0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.04.04.

  Lezajlott a csukatelepítés

  Véget ért társaságunk idei első halasító akciója. A csukatelepítési programunk keretén belül idén 400.000 darab 3 cm-es fiatal ragadozót helyeztünk ki a Tisza-tó különböző vízterületeire.
  A halőri csónakok speciális halszállító kádakkal való fölszerelésével biztosítani tudtuk, a nagy számú ivadék egyenkénti elhelyezését a partszegélyeken.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.04.01.

  Szemétgyűjtés Orfűn

  A Horgász Egyesületek Baranya megyei Szövetsége csatlakozik az Orfűért Közalapítvány szemétgyűjtési akciójához. A település tisztaságának biztosítása a fő feladat, melynek keretében a Pécsi tó partja is sorra kerül. A közösségi munka időpontja 2016.04.02-án szombat.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.03.31.

  Tájékoztató az állami horgászvizsgáról

  A halgazdálkodásról és a hal védelméről szóló 2013. évi CII. törvény 40. §-ának (2) bekezdése kimondja, hogy állami horgászjegyet és fogási naplót az a személy kaphat, aki rendelkezik állami horgászvizsgával vagy korábbi érvényes állami horgászjegyét bemutatja, horgászszervezeti tagságát igazolja.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.03.31.

  A CSUKA HORGÁSZATA TAVASSZAL

  Sok horgásztól hallottam már, hogy „kezdődik a szezon, megyek csukázni”. Nem igazán értem, hiszen én konkrétan az első csukáimat augusztusban, 40 fokos hőségben fogtam. Tehát nálam egy időpont van, amikor nem csukázom, ez pedig az országos tilalmi időszak, február 1 – március 31-ig. Ilyenkor a szerelékekkel babrálok, igyekszem nem számolni a napokat. Persze a tilalmi időszak vége előtt két nappal már nagyon be vagyok sózva. Április 1-én irány a víz, és ez nem tréfa. Nálam a csuka horgászata tavasszal kezdődik.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.03.30.

  MOHOSZ KÖZLEMÉNY

  A Magyar Országos Horgász Szövetség az éves összevont területi jegyek 2016. évi kiadása tárgyában ezúton tájékoztatja a Horgászokat és az Egyesületeket:

  Figyelemmel a horgászigényekre, a MOHOSZ Választmánya március 18-i ülésén egyhangúan döntött a korábbi, ún. fehér jegyes-, országos-, illetve három szektoros stb. neveken ismert összevont területi jegytípusokat felváltó, új MOHOSZ összevont területi jegyrendszer kialakításáról és bevezetéséről.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.03.29.

  Ponty-bőség a tavasz első napjaiban

  Megnőtt a pontyok étvágya, köszönhetően a gyorsan melegedő víznek. A kitűnő kapásindex néhány horgász „étvágyára”, illetve fogási kedvére is hatással van, ez több eljárást is eredményezett a napokban a Zamárdi és Keszthely közötti partszakaszon. A legmohóbb horgász 21 pontyot akart hazavinni!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.03.25.

  Környezetvédelmi nap a Mocskos Duna parton

  A Horgász Egyesületek Baranya megyei Szövetsége a Homorúdi Horgász Egyesülettel közösen környezetvédelmi-szemétgyűjtési napot szervez 2016. április 03-án (vasárnap), a Mocskos Duna (víztérkód: 02-014-1-1) holtág partján. Gyülekező reggel 08 órakor a holtágnál lévő gátőrháznál. A szemétgyűjtéshez zsákot biztosítunk, illetve az összegyűjtött szemét elhelyezéséről is gondoskodunk. Minden aktív résztvevő megjelenésére számítunk!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.03.24.

  Csukatelepítés

  Több százezer apró csuka kerül a Tisza-tó vizébe a következő napokban. A fokozatos melegedéssel elérkezett az idő idén is, hogy az előnevelt csukaivadékot kihelyezzük a térség vizeibe.A Tisza-tavi halasításokat társaságunk igyekszik a legoptimálisabban véghez vinni minden évben. Mivel a csuka ívása több ütemben is történhet, ezért nem csak térben, de időben is elosztva tervezzük kihelyezni a kis ragadozókat. A telepítő csapat a szélvédett öblökben, jó táplálékbázist biztosító vízterületeken keres új otthont a 3-5 centiméteres ivadékoknak. Egymástól távol, aprólékos munkával szétosztva kerülnek ki a kis csukák, azért, hogy a fajra jellemző kannibalizmus előfordulását minimalizálják.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Teszteltünk 2016.03.24.

  Rend a lelke mindennek!

  Tilalmi időben is el kell ütni az időt, például csalijaink, eszközeink rendszerezésével, táskáink átpakolásával. A Savage Gear számtalan lehetőséget kínál számunkra, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.03.23.

  Ezeket a szép pontyokat hétvégén már kifoghatják a debreceni horgászok

  Hétfőn megkezdte az idei haltelepítéseket a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szövetség. Elsőként a Keleti-főcsatornába és a horgászkörökben „Kékvíz” néven ismert hajdúhátsági tápcsatornába telepítettek pontyokat. Emiatt ezeken a vizeken szerdáig tilos horgászni.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.03.22.

  Csukát szaporítottunk Buzsákon

  Csukaszaporítással kezdődött a halszaporítási szezon a Buzsáki Tógazdaságban. Saját nevelésű anya halaink és tejeseink valószínűleg szívesebben választották volna légyottjukhoz a természetes ívóhelyek valamelyikét, ám szakembereink semmit sem bíznak a véletlenre.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.03.22.

  TÖBB MINT 12 TONNA PONTY- ÉS AMUR ÉRKEZIK A HÚSVÉTI HÉTVÉGÉRE A VASI VIZEKBE

  A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége 2016. március 23-án (szerdán) ponty és amur telepítést végez a kezelésében lévő Vas és Zala megyei horgászvizeken. A telepítés során 11 850 kg fogható méretű háromnyaras ponty és 400 kg amur kerül a Szövetségi horgászvizekbe.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk