0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.10.10.

  Itt a vége! – jövőre ugyanitt…

  Ünnepélyesen jelentjük, hogy véget ért a IV. Nemzetközi Key Telecom Balatoni Bojlis Horgászverseny és a révfülöpi bázison megtörtént az ünnepélyes eredményhirdetés!

  Gratulálunk minden csapatnak aki végighorgászta ezt az egy hetet és az elemekkel megvívta csatáit, mert ahogy hallhattátok a záróeseményen, aki itt a Balatonon, elért eredményétől függetlenül helytállt, az akármelyik bojlisvíz partján bátran felütheti a sátrát!
 • Imperial Baits  Bojlis 2016.10.09.

  Őszkezdete-Szeptember

  Ősz, a nagy halak „hava”. Minden évben reszketve várom a forró nyár utáni első lehűléseket, hiszen rengeteg nagytestű pontyot fogtam már a lehűlő vizekben. Szeptember első napjaiban a viszonylag meleg nappalok után megérkezett az első éjjeli felfrissülés, a ködös hajnal, ami varázslatossá teszi ezen időszakot. Nem tétlenkedtem én sem, két hónap kihagyás után minden tekintetből felkészülve megkezdtem az igazi „NAGYHALAS” időszakot.
  Rengeteget kísérleteztem az idei évben az Imperial Baits alapanyagok és adalékok kombinálásával, variációival. Célom minden horgászatom alkalmával az adott körülményekhez képest a legnagyobb pontyokat ideiglenesen rabságba ejteni. Csalijaimat is próbálom ehhez igazítani, bár mindenki tisztába van vele, hogy minden víz más és más.
  Korábban is leírtam már, hogy kerülöm az aromás csalikat, ezért bojlijaimat aroma nélkül, vagy minimális adagolással készítem el minden esetben. Az Imperial Baits alapanyagok minősége, beltartalma lehetővé teszi számunkra az igazi szelekciós horgászatot.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.10.08.

  Furcsa halat fogtak az almásfüzitői tóban

  A pecás hirtelen nem is tudta, mit fogott. Kovács Endre fogta a halat a az almásfüzitői Kavicsbánya-tónál – írta a kemma.hu. A hal a lapátorrú tok, mely a Missisippiben honos, de már tenyésztik hazánkban is.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.10.07.

  120 óra után a IV. Nemzetközi Key Telecom Balatoni Bojlis Horgászverseny állása

  Az utolsó két versenynap másodperceit morzsolja immár a didergőssé vált balatoni ősz, de úgy tűnik, ez a csapatok versenykedvére és hovatovább teljesítményére egyáltalán nincs fékező hatássál. Ez leginkább abban mutatkozik meg „no comment”, hogy gyakorlatilag már fél nap sem telhet el a IV. NBBH csatáiban úgy, hogy ne boruljon az élbolyban a sorrend.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.10.07.

  Háromnapos halfesztivált tartanak Siófok főterén

  Péntektől vasárnapig ismét érdemes lesz Siófokra látogatni. Bár a Halfesztiválon a kulináris élményeké a főszerep, a halételeken kívül számos szórakoztató, kulturális és gyerekprogrammal várják a látogatókat.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.10.06.

  96 óra után a IV. Nemzetközi Key Telecom Balatoni Bojlis Horgászverseny állása

  Virradhat-e szebb hírekre egy reggel annál, minthogy az éjjel ismét megdőlt a négyéves múltú NBBH versenysorozat legnagyobb hal abszolút rekordja, méghozzá kétszeresen? Aligha. Sejteni lehetett valamit, hiszen kedd este az elsőfokúra mérsékelt jelzés miatt éjjelre mindenki újrahúzhatott, az pedig már világosan kiderült, hogy a Balaton, a markáns front ellenére – vagy éppen miatta – ütemesen adja a halat. Így a szerda reggeli duplán jó hír talán meglepetést nem is okozott, örömet azonban annál inkább, hiszen a két, közel 19 kilós bojlitolvaj már igen impozáns csengést adott a IV. Nemzetközi Key Telecom Balatoni Bojlis Horgászverseny eddig sem szerény dicsőséghimnuszához.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.10.06.

  Szeptemberi ivadékhelyzet

  Szeptember végéhez érve újra mellescsizmát húztunk és kétközhálót ragadtunk, hogy szemügyre vegyük a Tisza-tó halivadékait.
  A látottak szerint az idei feltételek rendkívül kedveztek a bodorka szaporodásának, a minta jelentős részét ez a faj adta.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2016.10.06.

  A halak étvágyára ható időjárási tényezők

  Nagyon sok mindentől függ a halak (ezen belül pedig a különböző halfajok) étvágya, ami nagyban befolyásolja a horgász aznapi eredményét. Néhány általánosság megfogalmazható, de mint minden szabálynál itt is vannak bőven kivételek. A halak étvágyát röviden összefoglalva a következő tényezők befolyásolják.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Versenyek 2016.10.05.

  Az elmúlt 72 óra összefoglalója - IV. Nemzetközi Key Telecom Balatoni Bojlis Horgászverseny

  Bár még a felénél sem jár a IV. NBBH, annyi már bizonyosnak látszik, hogy a bátor és innovatív szervezői akarat beválthatja a hozzá fűzött reményeket. Ugyan az időjárás némileg mostoha arcát mutatja és váltakozó viharjelzési ciklusok bonyolítják a bojliséletet a magyar tengeren, szép halakból és rendkívül szoros versenyből nincs hiány IV. Nemzetközi Key Telecom Balatoni Bojlis Horgászversenyen.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.10.04.

  A megalodon rokona volt a titokzatos óriáscápa

  Találtak néhány fogat szerte a világon, amely egy húszmillió évvel ezelőtt élt, autóméretű cápától származhatott. Most kiderült, hogy a titokzatos cápa a megalodon rokona lehetett. A megalodon az egyik legnagyobb húsevő gerinces volt, a maradványokból ítélve 18 méter hosszúra is megnőhetett. Sokat nem tudni róla, mivel porcos halról van szó, így csak a fogai és csigolyái kövesedtek meg. Nevét is fogairól kapta, a megalodon azt jelenti, nagy fog.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.10.04.

  Az első 48 óra összefoglalója - IV. Nemzetközi Key Telecom Balatoni Bojlis Horgászverseny

  Nem mondhatni, hogy a szombat délután négykor még szinte nyári melegben elkezdődő verseny eseménytelen lenne. Jelen pillanatban váltakozó fokozatú viharjelzés, a csapatok elemeknek nekifeszülő küzdelme, és ami fő, számos gyönyörű hal fogása nemesíti a legnagyobb hazai bojlis horgászviadalt a Balatonon. De ne szaladjunk ennyire előre.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.10.03.

  A tragikus sorsú hal, aki egy medúzában kénytelen leélni a hátralévő napjait

  Az ausztráliai Byron-öbölben sikerült lefotózni egy halat, aminek sikerült szabályosan beszorulnia egy medúzába. A képet készítő férfi szerint szerencsétlen arra még képes volt, hogy némileg befolyásolja a medúza mozgását, de a medúza sem hagyta magát, így összevissza úszkáltak a vízben, egyszer erre, egyszer arra. (Gizmodo)
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk