba, és annak rohamtempót diktáló orsójába nem volt nehéz beleszeretni.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2017.05.05.

  Kapitális fogasok, avagy elkezdődött a ragadozó szezon!

  Idén április 29-én szabadult a süllő, a balin és a sügér tilalmi ideje, ezzel együtt pedig a csónakos tilalom is véget ért a Balatonon. Sok kapitális fogas került horogra a múlt hétvégén.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2017.05.03.

  HA NEM KÉSZÜLSZ FEL...

  A fenti idézet az egyik kedvencem, bár abban nem vagyok biztos, hogy vajon az Amerikai Egyesült Államok egyik alapító atyja nem az Egyesült Királyság ragadozóhal-horgászaira gondolt-e, amikor ezt mondta. Akárhogyan mondta is, a mondás mindenképpen igaz ránk, horgászokra nézve, bármilyen halra menjünk is. Akár komoly nagyhalvadászok vagyunk, akár csak hobbihorgászok, amikor megtervezzük a horgásztúrát, van egy szó, amit mindig szem előtt kell tartanunk: ez a szó a felkészülés.
 • Janzsó Csaba  Pergetés 2016.11.16.

  O'REEL NEXT DROPSHOT

  O’REEL NEXT DROPSHOT pergető bot: leheletkönnyű, finom, de mégis végig gerinces bot. 2,4 m hossz, 4-15gr. dobósúly, osztott nyél, egytalpas, SIC gyűrűk. Blank: 24 T.
  Kősüllőzni, süllőzni, sügerezni való eszméletlen jó kis mártogatós, „jerk”- peca.

  Javasolt fogyár: most AKCIÓBAN 8550 Ft!
  Bővebb információ: www.eurostar.hu
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2016.09.13.

  Savage Gear XLNT pergető horgászbotok

  Közeledik az ősz, a pergetés legfőbb szezonja, amikor azok a horgászok is pergetőbotot ragadnak, akik különben az év nagy részében más módszereket részesítenek előnyben. A Savage Gear kínálatából ajánlunk most néhány nagyon kedvelt, bevált pergetőbot-családot, amelyek közös jellemzője, hogy az árukat messze felülmúlja a valós tudásuk!
  A már klasszikusnak számító, 2015-ben megújult XLNT2 botcsalád elsősorban sokoldalúságáról, feszes, mégis rugalmas akciójáról, kiváló műcsali- és kapásérzékelő képességéről és remek dobási tulajdonságairól nevezetes, talán legnevezetesebb képviselője a 213 cm-es, 10-40 grammos bot, amelyik egy igazi könnyű, mégis terhelhető mindenes „bozótharcos”.
 • Csökmei Henrik  Pergetés 2013.12.13.

  Első

  Egy átlagos nyári délután elmentem az osztálytársammal pergetni a Kettős-Körösre nem nagy eredménnyel, amikor odajött hozzánk Kele Zsolt és elkezdtünk beszélgetni....
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk