0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • Xfish.hu  Hírek 2015.09.24.

  Cápaszerű szörnyet akasztott a Balatonban egy ismert médiavállalkozó

  Eredeti felvételek a Loch Balaton réméről a Cinken! Ember méretű hal volt, óriási uszonyokkal és nagyon furcsán viselkedett, aztán elszabadult, de utána is ugyanott keringett. De mi lehetett? Lehet, hogy a Quimby számot fog írni róla!
 • Xfish.hu  2015.09.24.

  SAVAGE GEAR 3D BLEAK GLIDE SWIMMER

  A Savage Gear mindig híres volt a jerk és swimbait műcsalijairól. A híres Deviator és Deviator Belly Up kifuttatásra került, a 2016-os évben számos új jerkcsali közeleg, addig is két kiváló, jól bevált műcsalit szeretnénk bemutatni.
 • Xfish.hu  Élménybeszámolók 2015.09.21.

  Akkora halat fogott, hogy el sem hiszi

  Jakub Vágnernél nehezen találni megszállottabb horgászt: már tizenévesen kinőtte a csehországi folyókat és tavakat, és elkezdte járni a világot a legnagyobb és legritkább halak nyomában. Utazásait a Discovery Channel is nyomon követte, szeptember 20-tól a magyar nézők is végignézhetik, Vágner miként próbál több méteres halakat kifogni az Amazonasból vagy a Kongóból.
 • Xfish.hu  Hírek 2015.09.18.

  Gyorsan hanyatlik a tengeri élővilág

  A Természetvédelmi Világalap új jelentése szerint a tengeri emlősök, madarak, hüllők és halak populációnak egyedszáma az utóbbi négy évtizedben szinte megfeleződött, az emberi táplálkozásban szerepet játszó fajoknál mutatható ki a legnagyobb mértékű hanyatlások egy része.
 • Xfish.hu  Hírek 2015.09.18.

  Tengeri szörnyeteget fogtak Japánban

  A horgászokat elkapta a rettegés, amikor először megpillantották a hal fejét, ami tényleg egy szörnyetegére hasonlít. Később azonban megnyugodtak, miután sikerült azonosítaniuk a 112 centi hosszú és 15 kilós halat, ami az enciklopédia szerint egy Anarhichas Oreintalis, vagy közismerteb nevén Beringi Farkashal volt.
 • Xfish.hu  Hírek 2015.09.18.

  Halárusítókat vizsgált a hatóság - sokuk megbukott az ellenőrzésen

  A vizsgált 81 halbolt, valamint halárusító vendéglátóhely 43 százalékánál talált szabálytalanságot a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) 10 fős állami halászati őri szolgálata - tájékoztatta a hivatal szerdán az MTI-t.
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2015.09.15.

  SAVAGE GEAR 3D BLEAK KÜSZUTÁNZATOK

  A Savage Gear 3D Bleak küszutánzatok kétféle kivitelben készülnek, mindkettőre jellemző, hogy a test egy valódi küsz 3D-s szkennelésével készült, a különbség a farok kialakításában van: A Real Tail változat teljesen élethű villás farokúszót kapott, a Paddle Tail pedig egy hihetetlenül jól mozgó gumihalfarokkal van ellátva.
 • Xfish.hu  Versenyek 2015.09.11.

  III. Nemzetközi RSD Carp Cup

  III. Nemzetközi RSD Carp Cup hírek
  Íme a 2015 szeptember 1-ig nevezett csapatok listája.
  Még 10 csapatnak tudunk helyet biztosítani!
 • Balogh János  Élménybeszámolók 2015.09.01.

  Kis Heni Carp Team Sopron

  Kis Heni Carp Team Sopron (Berek Horgászpark)
  402,99kg / 63 db.
 • Kovács Gergő  Élménybeszámolók 2015.08.24.

  Tavaszi szezonkezdet Zalacsányban

  Feleslegesnek tartottuk a nagy mennyiségű etetést. A szerelék a lehető legegyszerűbb volt: 70cm leedcore, rajta egy elhagyós klipsz a végén pedig egy nagy karikás forgókapocs. A horog 6-os méretű egyszerű csomómentes kötéssel készült valamint egy horogbefordító és egy kicsi zsugorcső volt vágva a horog öbléhez.
 • Szalma Gábor  Élménybeszámolók 2015.08.24.

  Nyárnyitó az Imperial Baits termékeivel

  Magam mögött hagyva az iskolát végre elkezdődhetett az a két hónap, ami rengeteg új kalandot, izgalmat rejt magában. Első túrámat édesapámmal kezdtük meg az egyik kedvenc vizemen, Búcson, ami a lakhelyünktől 23 km-re található. Maga a tó 15 hektáros, végét sűrű nádas övezi, ahol rengeteg természetes táplálék találtatik meg a halak számára.
  Július 10-én pénteken késő délután érkeztünk meg. Úgy éreztem, hogy ezen a pár napon a tó mélyebb részében majd eredményesebbek lehetünk. A bóját a horgászhelyünkkel szemben lévő túlsó parttól visszább, 15 méterrel helyeztem el.
 • Kecskés Márton  Élménybeszámolók 2015.08.14.

  Mélység varázsa

  A horgászengedély megváltását, és egy kis információgyűjtést követően, gyorsan a csónakomba pakoltam és már indultam is a 10-es horgászhely irányába, ami egy félszigeten terült el! Mikor a partra léptem elmondhatatlanul jó érzés öntött el, hogy végre vízparton tölthetek el pár nyugodt napot, és remélhetőleg sikerül majd néhány nagyobb pontyot is szákba terelnem, de ezért tennem is kell valamit! Gyorsan kiszórtam a felszerelésemet a partra, felszereltem a halradart, elővettem a bójákat és már indultam is felderíteni a tökéletes horgászhelyeket! Mivel egy mélyvizű bányatavon vagyok, nagy segítségemre van egy halradar, amivel megkereshetem a töréseket, púpokat, víz alatti akadókat esetlegesen kagylópadokat, azokat a helyeket, amit a kedvenceink étteremként vagy autópályának használnak! Két bóját helyeztem el! Az egyiket egy 6.6 méteres törés aljában, mert gondolataim szerint a nagyobb példányok a törés aljára lehulló táplálékokat csipegetik.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk