0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.04.12.

  Emelkedett a halgazdálkodásra fordítható pályázati források összege

  Az elmúlt hétéves európai uniós költségvetési időszak 13,7 milliárd forintos keretével szemben a jelenlegi időszakban több mint 16 milliárd forintot fordíthat Magyarország halgazdálkodási pályázatokra, amelyek a hazai halak tenyésztését, feldolgozását és fogyasztásának erősítését is szolgálják - közölte Viski József pénteken Keszthelyen.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.04.11.

  Compót a Tisza-tóba!

  A klímaváltozásból és a Tisza-tó öregedéséből következő élőhelyi változások egyre kedvezőbb körülményeket teremtenek a compó számára. A növényzet térnyerése, az áramlási viszonyok megváltozása arra ösztönözi társaságunkat, hogy segítse a Tisza-tavi állomány gyarapodását.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Versenyek 2016.04.11.

  MŰLEGYEZŐ OB. I. (VAS MEGYEI) FORDULÓ VERSENYKIÍRÁS

  X. ORSZÁGOS MŰLEGYEZŐ BAJNOKSÁG

  A bajnokság időpontja: 2016. április 30. (szombat)

  Az I. forduló helyszínei: Lukácsháza - Gyöngyös patak (folyóvízi)
  Lukácsháza – Abért I. tó (tavi)
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.04.08.

  Elindult a 2016. évi ragadozó telepítési program

  A HECSMSZ vizeire április 6-án megérkeztek az első csuka ivadékok.
  A Szövetség vízterületein az egy-két és háromnyaras pontyok, keszegek és egy nyaras harcsa telepítését követően az előnevelt ragadozó ivadék kihelyezése indult meg a napokban.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2016.04.08.

  Rod Hutchinson "Dream Maker" - váltsd valóra az álmaidat!

  Rod Hutchinson "Dream Maker" - váltsd valóra az álmaidat!
  A különleges név a pontyhorgász legendához méltó, prémium minőséget takar.

  A Rod Hutchinson nevével fémjelzett kézzel készült bot minden modern elvárásnak megfelel, mely minimalista dizájnnal párosulva azért született, hogy álmaid halát foghasd meg vele. Pete Chandler korábbi Fox / ACE igazgatója és Max Cottis a termék fejlesztési ágazat vezető mérnöke úgy nyilatkozott, hogy az új Dream Maker kicsit olyan, mint egy mai klasszikus: nincs felesleges díszítés és buta grafika - csak egy minimalista felületű, kompromisszumok nélküli technikai csoda, amely így tökéletes!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.04.07.

  A kétnyaras telepítésről

  A Tisza-tavi pontyállomány pótlására a legésszerűbb megoldást a kétnyaras pontyok telepítése jelenti. Ezek a halak a Tisza-tó természetes táplálékbázisán gyors növekedésnek indulnak...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.04.06.

  Ponty telepítés a Pécsi-, és Kovácsszénájai tóba

  A mai napon a Pécsi tóba 1000 kg ponty került kihelyezésre. A halak 2,2-2,4 kg/db átlagsúlyúak, fogható méretű, pikkelyes fajta. A kihelyezés a "Laterum" alatti részen történt.
  Ugyancsak a mai napon, a Kovácsszénájai tóba is történt pikkelyes ponty telepítés 500 kg összsúlyban, azonos átlagsúllyal.
  A tavakon tart még az ívási fajlagos tilalmi időszak süllő, sügér, balin halfajokra. Süllő, sügér, balinra horgászni április 29-ig nem lehet!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2016.04.06.

  Szerelékek útvesztője (Blow-back rig)

  Az eredményes pontyhorgászat három alappillére (véleményem szerint) a megfelelő hely kiválasztása, a megfelelő csali és egy megfelelő végszerelék, ami képes „megfogni” (és „megtartani”) a halat.
  Aki már régóta benne van ebben a „szakmában”, annak már valószínűleg megvan a kedvenc, jól bevált szereléke.
  Én személy szerint az egyszerű - az adott körülményekhez képest a legegyszerűbb - szereléknek vagyok a híve. A legtöbb esetben a No-knot rig-et (csomómentes előkét), illetve a Blow-back rig-et használom.
  Ebben a rövid cikkben az általam elkészített Blow-back rig-et szeretném bemutatni.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.04.05.

  A ponty fajlagos tilalmát idén is feloldották!

  A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. idén is megkérte a Somogy Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatóságától a ponty fajlagos tilalmi idejének feloldását a "Balaton halgazdálkodási vízterületen". A kérelem pozitív elbírálásáról ez úton számolnak be:
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.04.05.

  Mennyei horgászat!

  Merenyei horgászatom nem éppen úgy indult számomra,ahogyan azt terveztem, ugyanis két napig kapást sem tudtam kicsikarni a sok jó bojli ellenére sem. A harmadik napon viszont megtört a jég...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.04.04.

  Milyen halat fogtam?

  A Magyar Haltani Társaság egyik látogatója három fényképet is továbbított a Facebook-oldalukra arról a különös halpéldányról, amely Soltnál került elő a Dunából. A képeken látható halra vonatkozóan több, egymástól eltérő vélemény érkezett. Saját álláspontjukat az alábbiakban tesszük közzé:
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Teszteltünk 2016.04.04.

  DEEPER FISHFINDER, AZ OKOS HALRADAR

  DEEPER FISHFINDER, AZ OKOS HALRADAR OKOSTELEFONRA ÉS TABLETRE.
  Naptár, Kamera, Időjárás előrejelző, Horgásznapló, Térkép, Közösségi megosztás.

  Mi is tehát a Deeper és hogyan működik?

  Deeper-nek hívjuk azt a jeladót, amely a szonár jeleket adja, veszi és továbbküldi, de miután a rendszer egy külön applikációt is alkalmaz, - ráadásul egyéb kiegészítőkkel is rendelkezik -, így a teljes együttest is nevezhetjük Deeper-nek. Lényege, egy vízfelszínen úszó, gömb alakú jeladó.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk