0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Évindító akció Thermo ruha akció
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.29.

  Férfias hobbinak hódol a Miss Balaton udvarhölgye

  Németh Niki sokak meglepetésére nem egy csajos hobbit választott magának.
  A Miss Balaton by Cosmopolitan első udvarhölgye néhány éve lelkesedik a horgászatért, amit saját bevallása szerint unalmasnak gondolt az előtt, hogy kipróbálta volna. Barátjának köszönhetően azonban a szépség is egyre több időt tölt a vízpartokon, és együtt hódolnak közös szenvedélyüknek.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.28.

  VIII. Magyarországi PontyShow Közép-Európa legnagyobb pontyos eseménye

  Ennél pontyosabb dolga nem lehet!

  Kihagyhatatlan kedvezmények, lebilincselő látnivalók, neves pontyhorgászok szerte a világból – érdekes programokkal és rengeteg újdonsággal jön november második hétvégéjén a nyolcadik PontyShow!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.28.

  Természetismeret óra a halastónál

  Rendhagyó természetismeret órán vettek részt tegnap a siófoki Beszédes József Általános Iskola negyedikesei Balatonszárszón. Ez az óra szinte mindenben különbözött attól, amit a gyerekek vagy akár a szülők is gondoltak volna erről a délelőttről.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.28.

  Megbüntetik a horgászokat, ha élő fához kötik a csónakot

  Sorra kapják a bírságokat a tiszai horgászok, mert rossz helyen parkoltak a csónakjukkal. Engedély kell a kikötéshez.

  Hüledeznek a tiszai horgászok Szajol környékén. Nyáron ugyanis azt vették észre – írja a szoljon.hu – hogy a vízi rendőrség fotózza a csónakjaikat. Ennél csak akkor lett nagyobb a meglepetésük, amikor bírságot kaptak a rendőrségtől, ki öt-, ki tizenötezer forintról.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.27.

  Balatoni haltelepítési beszámoló és előrejelzés

  Az őszi telepítési szezon kezdeteként ma két helyszínen öt szállítmánnyal összesen 15 022 kg háromnyaras pontyot, valamint 206 kg egy- és kétnyaras süllőt telepítettünk a Balatonba.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.27.

  Haltelepítés az Egyesület vizein - megkezdődött az őszi telepítési szezon

  2016. szeptember 24-én megkezdődött az őszi telepítési szezon. A telepítési ütemtervnek megfelelően egynyaras süllők érkeztek a Desedába. A termelőtől kapott információk alapján a most lehalászott és hozzánk szállított állomány egy kifejezetten jó körülményeket biztosító tóban nevelkedett, ezért volt ennyire homogén, remek kondíciójú és egynyaras korukhoz képest termetes az állomány.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.26.

  A Népjóléti-árokból ömlik a szenny, pusztul a dunai hal

  Tömeges halpusztulást észlelt a Ráckevei (Soroksári)-Duna fővárosi szakaszán Szabó Szabolcs, az Együtt országgyűlési képviselője. Szabó a blogján számolt be arról, hogy a Dél-pesti Szennyvíztisztító Telep alatti 2-300 méteres szakaszon vetett partra sok halat a víz.

  Mintát vettek a vízből, még várni kell az eredményre, de Szabó szerint egyértelmű a helyzet. A Duna-ág rendkívül rossz állapotban van, pang benne a víz, eliszaposodott, miközben olykor mocskos víz folyik bele a szennyvíztisztítóból. Ez évek óta így van, pl. 2013-ban is volt egy habzás, ami miatt megijedtek a környékbeliek és a pecások.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Teszteltünk 2016.09.26.

  Savage Gear KÖRFORGÓ VILLANTÓK

  A Savage Gear Rotex körforgó villantói a csúcsminőséget képviselik a fém villantók között: 1-estől 5-ösig terjedő méretben, nagyon fogós színekben kaphatóak, kiemelkedő minőségű alkotórészekből, jó horoggal ellátva készülnek. A Rotexek sajátsága a széles, domború forgókanál, amely széles nyomot hagy a vízben, viszonylag nagy ellenállást fejt ki, ezért igen lassú tempóban is egészen sekélyen elvezethető.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.22.

  Újra kifogták a 2015-ös rekord pontyot

  Az Eurostar csapata, Hrankai Ferenc DAM MAD felszerelést használó horgásztól kapott egy nagyon kedves levelet és képeket, egy hatalmas ponty fogásáról.
  A horgászathoz használt felszerelés két eleme ismert előttünk a DAM MAD D-ZENT 330cm 2,5lb 24T+30T alapanyagból készült pontyozó bot és a DAM QUICK SLS 570 FD 5+1 csapágyas távdobó pontyozó orsó.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Teszteltünk 2016.09.22.

  Élethű angolna (Real Eel)

  A teszthorgászatok eredménye minden elképzelést felülmúlt! 2012-ben a legjobb új gumicsali díjat kapta az EFTTEX világkiállításon. Tökéletes választás, ha nagytestű csukák szelektálása a cél. Extra lassú bevontatásnál is megfelelő mozgást produkál, így a lehűlő vagy felmelegedő vizek titkos fegyverévé válhat.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.21.

  Horgász, mint őstermelő: adhassák el a halat a pecások!

  A balatoni gasztronómia megújulása nem képzelhető el balatoni hal nélkül, vissza kell kerülnie a magyar tengerből származó halnak az asztalra – ez a véleménye a Balatoni Szövetségnek.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.21.

  Fekália és zsír úszik 20 kilométeren a Tiszán

  Baranyi Krisztina, az Együtt politikusa bemérette a vizet.

  Baranyi Krisztina szerint a Tiszából vett vízminták egyértelműen bizonyítják, hogy óriási gondok vannak a szennyvíztisztítók háza táján. Ezért rendőrségi feljelentést tesz, és minden adatot kikér a Felső-Tiszavidéki szennyvíztelepekről.
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk