0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.06.23.

  Elindult a tiszavirágzás

  A Kiskunsági Nemzeti Park oldalán találtuk a képet, több mint szép, na. Aki teheti, menjen, nézze meg, a kép Szegednél készült.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.06.22.

  Nem akarnak őstermelők lenni a horgászok

  Nem akarnak őstermelők lenni a balatoni horgászok és a halászat visszaállítását sem szeretnék. A halászati tilalom óta jobbak a fogási eredmények, így nem érdekük a változtatás.
 • Imperial Baits  Bojlis 2017.06.22.

  Ha a terv működik

  A pünkösdi hétvégén egy spontán horgászatra adta a fejem, mely vasárnaptól mindössze csak hétfőig tartott. A kiszemelt vízterület a Duna folyó volt. Mikor a vízhez értem egyáltalán nem tudtam, hogy hova horgásszak így az első lépés a precíz helykeresés volt. Több mint két órás helykeresés után sikerül a számomra megfelelőnek vélt helyeket felfedezni.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2017.06.21.

  Új szezon, új remények!

  Rögös fáradtságos út vezet a sikerhez, azok, akik az ellenkezőjét állítják, vagy nagyon szerencsések, vagy valamely érdekek úgy kívánják, hogy ne mondjon igazat az illető...
  Ki-ki döntse el maga!
  Kedves olvasó, ha azt várod, hogy egy olyan beszámolót fogsz most olvasni, mint ahogy az újságokban, akkor sajnos el kell, hogy keserítselek. A harcsázás nem arról szól, hogy kimegy az ember, felrakja a „csoda” csalit, dob ötöt és hopp egy 30 kilógrammos harcsa… ez csak akkor van így, ha a „hiteles” szakíró írása végén ott van az a picike x ami a fizetett hirdetést jelenti!

  Ez az írás más lesz és, ha a jövőben lesz még rá igény, ígérem kedves olvasó azok is mások lesznek!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2017.06.19.

  Carp Zoom Lebegő Csalivarázs

  A Carp Zoom közel egy évtizede tűnt fel a hazai horgászpiacon, ma pedig már húsznál is több európai országban van jelen kedvező árú, minőségi termékeivel. Kiváló árérték arányú kínálatát saját maga fejleszti Magyarországon, az itthoni vizek igényeihez és a horgászok elvárásaihoz valamint pénztárcájához igazodva.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.06.07.

  Dupla áron váltható a második balatoni területi horgászjegy

  Több horgász is jelezte a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt felé, hogy már május derekára-végére elérte a 100 db-os kvótát, amit a balatoni éves jegyével megtarthat a darabszám-korlátozás alá eső halfajokból. Számukra a második területi jegy az eredeti ár kétszereséért váltható meg.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Itt jártam 2017.06.07.

  Methodos busázás

  Mostanában egyre népszerűbb a Method horgászat ami rendkívül hatékony és nem utolsó sorban gyorsan hozza a kívánt eredményt. A Method szó hallatán általában mindenki a pontyra gondol, de mi van ha más halunk is hatékonyan megfogható ezzel a módszerrel, sőt ez történetesen hazánk legnagyobbra növő békéshala, a busa. Szegedre látogattunk el és a Tisza busáit próbáltuk horogvégre csalni Jéger Szabolcs segítségével, aki az ottani horgásztársaival együtt igen eredményesen fogják meg a busát.

  Tartson most is velünk, a premier június 7-én 20:00-kor kerül adásba, a Fishing and Hunting műsorán, az ismétlést pedig másnap május 8-án 12:30-as kezdettel láthatjuk. Természetesen csütörtök reggel már itt az Energofish videó galériájában is megtekintetik a műsort.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.06.06.

  Újabb hatalmas harcsát fogott a rekorddöntő magyar horgász

  Varga Vilmos tavaly májusi harcsarekordjáról mi is megemlékeztünk: akkor 270 centis kapitális harcsát fogott a dél-franciaországi Rhone folyóban.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.06.01.

  Az arcnélküli hal a mélytengeri horrorshow sztárja

  Egy kutatóhajó egy hónapon át kutatja az Ausztrália keleti partja mentén húzódó mélytengeri régiójában bujkáló élőlényeket. A négy kilométeres mélységet hálókkal, hangradarral és mélytengeri kamerákkal vizsgálják.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2017.05.31.

  Már most megvan az év legidiótább játéka

  A Pokémon videojátékok 1996 óta töretlen népszerűségnek örvendenek, a Pokémont nemrég még a World Video Game Hall of Fame-be is beiktatták. A hozzájuk, melléjük készített rajzfilm is hódít, jó pár évadot Magyarországon is levetítettek. Pikachu nyilván mindenkinek alap, de akik láttak egy-két részt, azoknak szinte biztos, hogy rémlik egy szerencsétlen, haszontalan, piros halpokémon: Magikarp. Most úgy fest, őt akarja felfuttatni a Pokémon Company International.
 • Imperial Baits  Bojlis 2017.05.30.

  Kiskorpádi Tórekord

  Május 28-án reggel 8 órára érkeztünk a Kiskorpádi Szigetes tóra.Kipakolás majd bójázás után , a helyükre kerültek a szerelékek. A középső bójához rakott szerelékemet , egy 20 cm hosszú fonott előkezsinórból és egy 8-as méretű horogból állt , amit egy egyszerű csomómentes kötéssel kötöttem, és egy 90 grammos grippa ólomból állt.Csalinak az Imperial Baits : Monster Paradise meets Elite bojliát használtam 16 mm-es méretben. Etetésnek ugyanilyen bojlit ,és pelletet használtam. Délután 1 óra körül húzós kapásra lettem figyelmes, ráemeltem a botra és jó 1 óra 30 perces fárasztás után megláttuk hogy ez "nem kis hal".a szákolásnál a tógazda is jelen volt.Pontybölcsőbe helyeztük majd fényképeztük , aztán a mérlegelés következett.A mérleg 29,46 kg -ot mutatott.Ezzel a ponttyal megfogtam saját, illetve a tó rekordot.Köszönöm.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2017.05.30.

  Zsebpecától a harcsáig

  Újvári Bence vagyok, 27 éves váci, budapesti lakos! 6 éves korom óta horgászom. Mint ahogy az lenni szokott, én is zsebpecával kezdtem szárnyam bontogatni, majd jött a match, a picker, a feeder, meg a hagyományos fenekezés! Hosszú-hosszú éveken keresztül rabja voltam a finomszerelékes horgászatnak és minden szabadidőmet a vízparton töltöttem!
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk