0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Évindító akció Thermo ruha akció
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.02.28.

  Csak a halra nem gondoltak a pecásoknak szánt Bentley készítése során

  Annyira elmerültek a részletekben a Bentley szakemberei a horgászoknak szánt Bentayga csomagtér-rendszerező megalkotásakor, hogy kifelejtették a hal szállítására szolgáló részt.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.02.28.

  TÖRPEHARCSA GYÉRÍTÉS A KIS-TISZÁN

  A Tisza-tavi Sporthorgász Kft. tájékoztatja horgászait, hogy 2017. február 27-e, hétfőtől folytatódik a törpeharcsa szelekciós gyérítése. A társaság által megbízott halászok a Kis-Tisza újlőrincfalvi szakaszán, a Laskó-patak torkolatánál helyezik ki speciális törpeharcsás varsáikat.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.02.27.

  5 és fél év kellett a fukusimai halaknak, hogy ne sugározzanak

  A 2011-es erőműbaleset óta most először süllyedt a detektálási határ alá a fukusimai atomerőmű környékén fogott tengeri élőlények sugárzási szintje, írja az Asahi Shinbun nevű japán újság. A november 11. és 28. között vizsgált, korábban tiltólistára került fajokból vett minták eredményei mind jók lettek, a radioaktív céziumot egyikből sem tudták kimutatni.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2017.02.27.

  2017-ES OKUMA ORSÓ ÚJDONSÁGOK!

  2017-ben az Okuma számos orsóújdonsággal jelenik meg, a pergetők, harcsázók, tengeri horgászok mellett a békéshalas módszerek kedvelői is több új modell közül választhatnak! A 2017-es újdonságok közül néhány modell (például a Longbow XT is) már elért hozzánk és máris megvehetőek! Az új Longbow XT nyeletőfékes, a Custom Black távdobó, az Axeon távdobó nyeletőfékes és az Aventa nyeletőfékes orsók minden bizonnyal nagyon sikeresek lesznek, már most jelentős kereslet mutatkozik irántuk!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.02.27.

  Már vannak jégmentes horgászhelyek a Balatonnál

  Mi horgászok már nagyon várjuk, hogy ismét hódolhassunk szenvedélyüknek, ezért a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. igyekszik informálni a jéghelyzet alakulásáról a Balaton-körül.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2017.02.24.

  2017-ES SAVAGE GEAR ÚJDONÁGOK

  A 2017-es Savage Gear újdonságoknak se szeri se száma. Csak kapkodjuk a fejünket a fantasztikusabbnál fantasztikusabb újítások láttán. A szinte mindenki által ismert 3D kiskacsák és patkányok mellett még jó néhány műcsaliújdonsággal jött ki a Savage Gear az újévben.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.02.23.

  Ritka látványosságot filmeztek le Kaliforniában - avagy kihúzták a dugót!

  A legutóbbi esőzések miatt 11 éve nem látott szintre emelkedett Kaliforniában a Berryessa-tó vize. A mesterséges tározót 1963-ra duzzasztották fel, öt évvel azután, hogy elkészült a Monticello-gát. Előtte ki kellett telepíteni Monticello lakosságát a völgyből. Ha tele van, a tó 80 négyzetkilométer területet foglal el.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.02.23.

  2017-es Prologic SÁTOR újdonságok

  Nagy, kényelmes és strapabíró legyen, de utazáskor mégis kevés helyet foglaljon. Ezek azok az elvárások, amelyeket a horgászok a kemping felszerelésükkel szemben támasztanak.
  A Prologic 2017-es sátor-, ágy-, szék- és hálózsák-kínálata széles választékot nyújt. Legyen rövidebb vagy hosszabb út, egyedül vagy családostul, mindenki megtalálja a saját kényelmét leginkább kiszolgáló felszerelést, hogy maradéktalanul a horgászaté maradjon a főszerep.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.02.22.

  KÉT RÉSZLETBEN IS VÁLTHATÓ A 65 ÉV FÖLÖTTIEK HORGÁSZJEGYE

  A Tisza-tavi sporthorgász Kft. újabb lehetőséggel szeretnék segíteni a 65 év fölötti horgászaik Tisza-tavi jegyváltását. A normál éves horgászjegyhez hasonlóan ezentúl a korkedvezményes jegyeknél is lehetőséget biztosítanak a két részletben történő vásárlásra. A jegy első részlete tárgyév május 31-éig érvényes. A második részlet betétlapja az első birtokában vásárolható meg és azzal együtt érvényes a következő év január 31-éig. A két jegy ára 2017-ben egységesen 10-10 ezer forint, és minden jegyértékesítőnknél kapható lesz.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.02.21.

  A MADCAT 2017-ES KÍNÁLATA

  A MadCat név már nem csak a külföldi, de a hazai horgászok számára is egyet jelent a harcsázással.
  A MadCat névre keresztelt, kifejezetten harcsák horgászatára készített felszereléseket világszerte használják megelégedéssel az elszánt harcsahorgászok. Hazánkban is egyre inkább kezdik megismerni, megkedvelni ezeket a termékeket. 2017-ben nagyon sok új, különleges horgászbot jelent meg a Madcat kínálatában.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.02.21.

  Furcsa lényt sodort partra a víz: kiderült, hogy egy ismeretlen fajból származik

  A halászatért felelős belize-i hatóságok és a Floridai Nemzetközi Egyetem kutatói a múlt héten megerősítették, hogy bizonyítottan új, a pörölycápafélék családjába tartozó cápafajt fedeztek fel Belize partjainál. A páratlan ritkaság felfedezése még inkább arra figyelmeztet, hogy az UNESCO világörökségi oltalom alatt álló, kulcsfontosságú tengeri élőhelynek további védelemre van szüksége.
 • Imperial Baits  Bojlis 2017.02.15.

  Visszatekintés az elmúlt évre…..

  Az elmúlt évben sok helyen megfordultam, kerestem, kutattam a meghorgászandó vizeket. Kisebb nagyobb sikerrel vallattam a különböző adottságú tavakat, folyókat. Az évet január derekán kezdtem. Az enyhe télnek köszönhetően és a folyamatos meleg víz utánpótlás miatt nem tudott befagyni és így helyet adott, hogy szenvedélyemnek hódolhassak.
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk