0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.10.03.

  Nem mérgezés okozta a halpusztulást

  Nem mérgezés történt, hanem a szállító cég teherautójának oxigénellátó rendszere hibásodott meg, ezért lepte el több mázsa döglött ponty a Maty-éri tározót. A tetemeket összeszedték, a halakat pótolták.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.10.01.

  Új ponty világrekord: 44.905 kg!

  Új világrekord a pontyhorgászatban! A 44,905 kilós tükörponty a Dijoni Le Grevier tóban akadt horogra, Franciaországban.
  A hal beceneve „sebhelyes”, az oldalán futó sebhelyszerű csík miatt. Büszke legyőzője az angol Ambrose Smith.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.30.

  Az őszi horgászat veszélyei

  Igazi horgászélményeket tartogat még a késő ősz, de ezért néha nagyon drága árat kell fizetnünk: az életünket. A balatoni horgászok között ez az időszak mindig megszedi az áldozatait.Az őszi horgászatról, annak veszélyeiről a Bakony-Balaton Horgász Szövetség (BBHSZ) ügyvezető elnöke beszélt lapunknak. Rajnai Árpád elmondta, ilyenkor megnő a ragadozó halak fogási esélye, mert a kishalak bandákba verődve keresik vermelési helyüket. Megszokott életterükből, a nádasok, kikötők környékéről, a sekély vizekből eltűnnek. Éppen ezért a ragadozó halakat is inkább bent, a mély vizekben kell keresni, utána mennek a tápláléknak. Még azok a ragadozók is el-el vándorolnak ilyenkor, amelyeket jellemzően a partközelben, a vízfelszínen tudunk horogra csalni. Nemegyszer fordul elő, hogy nyílt vízen, fenéken, süllőző szerelékkel csukát vagy balint akasztunk.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.30.

  Az idei év eddigi legnagyobb halát kifogták a Velencei-tóból!

  Dinnyés - Szinte minden halfajból fogtak az utóbbi napokban, ami a Velencei-tóban megtalálható, ráadásul egy rekord harcsa is horogra akadt.
  A szebbik arcát mutatta az ősz az elmúlt napokban; a kellemes időben a víz hőfoka ugyan lassan csökkent, de jelentősen nem befolyásolta negatívan a halak étvágyát. Akasztottak szép pontyokat, de kárászt és keszeget is jól lehetett fogni.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.29.

  Férfias hobbinak hódol a Miss Balaton udvarhölgye

  Németh Niki sokak meglepetésére nem egy csajos hobbit választott magának.
  A Miss Balaton by Cosmopolitan első udvarhölgye néhány éve lelkesedik a horgászatért, amit saját bevallása szerint unalmasnak gondolt az előtt, hogy kipróbálta volna. Barátjának köszönhetően azonban a szépség is egyre több időt tölt a vízpartokon, és együtt hódolnak közös szenvedélyüknek.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.28.

  VIII. Magyarországi PontyShow Közép-Európa legnagyobb pontyos eseménye

  Ennél pontyosabb dolga nem lehet!

  Kihagyhatatlan kedvezmények, lebilincselő látnivalók, neves pontyhorgászok szerte a világból – érdekes programokkal és rengeteg újdonsággal jön november második hétvégéjén a nyolcadik PontyShow!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.28.

  Természetismeret óra a halastónál

  Rendhagyó természetismeret órán vettek részt tegnap a siófoki Beszédes József Általános Iskola negyedikesei Balatonszárszón. Ez az óra szinte mindenben különbözött attól, amit a gyerekek vagy akár a szülők is gondoltak volna erről a délelőttről.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.28.

  Megbüntetik a horgászokat, ha élő fához kötik a csónakot

  Sorra kapják a bírságokat a tiszai horgászok, mert rossz helyen parkoltak a csónakjukkal. Engedély kell a kikötéshez.

  Hüledeznek a tiszai horgászok Szajol környékén. Nyáron ugyanis azt vették észre – írja a szoljon.hu – hogy a vízi rendőrség fotózza a csónakjaikat. Ennél csak akkor lett nagyobb a meglepetésük, amikor bírságot kaptak a rendőrségtől, ki öt-, ki tizenötezer forintról.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.27.

  Balatoni haltelepítési beszámoló és előrejelzés

  Az őszi telepítési szezon kezdeteként ma két helyszínen öt szállítmánnyal összesen 15 022 kg háromnyaras pontyot, valamint 206 kg egy- és kétnyaras süllőt telepítettünk a Balatonba.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.27.

  Haltelepítés az Egyesület vizein - megkezdődött az őszi telepítési szezon

  2016. szeptember 24-én megkezdődött az őszi telepítési szezon. A telepítési ütemtervnek megfelelően egynyaras süllők érkeztek a Desedába. A termelőtől kapott információk alapján a most lehalászott és hozzánk szállított állomány egy kifejezetten jó körülményeket biztosító tóban nevelkedett, ezért volt ennyire homogén, remek kondíciójú és egynyaras korukhoz képest termetes az állomány.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.26.

  A Népjóléti-árokból ömlik a szenny, pusztul a dunai hal

  Tömeges halpusztulást észlelt a Ráckevei (Soroksári)-Duna fővárosi szakaszán Szabó Szabolcs, az Együtt országgyűlési képviselője. Szabó a blogján számolt be arról, hogy a Dél-pesti Szennyvíztisztító Telep alatti 2-300 méteres szakaszon vetett partra sok halat a víz.

  Mintát vettek a vízből, még várni kell az eredményre, de Szabó szerint egyértelmű a helyzet. A Duna-ág rendkívül rossz állapotban van, pang benne a víz, eliszaposodott, miközben olykor mocskos víz folyik bele a szennyvíztisztítóból. Ez évek óta így van, pl. 2013-ban is volt egy habzás, ami miatt megijedtek a környékbeliek és a pecások.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Teszteltünk 2016.09.26.

  Savage Gear KÖRFORGÓ VILLANTÓK

  A Savage Gear Rotex körforgó villantói a csúcsminőséget képviselik a fém villantók között: 1-estől 5-ösig terjedő méretben, nagyon fogós színekben kaphatóak, kiemelkedő minőségű alkotórészekből, jó horoggal ellátva készülnek. A Rotexek sajátsága a széles, domború forgókanál, amely széles nyomot hagy a vízben, viszonylag nagy ellenállást fejt ki, ezért igen lassú tempóban is egészen sekélyen elvezethető.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk