0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • Janzsó Csaba  Bojlis 2016.11.18.

  O'REEL MAXIMUS ORSÓ

  Ma az O’REEL MAXIMUS nyeletőfékes orsót mutatjuk be röviden:

  CSIGÁS ( wormshaft ) lassú-hosszú dobemelésű, nagyon strapabíró, távdobó nyeletőfékes orsó 6000,7000,8000-es méretekben. Már két éve forgalmazzuk, kiállt minden próbát, az időét is. 5+1 csapágy, fém fődob, grafit pótdob. Zsinórkapacítás:
  6000: 0,40/140m, 7000: 0,40/165m, 8000: 0,40/205m
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.11.18.

  Haltelepítési beszámoló és előrejelzés

  A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. 175 db egynyaras csukát telepített a Balatonba, melyeket egyedi haljellel láttak el.
  A jelölt csukákat Keszthelyen, a Társaság telephelyétől délre lévőnádas előtt engedték a Balatonba. Csukából az éves telepítési kötelezettség 250 000 db előnevelt példány, amelyet tavasszal már teljesítettek.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.11.17.

  Óriás pontyokat és csukákat fogtak a lebuktatott Tisza-tavi rapsicok

  Három külföldi állampolgár ellen indult eljárás bűncselekmény elkövetés miatt, mivel tiltott eszközzel fogtak tíz kiló feletti pontyokat, illetve csukákat és kárászokat a Tisza-tavon. A rapsicokat a Tisza-tavi Sporthorgász Kft. halőrei buktatták le.
 • Janzsó Csaba  Pergetés 2016.11.16.

  O'REEL NEXT DROPSHOT

  O’REEL NEXT DROPSHOT pergető bot: leheletkönnyű, finom, de mégis végig gerinces bot. 2,4 m hossz, 4-15gr. dobósúly, osztott nyél, egytalpas, SIC gyűrűk. Blank: 24 T.
  Kősüllőzni, süllőzni, sügerezni való eszméletlen jó kis mártogatós, „jerk”- peca.

  Javasolt fogyár: most AKCIÓBAN 8550 Ft!
  Bővebb információ: www.eurostar.hu
 • Imperial Baits  Bojlis 2016.11.15.

  Novemberi nagypontyok nyomában

  November első hete hozott egy pár napsütéses napot így üldözőbe vettem bajszos barátaimat. Figyeltem az időjárást és vártam az ideális napot, amikor van egy hidegfront betörés, illetve egy jó északi, észak-nyugati szél. Rövid egy napos horgászatra van csak szabadidőm és így kivártam a megfelelő alkalmat.

  Reggel hét óra magasságában kissé borongós idő fogadott +5 fokos friss levegővel, és közepesen erős északi széllel. A kiválasztott helyen kissé oldalba kapott a szél, de átfordult hátszélbe is. A hátszeles időszakot kihasználva kis erőfeszítéssel meg tudtam etetni és horgászni a 120 méteres távolságot.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.11.15.

  Nem adja a Balatont a busa

  Az őshonos fajokat féltik tőle, de ennivalónak kiváló lenne a Kínából elszármazott busa.
  Kínából származik, de a magyar halastavakban és a Balatonban is otthonra talált a busa.
  Volt olyan időszak a 80-as években, amikor a hazai haltermelés 40 százalékát a busa tette ki, ma 10-15 százalékát adja ez a nagyfejű, planktonevő hal.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.11.15.

  100 palack percenként – Figyelmeztetés a Tiszán úszó szemét miatt

  Ungvár – Hennagyij Moszkal, Kárpátalja kormányzója sajnálattal értesült róla, hogy a legutóbbi áradás során újra nagyon sok szemetet „exportált” a megyéjük a határokon túlra – számolt be a KárpátHír.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.11.04.

  Amikor kell az a „másképpen”…

  A következő pár soromat vegyes érzelmek között írom le nektek, hiszen ugyanezekkel az érzésekkel voltam tele, amikor beneveztünk a Don Carp Lake-en megrendezésre kerülő évadzáró bojlis versenyre. A versenyről, amit tudni kell, hogy a kiírás szerint minden csapatnak csak az 5 legnagyobb hala számít bele végeredménybe, ezt elolvasva kezdtünk gondolkodni, a versenyen való részvételen csapattársammal, Norbival. Amit a tóról tudni kell, hogy 28 hektár és igen gazdag a nádasokkal borított részekben. Több állásának a határait is nádfalak jelzik.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.11.03.

  Melyik faj legyen az év hala 2017-ben?

  A Magyar Haltani Társaság folytatva a hagyományokat, a 2017-es évre is meghirdeti AZ ÉV HALA választást. A kitüntető címre ezúttal is három halfajt javasoltunk, közülük a nyertes természetesen az lesz, amelyik a társaság tagjaitól, és minden, határainkon innen és túl lakó, halakat ismerő, halakat szerető érdeklődőtől a legtöbb szavazatot kapja 2016. december 31-ig. A jelölési elveknek megfelelően mindhárom faj őshonos vizeinkben, továbbá van közöttük védett és fogható faj is. A fajok jellegzetességeiről, természeti értékéről, élőhelyi igényeiről és elterjedéséről a képekre kattintva tájékozódhatunk, ill. rövid bemutatásukat a képek alatt olvashatjuk. A szavazógombok segítségével a következő 3 faj közül lehet választani:
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.11.03.

  II. nyaras ponty telepítés a Mocskos Duna vízterületre

  A Horgász Egyesületek Baranya megyei Szövetsége a Mocskos Duna vízterületen hajtott végre telepítést a mai napon délelőtt. A kihelyezett halak II. nyaras korosztályú pikkelyes pontyok voltak, mindösszesen 450 kg súlyban. A halak 60 dkg átlagsúlyúak, a 30 cm-es mérethatárt még nem érik el, így kérjük a horgászokat itt is óvják a halakat. A kihelyezésnél jelen volt a megyei halgazdálkodási felügyelő és a Homorúdi HE képviselője is. A továbbiakban méretes, III. nyaras ponty is érkezik majd a vízbe.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.11.02.

  Mire figyeljünk november első napjaitól?

  November első napjaiban több fontos horgászati szabály érvényességi időszaka kezdődik meg. A törvényi szabályozás mellett a Tisza-tavi Horgászrend is tartalmaz előírásokat, melyek a következő napokban lépnek életbe. Ezeket gyűjtöttük ki most emlékeztetőül:
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.10.28.

  Új balatoni pontyrekord

  A nem mindennapi keszthelyi fogást rendkívül rossz időjárási körülmények között sikerült produkálnia a horgásznak.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk