0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Évindító akció Thermo ruha akció
 • Xfish.hu  Hírek 2017.06.27.

  Aranysárgát virágzik az ezüstkárász

  A múltban egyetlen olyan halunk volt, amelynek aránysárgában pompázó példányai – még ha nem is mindennapi jelenségként – rendszeresen előfordultak. A jász xantorisztikus változatát arany orfaként ismerjük, és a parkok dísztavai­nak egyetlen aranyhala volt. A compónak is akadtak ilyen példányai, de igen ritkán lehetett találkozni velük. És ezzel le is zárult a sárgák sora. A közelmúltban azonban záporozni kezdtek a sárga halakról érkező hírek.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.06.27.

  Horgászoknak szóló kormányzati tájékoztató kiadvány jelenik meg

  Júliusban tájékoztató kiadványt juttatnak el a több mint 400 ezer horgászhoz a Magyar Horgász című újságon keresztül - mondta el Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott egy gyáli horgásztónál tartott sajtótájékoztatón.

  A tájékoztató a Miniszterelnöki Kabinetiroda kiadásában, a Magyar Országos Horgász Szövetséggel (Mohosz) együttműködve készült.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.06.26.

  Tórekord harcsa akadt a szerencsés pecás horgára

  A Hársasberki horgásztó eddigi legnagyobb harcsáját csalta partra Erdész Csaba. A több mint 65 kilós, 220 centis óriást hosszas fárasztás után sikerült csak mérlegelni.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2017.06.26.

  Deseda - 2017. pünkösd

  Deseda. A hosszú hétvégén, erre a tóra esett a választás. 245 hektár vízterület. Azt gondolná az ember nyugodt, pihentető egy-két halas pecára megy.

  Biztos van ilyen is. De mi Kálmán Tamással nem így jártunk. Három éjszaka nem aludtunk ,és ha nappal voltak is pillanatok mikor elbóbiskoltunk, a végén már gépiesen indultunk a jelzők hangjára. Már a kapás folyamatosságából tudtuk, hogy a Deseda kezelőinek állhatatos munkájaként telepített 5-8kg-os nyurga valamelyike csípte fülön a Balaton Baits-es golyót.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Teszteltünk 2017.06.26.

  Fókuszban a Neo Runner

  Ahogyan azt már előző orsópróbás cikkeinkből láthattátok, a Carp Expert Neo szériájával történő célzott pontyhorgászat egy kis időre sem állt meg. Mai írásunkban a soron következő orsó bemutatása következik, a CXP Neo családjának leguniverzálisabb darabjával ismerkedhettek meg közvetlen közelről. Ha velünk tartotok, egy remekül sikerült pontyhorgászat kellős közepébe csöppentek.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Versenyek 2017.06.23.

  I. Xfish Kinder Kupa eredménybeszámóló

  Június 17-én került megrendezésre az első Xfish Kinder Kupa, a Garden Lake horgásztavon. A versenyen 17 fiatal horgásztársunk vett részt.

  A reggeli elfogyasztása és a sorsolás után gyorsan elfoglalták a félszigetet a gyerekek, és villámgyorsan ki is pakolták a felszereléseiket, így a 9 órára tervezett kezdést egy órával előrébb hoztuk, mert a versenyzők már nagyon türelmetlenek voltak. :)
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.06.23.

  Elindult a tiszavirágzás

  A Kiskunsági Nemzeti Park oldalán találtuk a képet, több mint szép, na. Aki teheti, menjen, nézze meg, a kép Szegednél készült.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.06.22.

  Nem akarnak őstermelők lenni a horgászok

  Nem akarnak őstermelők lenni a balatoni horgászok és a halászat visszaállítását sem szeretnék. A halászati tilalom óta jobbak a fogási eredmények, így nem érdekük a változtatás.
 • Imperial Baits  Bojlis 2017.06.22.

  Ha a terv működik

  A pünkösdi hétvégén egy spontán horgászatra adta a fejem, mely vasárnaptól mindössze csak hétfőig tartott. A kiszemelt vízterület a Duna folyó volt. Mikor a vízhez értem egyáltalán nem tudtam, hogy hova horgásszak így az első lépés a precíz helykeresés volt. Több mint két órás helykeresés után sikerül a számomra megfelelőnek vélt helyeket felfedezni.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2017.06.21.

  Új szezon, új remények!

  Rögös fáradtságos út vezet a sikerhez, azok, akik az ellenkezőjét állítják, vagy nagyon szerencsések, vagy valamely érdekek úgy kívánják, hogy ne mondjon igazat az illető...
  Ki-ki döntse el maga!
  Kedves olvasó, ha azt várod, hogy egy olyan beszámolót fogsz most olvasni, mint ahogy az újságokban, akkor sajnos el kell, hogy keserítselek. A harcsázás nem arról szól, hogy kimegy az ember, felrakja a „csoda” csalit, dob ötöt és hopp egy 30 kilógrammos harcsa… ez csak akkor van így, ha a „hiteles” szakíró írása végén ott van az a picike x ami a fizetett hirdetést jelenti!

  Ez az írás más lesz és, ha a jövőben lesz még rá igény, ígérem kedves olvasó azok is mások lesznek!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2017.06.19.

  Carp Zoom Lebegő Csalivarázs

  A Carp Zoom közel egy évtizede tűnt fel a hazai horgászpiacon, ma pedig már húsznál is több európai országban van jelen kedvező árú, minőségi termékeivel. Kiváló árérték arányú kínálatát saját maga fejleszti Magyarországon, az itthoni vizek igényeihez és a horgászok elvárásaihoz valamint pénztárcájához igazodva.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.06.07.

  Dupla áron váltható a második balatoni területi horgászjegy

  Több horgász is jelezte a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt felé, hogy már május derekára-végére elérte a 100 db-os kvótát, amit a balatoni éves jegyével megtarthat a darabszám-korlátozás alá eső halfajokból. Számukra a második területi jegy az eredeti ár kétszereséért váltható meg.
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk