0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Évindító akció Thermo ruha akció
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Teszteltünk 2016.09.20.

  A DROP SHOT HORGÁSZAT ESZKÖZEI A SAVAGE GEARTŐL

  A dropshotos horgászat egyre elterjedtebb szerte Európában és a hazai horgászok is sok esetben nyúlnak ehez a módszerhez. A Savage Gearről sokaknak a nagycsalis horgászat jut eszébe, de a cég számos, a dropshotos horgászathoz szükséges és igen hasznos kiegészítőt, valamint csalit is tervez, készít és forgalmaz.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.20.

  A balatoni polgármesterek kitalálták, hogy kerülhet balatoni hal az éttermekbe

  A Balatoni Szövetség fontosnak tartja, hogy az üdülőrégió vendéglátóegységei, büféi, halsütödéi balatoni halhoz juthassanak, ennek érdekében két megoldási javaslatot dolgozott ki - derül ki a Balatoni Szövetség (BSZ) elnökségének állásfoglalásából, amelyet hétfőn juttatott el az MTI-hez.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.14.

  Újra megfogták a 2015-ös IBCC legnagyobb halát!!!

  A 23,80 kg súllyal mérlegelt kapitális tőponty ezúttal Badacsonynál bukkant fel. Ő a legnagyobb ismert balatoni ponty, amióta Társaságunk bevezette a behúzós horgászatot a Balatonon!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2016.09.13.

  Savage Gear XLNT pergető horgászbotok

  Közeledik az ősz, a pergetés legfőbb szezonja, amikor azok a horgászok is pergetőbotot ragadnak, akik különben az év nagy részében más módszereket részesítenek előnyben. A Savage Gear kínálatából ajánlunk most néhány nagyon kedvelt, bevált pergetőbot-családot, amelyek közös jellemzője, hogy az árukat messze felülmúlja a valós tudásuk!
  A már klasszikusnak számító, 2015-ben megújult XLNT2 botcsalád elsősorban sokoldalúságáról, feszes, mégis rugalmas akciójáról, kiváló műcsali- és kapásérzékelő képességéről és remek dobási tulajdonságairól nevezetes, talán legnevezetesebb képviselője a 213 cm-es, 10-40 grammos bot, amelyik egy igazi könnyű, mégis terhelhető mindenes „bozótharcos”.
 • Imperial Baits  Bojlis 2016.09.09.

  Az első tapasztalatok az új Extra Erős Uncle Bait bojliról

  Tovább fejlesztettük az Uncle Bait bojlit. Néhány teszthorgászunknak küldtünk az új bojliból, hogy próbálják kit teszteljék és írjanak véleményt tapasztalatot róla. Az első benyomásokra voltunk kíváncsiak. Most a horgászok által írt pár sort szeretnénk publikálni néhány képpel.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.08.

  Kihalásszuk vagy hozzászokunk

  Ha nincs pénz arra, hogy kihalásszák, és kezdjenek vele valamit, muszáj hozzászokni - hosszú távon nincs más megoldás a Tiszán úszó rucaöröm és békalencse problémájára.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.09.07.

  A horgászoké lett a Balaton

  A balatoni halakat már nem a halászok, hanem a horgászok foghatják ki. Az éttermek étlapjain szerepel a „balatoni” fogas, de ezek nem innen valók, hanem például Kazahsztánból, vagy ha mégis helyi, akkor illegálisan szerezték be. Szári Zsoltot, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. vezérigazgatóját kérdeztük aktuális ügyekről.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Rablóhalas 2016.09.01.

  Egy wobbler a csúcson: Salmo Sparky Shad

  A Salmo legújabb négy centis felúszó csalijának érkezését jómagam is türelmetlenül vártam már. Talán soha nem bíztam még úgy egy wobblerben, mint benne, a képek és a leírások alapján előzetesen és látatlanban is nagyon komoly jövőt jósoltam neki. Most, hogy túl vagyok az első felejthetetlenné érett pergetéseken, elmondhatom, hogy a Sparky Shad körül kialakult tömeges igény bizony nem volt alaptalan. Hihetetlen, de még a mai napig nem fogtam fel, hogy mekkora élményt adott, s milyen csodának lehettem a részese általa. A Sparky tehát még szorosabbá fűzte azt az amúgy is elszakíthatatlanul erős érzelmi szálat, amellyel eddig kötődtem a világ talán legszerethetőbb wobblereihez, a Salmo-hoz. Az elfogultságomat nézzétek el nekem, hamarosan megtudjátok az okát.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.08.30.

  Valami nagyon nincs rendben a Balatonnál!

  Amíg folyt a halászat a Balatonban, az volt a baj. Amióta tilos halászni, a horgászok örülnek, ám a gasztronómia képviselői egyre élénkebben tiltakoznak, hiszen a tó körüli éttermekből eltűntek a balatoni halak. A halak fájó hiányáról beszélt az InfoRádióban Jásdi István csopaki bortermelő is.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.08.25.

  Drónnal fogott halat egy kanadai horgász

  Egy kanadai amatőr horgász, Viva Frei új kihívás elé állt, amikor eldöntötte, hogy drónnal fog halat fogni.
  A fiatal férfi azután döntötte el, hogy végrehajtja ezt a merész tettet, miután több videót látott az interneten arról, hogy drón segítségével horgásznak az emberek.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2016.08.23.

  BEMUTATJUK A BÁLINT TAVAT, AMI SZERBIÁBAN TALÁLHATÓ

  Bene Gábor rövid írásában bemutatja a Bálint tavat.
  A Bálint tó Jezero a magyar-szerb határtól mindössze pár kilométerre fekszik. Csendes és nyugodt környezetben horgászhattok itt. A tó végleges formáját és nagyságát 2010-ben érte el. Akik kedvelik az angol típusú tavakat, azoknak a pecásoknak különösen ajánljuk. A víz egy 3,7 hektáros területen fekszik, amiből 2,8 hektár a vízfelület. Az átlagmélység 2,5 méter, a vízmélység 1,5 és 3,5 között mozog.
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2016.08.17.

  TIERRA ORSÓK - A SILSTAR EZT ( MEGINT ) NAGYON-NAGYON ELTALÁLTA

  Ha Ön maximum 7-8000 Ft-ért keres egy tökéletes nyeletőfékes orsót, lehet, hogy itt és most meg is találta.
  A TIERRA nyeletőfékes távdobó és feeder orsók a már több éve jól teljesítő TIERRA hátsó fékes orsó továbbfejlesztett változatai. A ház karcsúbb és kecsesebb lett, az új nyeletőfék rendszer beépítésekor fontos szempont volt a megbízható működés mellett a hatékony és tartós fékhatás elérése. A multi disc rendszerben használt filclamellák kiváló minősége garantálja a hosszú élettartamot, a megfelelő fékhatást és a letapadás nélküli működést. A TIERRA FS távdobó orsó főbb jellemzői: 3db rozsdamentes csapágy, 1db azonnali visszaforgás gátló csapágy, 1db nyújtott könnyített távdobó alumínium dob, 1db grafit pótdob. A TIERRA FEEDER FS orsó főbb jellemzői: 5db rozsdamentes csapágy, 1db azonnali visszaforgás gátló csapágy, 1db feeder fémdob és távdobó grafit pótdob.
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk