0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Szezonkezdő akció Thermo ruha akció
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.02.18.

  Árad a Balaton - ilyet már nagyon rég nem láttunk

  A napok óta tartó esőzés miatt a Balaton vízszintje meghaladta a 127 cm-t. A szakemberek azt mondják, 15 éve nem volt ilyen magas a tó vízszintje február közepén, mint most - adta hírül az M1 televízió .
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.02.12.

  Harmadfokú készültség Ipolytarnócon

  Harmadfokúra emelték az árvízvédelmi készültséget a Nógrád megyei Ipolytarnócon szerdán késő este, mert az Ipoly folyó vízszintje egy óra alatt 11 centimétert emelkedett.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.02.12.

  Tavasszal újabb 60 tonna pontyot pottyantanak a Balatonba

  Hétfőn folytatják a haltelepítést a Balatonon. A Balatoni Halgazdálkodás Nonprofit Zrt. az évi 300 tonnás pontytelepítési kötelezettségéből 60 tonnát szeretne tavasszal teljesíteni. Ennek részeként hétfőn 15-20 tonna halat engednek Keszthelynél a tóba.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.02.11.

  Magas a Balaton vízállása

  Horgász ül a partra kicsapó hullámok közelében a keszthelyi Balaton-parton 2016. február 9-én. A Balaton leeresztését 124-125 centiméteres vízszintnél február 8-án megkezdték.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.02.10.

  Horgászoké lett a Tisza 2030-ig

  Csongrád megye - A Tisza mellett több víz is a horgászok kezelésébe került Csongrád megyében. Szövetségük azt vállalta, jobban fog vigyázni a folyóra, mint a halászok. Erre számít öt-hat ezer pecás is. Az engedély nem drágult.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.02.10.

  Készülhetnek a horgászok

  Debrecen – Maximum három-három szakaszra vonná össze a jövő évtől horgászati szempontból a Dunát és a Tiszát a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz), vagyis legfeljebb 3-3 szakaszra lehetne kiváltani területi horgászjegyeket...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.02.09.

  MOB ELISMERÉS CASTING VÁLOGATOTTUNKNAK

  A casting horgász cél és távdobó sport hazánkban komoly múltra tekinthet vissza. A horgász sportok között mind a mai napig a legeredményesebb, a legtöbb világbajnoki trófeát, érmet a castingosok gyűjtötték be az évek során. A 2015-ös évben, a Casting Veterán Világbajnokságról Pozsonyból is összesen 11 éremmel tértek haza...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.02.08.

  Zsilipnyitás és tavaszi haltelepítés a Balatonon

  A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. hétfőn megkezdi a tavaszi haltelepítését, amelynek során 60 tonna háromnyaras pontyot ereszt a tóba – közölte az MTI-vel a társaság vezérigazgatója.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.02.05.

  Halászati-horgászati szakemberek tanácskoznak Gödöllőn

  A hazai halgazdálkodás fővárosává avanzsált Gödöllő, hiszen két napos rendezvény keretében szerveztek szakmai napot 2016. február 4-5. között.
  A konferencia első napján dr. Viski József, a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP) helyzetéről és jövőbeli lehetőségeiről tartott előadást.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.02.04.

  Vége a korlátlan pecázásnak! Ennyi halat foghatsz ki évente!

  Vége a korlátlan pecázásnak! Ennyi halat foghatsz ki évente!

  Kor­lá­toz­ták a ki­fog­ható halak szá­mát. Mos­tan­tól nem vi­hetsz haza min­dent, ami a ho­rogra akad!

  Mostantól egyéves területi engedéllyel évente csak 100 halat vihetnek haza a horgászok azokból a halakból, amelyekre napi limit vonatkozik.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.02.04.

  A Desedán érvényes horgászrend 2016. évben

  A Kaposvári Sporthorgász Egyesület honlapján közzétette az új 2016-os Desedán érvényes horgászrendet:

  A Deseda 2015. évben érvényes horgászrendje 2016. január 01-én érvényét vesztette, ugyanakkor az új Horgászrend rendelkezései léptek életbe. Az új Horgászrend visszavonásig érvényes.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.02.03.

  Már válthatóak a 2016 évi Dráva folyóra érvényes területi jegyek

  A Dráva folyóra vonatkozó 2016 évi területi jegyek február 01-től már válthatóak a korábbi években megszokott helyeken (egyesületeknél és horgászboltokban). Az éves és napi területi jegyek az új állami okmánnyal együtt február 01-től érvényesek. A felnőtt éves területi jegyhez 2016 évben ismét töltésközlekedési engedélyt is kapnak a horgászok. Az engedélynek két része van, egyik a már hagyományos formátumú éves területi jegy; a másik része pedig a töltésközlekedési engedélyt igazoló rész. Ez utóbbit a gépjármű szélvédője mögött, jól látható helyen kell tárolni a töltésen történő közlekedéskor-, parkoláskor; míg a területi engedélyt a horgászatkor kell magunknál tartani a többi horgászatra jogosító okmánnyal együtt. A töltésen való közlekedés során a vonatkozó előírásokat be kell tartani, ami egyébként a korábban töltésközlekedési engedélyt váltóknak már nem ismeretlenek. Az éves területi jegyek 2017 január 31-ig érvényesek.
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk