0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Évindító akció Thermo ruha akció
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.02.09.

  MOB ELISMERÉS CASTING VÁLOGATOTTUNKNAK

  A casting horgász cél és távdobó sport hazánkban komoly múltra tekinthet vissza. A horgász sportok között mind a mai napig a legeredményesebb, a legtöbb világbajnoki trófeát, érmet a castingosok gyűjtötték be az évek során. A 2015-ös évben, a Casting Veterán Világbajnokságról Pozsonyból is összesen 11 éremmel tértek haza...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2016.02.09.

  Otthoni csalikészítés Elite Strawberry

  Milyen csalit, csalikat használhatunk a lassan elérkező tavaszi időszakban? Milyen ízvilág lehet a nyerő választás?
  Választ adni ezekre a kérdésekre, részletezni akár 4-5 oldalon lehetne de próbáljuk meg csak nagy vonalakban, ízvilágot és terméket tekintve elemezni.
  Véleményünk és tapasztalataink alapján az édes és fűszeres golyókkal foghatjuk a legtöbb halat ezen időszakban. Természetes a többi ízvilággal is lehet eredményesen horgászni, amik lehet nagyobb halakat is adnak de darabszámban szerintünk kevesebbet.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.02.09.

  Egy szenvedély kialakulása

  Üdvözlöm az olvasókat, most szeretném leírni, hogyan kezdődött nálam ez a fanatizmus a bojlizás iránt, hogyan tudok napokat ülni egyetlen kapásra várva és miért nem veszi el a kedvem egy-egy sikertelen túra. Ezekre szeretnék most választ adni és egy kis segítséget nyújtani azoknak, akik szintén a nagy pontyokat szeretnék üldözőbe venni és a „fogd és engedd vissza” elvet szeretnék vallani...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.02.08.

  Zsilipnyitás és tavaszi haltelepítés a Balatonon

  A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. hétfőn megkezdi a tavaszi haltelepítését, amelynek során 60 tonna háromnyaras pontyot ereszt a tóba – közölte az MTI-vel a társaság vezérigazgatója.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.02.05.

  Halászati-horgászati szakemberek tanácskoznak Gödöllőn

  A hazai halgazdálkodás fővárosává avanzsált Gödöllő, hiszen két napos rendezvény keretében szerveztek szakmai napot 2016. február 4-5. között.
  A konferencia első napján dr. Viski József, a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP) helyzetéről és jövőbeli lehetőségeiről tartott előadást.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.02.04.

  METHODOS KALANDOK I. RÉSZ

  Ebben a cikksorozatomban szó lesz a methodozásról, általam használt termékeinkről, praktikáimról, stratégiáimról és eredményeimről. Remélem ezekkel az írásokkal segítséget tudok nyújtani nektek, hogy sikereket érjetek el ezen a területen.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.02.04.

  Vége a korlátlan pecázásnak! Ennyi halat foghatsz ki évente!

  Vége a korlátlan pecázásnak! Ennyi halat foghatsz ki évente!

  Kor­lá­toz­ták a ki­fog­ható halak szá­mát. Mos­tan­tól nem vi­hetsz haza min­dent, ami a ho­rogra akad!

  Mostantól egyéves területi engedéllyel évente csak 100 halat vihetnek haza a horgászok azokból a halakból, amelyekre napi limit vonatkozik.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.02.04.

  A Desedán érvényes horgászrend 2016. évben

  A Kaposvári Sporthorgász Egyesület honlapján közzétette az új 2016-os Desedán érvényes horgászrendet:

  A Deseda 2015. évben érvényes horgászrendje 2016. január 01-én érvényét vesztette, ugyanakkor az új Horgászrend rendelkezései léptek életbe. Az új Horgászrend visszavonásig érvényes.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.02.03.

  Már válthatóak a 2016 évi Dráva folyóra érvényes területi jegyek

  A Dráva folyóra vonatkozó 2016 évi területi jegyek február 01-től már válthatóak a korábbi években megszokott helyeken (egyesületeknél és horgászboltokban). Az éves és napi területi jegyek az új állami okmánnyal együtt február 01-től érvényesek. A felnőtt éves területi jegyhez 2016 évben ismét töltésközlekedési engedélyt is kapnak a horgászok. Az engedélynek két része van, egyik a már hagyományos formátumú éves területi jegy; a másik része pedig a töltésközlekedési engedélyt igazoló rész. Ez utóbbit a gépjármű szélvédője mögött, jól látható helyen kell tárolni a töltésen történő közlekedéskor-, parkoláskor; míg a területi engedélyt a horgászatkor kell magunknál tartani a többi horgászatra jogosító okmánnyal együtt. A töltésen való közlekedés során a vonatkozó előírásokat be kell tartani, ami egyébként a korábban töltésközlekedési engedélyt váltóknak már nem ismeretlenek. Az éves területi jegyek 2017 január 31-ig érvényesek.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.02.02.

  Csúszik a 2016-ra szóló horgász területi jegyek kiadásának meghirdetett időpontja

  Tájékoztatjuk Tagegyesületeinket és a Horgászainkat, hogy a Szövetségünk által kiadásra kerülő horgász területi jegyek nyomdai előkészítése jelenleg folyamatban van, a jegyek csúszással, várhatóan másfél hét múlva lesznek tagegyesületeink által továbbforgalmazásra elvihetőek, illetve kiválthatóak. Kérjük területi jegy igényt megelőzően érdeklődjenek Szövetségünknél azok elkészültéről. Türelmüket és megértésüket köszönjük.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.02.02.

  Haltetemek százai vetődnek partra a Kis-Dunából

  Tömegesen pusztulnak a halak a Kis-Dunában, Vereknyénél. Az okát egyelőre nem tudják.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2016.02.01.

  A VELENCEI-TÓ HORGÁSZATI JELENE

  A Velencei-tó a Balaton és a Tisza-tó után Magyarország harmadik legnagyobb tava, melynek 23 km2-es területéből 10 km2-t borítanak nádasok. A tó hossza 10 km, legnagyobb szélessége 3,5 km, átlagos vízmélysége 1,6 méter, partvonalának hossza 28,5 km.
  A tó természetes halprodukciója gazdagabb, mint a Balatoné, ennek következtében rövid időn belül jó horgászvízzé vált, amikor 1974-ben a korábbi halászati hasznosítás megszűnt, és a tó hasznosítói a horgászok lettek...
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk