0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2017.05.03.

  HA NEM KÉSZÜLSZ FEL...

  A fenti idézet az egyik kedvencem, bár abban nem vagyok biztos, hogy vajon az Amerikai Egyesült Államok egyik alapító atyja nem az Egyesült Királyság ragadozóhal-horgászaira gondolt-e, amikor ezt mondta. Akárhogyan mondta is, a mondás mindenképpen igaz ránk, horgászokra nézve, bármilyen halra menjünk is. Akár komoly nagyhalvadászok vagyunk, akár csak hobbihorgászok, amikor megtervezzük a horgásztúrát, van egy szó, amit mindig szem előtt kell tartanunk: ez a szó a felkészülés.
 • Imperial Baits  Bojlis 2017.05.03.

  Kis elvárások, nagy siker

  Munkámból adódóan sajnos csak kevés időt tudok eltölteni a vízparton. Amikor végre lejutok a vízpartra, nincsenek különösebb elvárásaim, csupán élvezem a parton töltött rövid időt... Nemrégiben sikerült lejutnom egy közeli víz partjára. A hegyek között húzódó hatalmas víz mindig megdobogtatja a szívem. Erre a pecára egy régebben elkészített Monster Liver bojlit vittem magammal.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.03.

  Igenis létezik: horogra akadt az újkígyósi harcsaóriás!

  Az újkígyósi bányató legendás harcsájáról sokan hallottak már, és bizonyára sok horgász álmodozott már arról, hogy az ő horgára akadjon rá. Nos, a közelmúltban ez két horgásznak sikerült is.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.02.

  Pontyok érkeztek csúszdán a Holt-Tiszába

  Nyolc tonna pontyot telepítettek az Alcsiszigeti Holt-Tiszába Szolnokon.
  A halászati hasznosító Tisza Horgászegyesület összesen 8200 kiló kétnyaras pontyot telepített az ország egyik legnagyobb tiszai holtágaként számon tartott, 140 hektáros horgászvízbe.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2017.04.28.

  8 + 1 tipp a tökéletes etetőanyag keveréséhez

  A jó minőségű, megfelelő ízvilágú csalikeverék döntő jelentőségű a horgászat sikere szempontjából. Kevesen tudják azonban, hogy a csalogató keverék előkészítése ugyanilyen fontos. A megfelelő csalogató keverék elkészítése valamivel körülményesebb, ugyanakkor, aki rászánja az időt és energiát, az gazdagabb fogásban reménykedhet, mint az, aki ezt kényelemből megspórolja. A versenyhorgászok tudják, hogy a megfelelő csalogató anyagon és annak előkészítésén sokszor múlik a győzelem. Ne szégyelljünk tanulni a profiktól! Az alább felsorolt pár trükkel biztosan több halat fogunk majd!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2017.04.26.

  Bizarr szubkultúrák: gigantikus, agresszív tengeri halakat fogott műléggyel egy magyar pecás

  A műlegyes horgászok a pecásokon belül is külön szubkultúrát képeznek. A klasszikus műlegyes pont olyan biedermeier jelenség volt, mint a leendő Erzsébet királyné a Sissi című filmsorozat egyik nyitó jelenetében: decensen öltözött úriasszony/ember, aki egy csinos alpesi patakocska partján míves horgászbotot suhogtat, hogy aprócska, színes tollakból és nemes szőrméből kötött csalijával arasznyi halacskákat fogjon. De az utóbbi években annyit fejlődtek-erősödtek a módszerhez felhasznált botok, orsók és zsinórok, hogy a szubkultúra tagjai rájöttek: kis patakhalak helyett rámehetnek olyan, dohányzóasztal méretű, vad tengeri állatokra is, amikről eddig nem is álmodhattak. Például a tengeriek között is legendásan tomboló szuperhalra, a giant trevallyre, amit a benntesek csak GT-nek becéznek.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2017.04.26.

  Elfelejtett Bányató

  Sokféle horgász létezik, mindenkinek más jelenti a kihívást, mindenki másban találja meg a szórakozási lehetőséget… Nekünk (Erdélyi Horgász) az jelenti a kihívást, szórakozási lehetőséget, ami éppen előttünk áll, amire éppen az adott szituációban lehetőségünk kínálkozik.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.04.25.

  Balatonon szombattól véget ér a csónakos tilalom, szabadul a süllő, a balin és a sügér tilalma is!

  A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. idén is a süllőtilalom végéhez igazítja a Balatoni Horgászrend 6. pontjában meghatározott csónakos tilalmat.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2017.04.25.

  Top 10 balatoni horgásztrükk

  Ki erre esküszik, ki arra. Ki így, ki úgy fog halat. A balatoni nagy öregek azonban tudják az apró trükköket. Lássunk ezek közül egy válogatást.
 • Imperial Baits  Bojlis 2017.04.24.

  Rekordfogás zord időben

  Lajos Csaba a múlthéten Fehérvárcsurgón horgászott. A zord idő ellenére kitartottak és a hatalmas víztározó egy gyönyörű ponttyal ajándékozta meg Csabát. Facebook oldalunkra kaptunk Csabától egy rövid élménybeszámolót a nem mindennapi horgászatról. Érdemes elolvasni Csabi rövid történetét!
 • Imperial Baits  Bojlis 2017.04.24.

  Áprilisi frontok közepén

  Április közepét írjuk, amikor is sikerült egy hosszabb túrát megszerveznem egy közeli meseszép holtágra. A 2016-os évben már meglátogattam ezt a holtágat, akkor már egy sikeres túrát könyvelhettem el magamnak. Akkor már tudtam hogy 2017-ben többször is visszalátogatok ide a „Tiszakécskei II. Holt-Tiszára”. A holtágról tudni kell hogy csak ezen a II.számú Holtágon engedélyezett a horgászat, a többi holtág kotrás alatt áll jelenleg. A holtág eléggé elismert, a környező városokból, településekről nagyon sokan járnak ide kikapcsolódni és horgászni egyaránt. Április 1-től-október 31-ig 0-24 órában lehet horgászni a holtágon,ezt kihasználva a víz nap mint nap elég nagy nyomás alatt van a sok horgász és pihenni vágyó emberek által. Idén úgy alakult hogy húsvétra fog esni az 5 napos túrám időpontja. Sajnos ez számomra nem volt a legjobb választás, hiszen sokan úgy gondolták, hogy kilátogatnak a vízpartra a jobb fogás reményében. Április 13-án korán reggel arra ébredtem, hogy erősen szitál az eső, ekkor kicsit bosszankodva vártam azt a pillanatot mikor tudom elkezdeni a lepakolást a kocsihoz. Ezzel kicsit keresztbe húzta az időjárás a számításaimat de bizakodó voltam. Első megállónk Tiszakécskén a horgászboltban volt, ahol az érvényes 2017-es állami jeggyel kiváltottam az 5 napra a napijegyeket. Megkérdeztem a horgászboltban lévő kedves hölgyet hogy ” fognak e „ mostanság a holtágon??Erre csak annyi választ kaptam hogy: „nem nagyon fognak mostanság a holtágon”! A napijegyek megváltása után elindultunk a part felé, ahol szembesülnöm kellett hogy nem csak én vagyok fanatikus a holtág teljes hosszában szinte mindenhol ültek sporttársak. A tavaly kiszemelt hely már foglalt volt sajnos, de vele szembe volt egy üres hely, a jó isten nekem hagyta szabadon azt a helyet gondoltam magamban. Gyors kipakolást követően odamentem a szomszédokhoz érdeklődni,ők is elkeserítően beszéltek a halak étvágyáról. A tábor állítással kezdtem, mert a meteorológusok hidegfrontot jósoltak arra a napra, így gyorsan felállítottam a sátrakat, ha esetleges zápor jönne akkor se ázzanak meg a felszereléseim és a ruháim. A holtág partja rendezetten és tisztán várja a horgászni vágyó embereket. A tábor felállítása után gyorsan kipakoltam a felszereléseket. Gyári bojlikat hoztam magammal az 5 napra két féle ízben, Monster-Liver és Monster’s-Paradise-t 16-20 mm-es méretekben.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Teszteltünk 2017.04.24.

  Új év, új Serie...

  A legújabb Competition Zoom Serie botok első bevetése

  Azt gondolom, nem kell különösképpen elemeznünk azt, hogy az év első horgászatát miért várja mindannyiunk izgatottan. Sokan egyszerűen csak a négy fal közül kimozdulva, végre a vízparton szeretnénk kikapcsolódni, sokan viszont új ötleteket és az új szerzeményeinket szeretnénk élesben is kipróbálni.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk