0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Évindító akció Thermo ruha akció
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2017.03.23.

  Tavaszi peca - Cserkelő horgászat az eperfák árnyékában

  A nyár első fele számomra minden évben a cserkelő horgászaté. A hirtelen jött felmelegedés hatására az eperfák nagy mennyiségű magas tápértékű gyümölcsöt potyogtatnak. A vadvilág számára ez könnyedén megszerezhető hosszantartó táplálékot biztosít. A fákat minden irányból ellepi a környéken élő állatok sokasága. A még fán lévő gyümölcsöt a madarak, mókusok, pelék, a talajra hulló epret az őzek, vaddisznók, sünök, rókák dézsmálják. De biztosíthatok mindenkit, hogy víz fölé hajló ágakról lehulló termés se megy kárba.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2017.03.23.

  Marshal horgok bevetésre készen

  A Carp Zoom közel egy évtizede tűnt fel a hazai horgászpiacon, ma pedig már húsznál is több európai országban van jelen kedvező áru, minőségi termékeivel. Kiváló ár-érték arányú kínálatát saját maga fejleszti, Magyarországon, az itthoni vizek igényeihez és horgászok elvárásaihoz – valamint pénztárcájához – igazodva.
 • Imperial Baits  Bojlis 2017.03.22.

  Catchreport 2017 - Február

  Minden hónapban megjelentetünk egy cikket, melyben a külföldi teszthorgászok által fogott legszebb halakat mutatjuk meg nektek. Ezekkel a rövid „riportokkal” a kinti horgászatokba szeretnénk egy kis bepillantást adni. Lassuk, hogyan kezdte az Imperial Baits a tavaszt Európa szerte.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.03.21.

  Szobrot állítottak A nagy ho-ho-horgász Főkukacának

  Természetesen a Duna partján

  Hogy ki követte el a gerillaakciót, nem tudni, azt sem, hogy pontosan mikor*, de a Köztérkép posztolta a Facebook-oldalán Pótó János képét: a Bem rakparton szobrot állítottak a Főkukacnak.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2017.03.21.

  Látogatóban a Bakony lábánál – Szarvas-tó

  Barátaim meghívásának eleget téve az egyik márciusi hétfőt a Zirc-Akliban található Szarvas-tó partján töltöttem.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2017.03.20.

  HAZÁNK LEGJOBB HORGÁSZHELYEI!

  Lássunk néhány igazi horgászparadicsomot, ahol biztosan görbül a bot!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2017.03.20.

  2017-es újdonságok - Okuma harcsázó-, és multiorsók

  Itt a tavasz, a fűzfák ága már zöldül, a harcsahorgászok számára eljött az első bevetések ideje. Az Okuma kínálatában számos kiváló orsót találnak a harcsázás szerelmesei. A kimondottan nagyhalas vagy tengeri horgászatra készült orsók mellett az Okuma nyeletőfékesei közt is vannak olyan modellek, amelyek nagyobb méretei masszivitásuk miatt tökéletesen alkalmasak a harcsázásra, elég csak a Longbow orsókkal fogott számtalan kapitális harcsára gondolni.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.03.20.

  Lecsapták a 25 hektáros tavat a horgászok kezéről

  Az ország egyik legszebb nagy horgásztava a Pilisvörösvár melletti Háziréti horgásztó. A 25 hektárosnak tartott tavat a Pilisből eredő patakból duzzasztották még a rendszerváltás előtt. A hely rendben van tartva, a szelesebb völgyben mindig friss a levegő, évtizedek óta elég kedvelt horgászhely, maga a főhorgászunk, Áder is jól ismerheti.
  Most azonban egy váratlan jogvita miatt az országgyűlésben is előkerült írásbeli kérdésként, a tét pedig maga a tó, egészen pontosan, hogy ki kapja hosszú távra a halászati jogot.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2017.03.10.

  Párhuzamos vagy merőleges?

  Horgászat és matematika? Hogyan függ ez össze? Csak nem matekóra következik? Megnyugtatok mindenkit – főleg azt, akinek az iskolában nem ez volt a kedvenc tantárgya –, most egész másról lesz szó. A téma ezúttal is a feederhorgászat lesz, azonban most egy csipetnyi geometria is kerül bele. Hogy ez a két műfaj mégis hogyan fér meg egymás mellett? Hamarosan kiderül…!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2017.03.10.

  Az Én Tüskeváram

  Amikor aludni sem tudsz már.

  A telefon első csippanására felébredtem, de a konyhában még nem égett a lámpa tehát apa még nincs fent…..már alig várom, hogy induljunk, végre a Balatonon horgászhatok, amit régóta várok már.
  Apa nem sokszor visz magával hosszabb időre, azt mondja a pontyhorgászatnak több lépcsőfoka van, és nem lehet rögtön fejest ugrani a közepébe…ezért a Kis Dunán (RSD) próbálom néha egyedül becserkészni a pontyokat, dévérkeszegeket több-kevesebb sikerrel, figyelve arra hogy minden halra gondosan vigyázzak és minél hamarabb visszaengedjem éltető közegébe őket mert ezt tanultam apukámtól.
  Apa is felébredt…..szerintem indulhatunk!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2017.03.09.

  Kapcsok, forgók, praktikák

  Számtalan forma, sok-sok ötletes kialakítás jellemzi napjainkban eme parányi kiegészítőket. Létjogosultságukhoz nem férhet kétség, az idők során igazolták hasznosságukat. A kapcsok és forgók sokaságából minden horgász használ valamennyit, vagy azért, mert kényelmesen összeállítható vele a szerelék, illetve nélküle a készség, a módszer eredményessége számottevően romlana.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.03.08.

  Zajlik a horgász vizek szezonra való felkészítése

  A Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége és a László István Horgász Egyesület közös kezelésében lévő Körtvélyesi holtágon tereprendezési munkák folynak.
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk