0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.22.

  Újra kifogták a 2015-ös rekord pontyot

  Az Eurostar csapata, Hrankai Ferenc DAM MAD felszerelést használó horgásztól kapott egy nagyon kedves levelet és képeket, egy hatalmas ponty fogásáról.
  A horgászathoz használt felszerelés két eleme ismert előttünk a DAM MAD D-ZENT 330cm 2,5lb 24T+30T alapanyagból készült pontyozó bot és a DAM QUICK SLS 570 FD 5+1 csapágyas távdobó pontyozó orsó.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Teszteltünk 2016.09.22.

  Élethű angolna (Real Eel)

  A teszthorgászatok eredménye minden elképzelést felülmúlt! 2012-ben a legjobb új gumicsali díjat kapta az EFTTEX világkiállításon. Tökéletes választás, ha nagytestű csukák szelektálása a cél. Extra lassú bevontatásnál is megfelelő mozgást produkál, így a lehűlő vagy felmelegedő vizek titkos fegyverévé válhat.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.21.

  Horgász, mint őstermelő: adhassák el a halat a pecások!

  A balatoni gasztronómia megújulása nem képzelhető el balatoni hal nélkül, vissza kell kerülnie a magyar tengerből származó halnak az asztalra – ez a véleménye a Balatoni Szövetségnek.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.21.

  Fekália és zsír úszik 20 kilométeren a Tiszán

  Baranyi Krisztina, az Együtt politikusa bemérette a vizet.

  Baranyi Krisztina szerint a Tiszából vett vízminták egyértelműen bizonyítják, hogy óriási gondok vannak a szennyvíztisztítók háza táján. Ezért rendőrségi feljelentést tesz, és minden adatot kikér a Felső-Tiszavidéki szennyvíztelepekről.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Teszteltünk 2016.09.20.

  A DROP SHOT HORGÁSZAT ESZKÖZEI A SAVAGE GEARTŐL

  A dropshotos horgászat egyre elterjedtebb szerte Európában és a hazai horgászok is sok esetben nyúlnak ehez a módszerhez. A Savage Gearről sokaknak a nagycsalis horgászat jut eszébe, de a cég számos, a dropshotos horgászathoz szükséges és igen hasznos kiegészítőt, valamint csalit is tervez, készít és forgalmaz.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.20.

  A balatoni polgármesterek kitalálták, hogy kerülhet balatoni hal az éttermekbe

  A Balatoni Szövetség fontosnak tartja, hogy az üdülőrégió vendéglátóegységei, büféi, halsütödéi balatoni halhoz juthassanak, ennek érdekében két megoldási javaslatot dolgozott ki - derül ki a Balatoni Szövetség (BSZ) elnökségének állásfoglalásából, amelyet hétfőn juttatott el az MTI-hez.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.14.

  Újra megfogták a 2015-ös IBCC legnagyobb halát!!!

  A 23,80 kg súllyal mérlegelt kapitális tőponty ezúttal Badacsonynál bukkant fel. Ő a legnagyobb ismert balatoni ponty, amióta Társaságunk bevezette a behúzós horgászatot a Balatonon!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2016.09.13.

  Savage Gear XLNT pergető horgászbotok

  Közeledik az ősz, a pergetés legfőbb szezonja, amikor azok a horgászok is pergetőbotot ragadnak, akik különben az év nagy részében más módszereket részesítenek előnyben. A Savage Gear kínálatából ajánlunk most néhány nagyon kedvelt, bevált pergetőbot-családot, amelyek közös jellemzője, hogy az árukat messze felülmúlja a valós tudásuk!
  A már klasszikusnak számító, 2015-ben megújult XLNT2 botcsalád elsősorban sokoldalúságáról, feszes, mégis rugalmas akciójáról, kiváló műcsali- és kapásérzékelő képességéről és remek dobási tulajdonságairól nevezetes, talán legnevezetesebb képviselője a 213 cm-es, 10-40 grammos bot, amelyik egy igazi könnyű, mégis terhelhető mindenes „bozótharcos”.
 • Imperial Baits  Bojlis 2016.09.09.

  Az első tapasztalatok az új Extra Erős Uncle Bait bojliról

  Tovább fejlesztettük az Uncle Bait bojlit. Néhány teszthorgászunknak küldtünk az új bojliból, hogy próbálják kit teszteljék és írjanak véleményt tapasztalatot róla. Az első benyomásokra voltunk kíváncsiak. Most a horgászok által írt pár sort szeretnénk publikálni néhány képpel.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.08.

  Kihalásszuk vagy hozzászokunk

  Ha nincs pénz arra, hogy kihalásszák, és kezdjenek vele valamit, muszáj hozzászokni - hosszú távon nincs más megoldás a Tiszán úszó rucaöröm és békalencse problémájára.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.07.

  A horgászoké lett a Balaton

  A balatoni halakat már nem a halászok, hanem a horgászok foghatják ki. Az éttermek étlapjain szerepel a „balatoni” fogas, de ezek nem innen valók, hanem például Kazahsztánból, vagy ha mégis helyi, akkor illegálisan szerezték be. Szári Zsoltot, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. vezérigazgatóját kérdeztük aktuális ügyekről.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Rablóhalas 2016.09.01.

  Egy wobbler a csúcson: Salmo Sparky Shad

  A Salmo legújabb négy centis felúszó csalijának érkezését jómagam is türelmetlenül vártam már. Talán soha nem bíztam még úgy egy wobblerben, mint benne, a képek és a leírások alapján előzetesen és látatlanban is nagyon komoly jövőt jósoltam neki. Most, hogy túl vagyok az első felejthetetlenné érett pergetéseken, elmondhatom, hogy a Sparky Shad körül kialakult tömeges igény bizony nem volt alaptalan. Hihetetlen, de még a mai napig nem fogtam fel, hogy mekkora élményt adott, s milyen csodának lehettem a részese általa. A Sparky tehát még szorosabbá fűzte azt az amúgy is elszakíthatatlanul erős érzelmi szálat, amellyel eddig kötődtem a világ talán legszerethetőbb wobblereihez, a Salmo-hoz. Az elfogultságomat nézzétek el nekem, hamarosan megtudjátok az okát.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk