0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • Xfish.hu  Hírek 2015.06.16.

  Tömeges halpusztulás a Fancsikán

  Több száz hal pusztult el a hévégi kánikulában a fancsikai tavakban. A halőr szerint ez a vízszint folyamatos apadásának tudható be. Algából egyre több van, oxigénből viszont egyre kevesebb, ez pedig végzetes a halakra nézve.
 • György Pál  Élménybeszámolók 2015.05.18.

  Mint az őrült

  "Mint az őrült, ki letépte láncát, vágtatott az amur a hullámokon át..."

  Szeptember második felében még sikerült elcsípnünk a melegebb napokat. Mivel is tölthetnénk szabad időnket, mint egy jó kis horgászattal. Az augusztusi sikerre gondolva a választás újra az Ohati paradicsomra esett. Kis csapatunk nagyon szeret erre a tóra látogatni, hiszen itt sikeresen tudjuk tesztelni az új bojli receptjeinket. A helyválasztás a favoritnak számító 2-es helyre, a szigetre esett.
 • Xfish.hu  Hírek 2015.05.14.

  Jó hír a pecásoknak: így is kiváltható a horgászjegy

  Hat új helyen lehet fizethetni az igazgatási szolgáltatási díjakat és illetményeket, így már horgászjegy is váltható a központi elektronikus fizetési rendszerben.

  Az otthonról, interneten keresztül történő bankkártyás fizetés és az internetbankos utalás nagy előnye, hogy napi 24 órában elérhető. Az elektronikus fizetés használatával jóval kevesebb időt vesz igénybe az ügyintézés - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a Privátbankárral.
 • Xfish.hu  Hírek 2015.05.05.

  Hihetetlen méretű rekord domolykót fogtak

  Cink-exkluzív: örökre megdönthetelennek tűnő álomhatár dőlhetett volna meg a hét végén, amikor Biró “Csiró” Attila 74 centis, jóval hat kiló feletti domolykót fogott a Sióból. A hal talán világrekord is, de Biró egy fotó után azonnal visszaengedte.

  Nem horgász el sem tudja képzelni, milyen extra különleges fogás ez a domolykó, és hogy micsoda képtelen országos rekordot döntött volna meg valószínűleg Biró Attila – aki egyébként a barátom és ladiktulajdonos társam a Dunán –, ha azonnal el nem ereszti. Eszébe sem jutott megtartani, és tilalmi időszak is van rá amúgy is, május végéig, így belegondolva legálisan nem is nagyon lehetett volna igazolni a fogást. Hacsak véletlenül épp ott nem jár egy halőr pont akkor.
 • Xfish.hu  Versenyek 2015.05.04.

  Cralusso Kupa Diósjenő 2015. avagy közel 3 mázsa dévér 4 óra alatt

  A matchbotos horgászat véleményem szerint, a finomszerelékes technikák közül a legszebb, legelegánsabb, és egyben a legtöbb lehetőséget kínáló módszer. Hazánkban nagyon sok ügyes matchbotos horgász van, akik magas színvonalon művelik ezt a szép horgász stílust. Igen stílust, mert ez a finom pálcákkal, vékony zsinórral előadott horgászat már az. A Cralusso cég pedig, mindenben igyekszik támogatni, kiszolgálni ezt. Számtalan fejlesztés, és forradalmi eszköz látott már napvilágot, amelyek a matchbotos wagglerezést hivatottak segíteni, esetleg egyszerűbbé tenni, hogy már a kezdetektől örömét lelje benne az, aki bele szeretne vágni a matchezésbe. A módszer szerelmeseinek minden évben lehetősége van felmérni/összemérni tudását, amihez remek alkalom a már hagyományos matchbotos Cralusso Kupa,
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2015.05.04.

  Madcat harcsázó műcsali-kínálat

  MadCat Effzett villantó

  A harcsa pergető horgászatának itthon is klasszikusnak számító eszköze a támolygó villantó. A MadCat 3 különböző modellt kínál a harcsapergetőknek:

  Az első műcsali az évtizedek óta bevált Effzett kanál harcsás kivitele: zöld és fehér színben kapható ez a széles, „vese” alakú, S alakban meghajlított, speciálisan domborított kanál, amelynek tekintélyes, 80 gramm a súlya. Rendkívül jól dobható, ugyanakkor lassú tempóban is kitűnően, intenzíven mozgó támolygókanál ez, amely a harcsa erejének biztosan ellenálló, brutális kulcskarikákkal, forgóval és bivalyerős, tűhegyes 2/0-ás hármashoroggal van szerelve.

  MadCat Spoon támolygó villantó

  A MadCat Spoon egy karcsú alakú támolygó, nyújtottabb S alakú görbülettel. Szintén fehér és zöld színben kapható, 80 grammos műcsali, az áramló vizekhez, gyorsabb tempójú bevontatáshoz ideális, kisebb kilengésű, de fürgébb mozgással támolygó kanál, természetesen harcsaálló horoggal, forgóval és karikákkal.
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2015.05.04.

  Okuma Distance orsók leírása

  A Distance orsók közös tulajdonsága, hogy nyújtott, sekély távdobó dobbal rendelkeznek, csigatengelyes dobemeléssel, aminek köszönhetően hibátlan, egyenes zsinórprofilt produkálnak, ami nagyon fontos a nagy távolságok eléréséhez. A zsinór dob alá kerülését egy a rotor belső felületén elhelyezett kefeszerű megoldás küszöböli ki.
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2015.05.04.

  Bemutatjuk a MADCAT kínálatát

  A Mad Cat a német DAM cég speciálisan harcsahorgászok számára készült márkája. A német és nyugat-európai horgászok közt egyre népszerűbb a harcsa horgászata és a hagyományos módszerek mellett új, nálunk még ismeretlen eszközöket is használnak, amelyeket a Mad Cat termékpalettáján megtalálhatók.
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2015.05.04.

  Madcat Catfish Hunter 10000 harcsázó orsó

  A Catfish Hunter 10 000 egy rendkívül masszív, hatalmas zsinórkapacitással (410 m 0,50-es zsinór) rendelkező orsó. 5 darab kétszeresen szigetelt rozsdamentes acél golyós csapággyal – két csapágy támasztja meg a bronz csigát, egy a hajtókarnál, egy a dobemelő rendszer fogaskerekénél, egy a zsinórvezető görgőnél - és egy tűgörgős visszaforgásgátló csapággyal rendelkezik.
 • Xfish.hu  Egyéb 2015.04.30.

  Miért tőlünk?

  Egy kis segítséget szeretnénk nyújtani a döntéshozatalához. Ezen az oldalon szokták a cégek önmagukat önfeledten dicsérni és olyan jelzővel illetni, amit nem feltétlen érdemeltek ki.
  Amit nálunk biztosan megtalál a [b]"MIÉRT TŐLÜNK?"[/b] kérdésre:
 • Pócsi Gábor  Élménybeszámolók 2015.04.30.

  Húsvéti örömpeca, avagy a saját bojli sikere!

  Elérkezett a várva várt húsvét, amely számomra már évek óta egyet jelent egy ünnepi horgászattal. Az idő szűke és a munkahelyi elfoglaltságok miatt az idén ez a túra mindössze 30 órát jelentett számomra, de álmomban sem gondoltam, hogy ennyire tartalmasan fog telni. Az időjárási körülmények nagyon kedvezőtlenek voltak a halfogáshoz. Front frontot követett, az állandó hideg, az orkán erejű szél folyamatosan hűtötte a vizet, minden órában más irányból fújt, néha esővel tarkítva. Mindezek mellé éjszaka fagy is párosult. A legtöbb ember ilyenkor ki se menne a vízpartra, de én bíztam a jó minőségű csalimban, a helyesen megválasztott taktikámban és a kitartásomban, amit a halak meg is háláltak.
 • III. Balatoni nemzetközi bojlis horgászverseny  Versenyek 2015.04.12.

  Megnyitottuk a III. Nemzetközi Key Telecom Balatoni Bojlis Horgászversenyt

  A mai napon, 2015. április 11-én kezdetét vette a Balaton egyik legnagyobb bojlis horgászversenye. A hét folyamán hazai és nemzetközi horgászok egyaránt harcolnak a mindent eldöntő kilókért. Mától minden nap egy összefoglaljuk hírlevéllel jelentkezünk, ahol hírt adunk az aktuális fogási eredményekről és összegyűjtjük az adott nap élményvilágát tükröző képeket és videókat.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk