0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.03.20.

  Lecsapták a 25 hektáros tavat a horgászok kezéről

  Az ország egyik legszebb nagy horgásztava a Pilisvörösvár melletti Háziréti horgásztó. A 25 hektárosnak tartott tavat a Pilisből eredő patakból duzzasztották még a rendszerváltás előtt. A hely rendben van tartva, a szelesebb völgyben mindig friss a levegő, évtizedek óta elég kedvelt horgászhely, maga a főhorgászunk, Áder is jól ismerheti.
  Most azonban egy váratlan jogvita miatt az országgyűlésben is előkerült írásbeli kérdésként, a tét pedig maga a tó, egészen pontosan, hogy ki kapja hosszú távra a halászati jogot.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2017.03.10.

  Párhuzamos vagy merőleges?

  Horgászat és matematika? Hogyan függ ez össze? Csak nem matekóra következik? Megnyugtatok mindenkit – főleg azt, akinek az iskolában nem ez volt a kedvenc tantárgya –, most egész másról lesz szó. A téma ezúttal is a feederhorgászat lesz, azonban most egy csipetnyi geometria is kerül bele. Hogy ez a két műfaj mégis hogyan fér meg egymás mellett? Hamarosan kiderül…!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2017.03.10.

  Az Én Tüskeváram

  Amikor aludni sem tudsz már.

  A telefon első csippanására felébredtem, de a konyhában még nem égett a lámpa tehát apa még nincs fent…..már alig várom, hogy induljunk, végre a Balatonon horgászhatok, amit régóta várok már.
  Apa nem sokszor visz magával hosszabb időre, azt mondja a pontyhorgászatnak több lépcsőfoka van, és nem lehet rögtön fejest ugrani a közepébe…ezért a Kis Dunán (RSD) próbálom néha egyedül becserkészni a pontyokat, dévérkeszegeket több-kevesebb sikerrel, figyelve arra hogy minden halra gondosan vigyázzak és minél hamarabb visszaengedjem éltető közegébe őket mert ezt tanultam apukámtól.
  Apa is felébredt…..szerintem indulhatunk!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2017.03.09.

  Kapcsok, forgók, praktikák

  Számtalan forma, sok-sok ötletes kialakítás jellemzi napjainkban eme parányi kiegészítőket. Létjogosultságukhoz nem férhet kétség, az idők során igazolták hasznosságukat. A kapcsok és forgók sokaságából minden horgász használ valamennyit, vagy azért, mert kényelmesen összeállítható vele a szerelék, illetve nélküle a készség, a módszer eredményessége számottevően romlana.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.03.08.

  Zajlik a horgász vizek szezonra való felkészítése

  A Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége és a László István Horgász Egyesület közös kezelésében lévő Körtvélyesi holtágon tereprendezési munkák folynak.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.03.08.

  KEZDŐDIK A SZELEKCIÓS HALÁSZAT

  Az utóbbi években központi kérdéssé vált a Tisza-tavi busa- és törpeharcsa-állomány őshonos halakkal szembeni táplálék- és élőhely-konkurenciája. Az egyetlen megoldás a problémára az állománygyérítő halászat, mellyel kapcsolatban már meglehetősen sok tapasztalattal rendelkezünk. Nem férhet kétség ahhoz, hogy érzékelhető eredmény eléréséhez fokozni kell a tevékenységet.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2017.03.08.

  Az ólomklipszes szerelék

  Előző írásunkban a leadcore-ra épülő egyik legáltalánosabb ólomkapcsos végszerelék elkészítésének lépéseit mutattuk be. Mai cikkünkben ismét maradunk a leadcore adta lehetőségek alapjainál, az ólombetétes zsinór segítségével olyan szereléket készítünk, amelyben egyesül a praktikum, az eredményességet megalapozó egyszerűség és a hallal szembeni kíméletes bánásmód!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.03.07.

  Tavaszi telepítés

  A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége március 7-én, kedden várhatóan a kora délutáni órákban tavaszi telepítést végez a kezelésében lévő vizein. Ennek keretében összesen 12.500 kilogramm 3 nyaras, azaz méretes, fogható méretű pontyot helyeznek ki.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.03.07.

  2017-től Magyarországon március 20. a halak napja

  A Magyar Haltani Társaság javaslatára a Földművelésügyi Minisztérium Horgászati és Halgazdálkodási Főosztálya, a Magyar Országos Horgász Szövetség, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet, valamint az Akvaristák Magyarországi Egyesülete közös döntést hozott arról, hogy 2017-től kezdve minden év március 20. legyen a halak napja.

 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2017.03.07.

  Fókuszban a PVA termékek

  Használatuk óriási segítséget jelent a partközeli és a távoli helyek meghorgászásánál egyaránt. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy segítségükkel az etetési technikák óriásit fejlődtek. S mint azt tudjuk, a pontosan és precízen megvalósított etetési, csali felkínálási stratégia jelenti napjaink pontyhorgászatának lényegét!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.03.03.

  Igazi viking temetést kapott két skót aranyhal

  Az ötlet egy kirkwalli iskola diákjainak fejéből pattant ki, akik még karácsonyra kapták a két állatot a tanáruktól.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2017.03.03.

  Űrtechnika a Daiwától, mindenkinek

  Az egyik orsó látszólag ugyanolyan, mint a másik, a horgászbotok is roppant hasonlóak első pillantásra, áruk és minőségük azonban hatalmas különbségeket mutat. Szeretnénk bemutatni néhány olyan technológiai megoldást, amelyek ugyan nem feltétlenül szembeötlőek, de a használat során igazolják a horgászoknak azt, miért érdemes Daiwa termékeket választaniuk. A japán Daiwa által szabadalmaztatott, így csak a Daiwa termékeiben megtalálható innovációkról lesz szó, először orsógyártásról, majd spéci botépítési eljárásról, végül pedig a karbon új területeken való térhódításába is bepillantunk.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk