0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Évindító akció Thermo ruha akció
 • Hamar Sándor  Hírek 2016.03.10.

  Ördögien jó orsók a Balzertől

  A Balzer cég termékeit jóval kevesebben ismerik, mint kellene. Fantasztikus német precizitással gyártott, japán alapanyagokkal készített orsói, minden horgászmódszerhez kínálnak hosszú élettartamú és megbízható működést. Nézzünk meg egy párat közülük:
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.03.10.

  Haltelepítés a horgászturizmusért

  Több, mint hatvan mázsa ponttyal gazdagodott kedden a Deseda vize. A Kaposvári Sporthorgász Egyesület ezzel a tavaszi telepítéssel szeretné növelni a halállományt. A horgászok örülnek, hiszen így már a közel 2 kilós pontyok kifoghatók.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.03.09.

  Compó és vörösszárnyú kerül holnap a Balatonba!

  Holnap várhatóan 1000 kg compót és 700 kg vörösszárnyú keszeget fogunk a Balatonba telepíteni. A két és háromnyaras korosztályú halakat öt különböző helyszínen engedjük a tóba.
 • xfish.hu  Rablóhalas 2016.03.07.

  Okuma pergető orsók tavaszra

  Pergető orsókból is hatalmas választék van a horgászpiacon, mindig nehéz döntés előtt állunk, ha választani kell. A saját igényeink felmérése után, letisztázott kritériumokkal könnyebb a választás. Lássunk néhányat az OKUMA idei kínálatából...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.03.07.

  Lusták még a törpeharcsák

  Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, idén is folytatódik a törpeharcsa-állomány csökkentését célzó szelekciós halászat. Úgy tűnik azonban, hogy a viszonylag hideg víz (5-6 °C) miatt még nem elég aktívak a törpeharcsák, nem mozognak eleget ahhoz, hogy megteljenek velük a törpésvarsák. Egyelőre tehát szerény a fogási eredmény, a hőmérséklet azonban lassan emelkedik, így várható a fogási hatékonyság növekedése, melyhez reményeink szerint hozzájárul majd az áradás levonulása is. A halászok természetesen addig sem tétlenkednek, s munkatársaink jelenléte mellett rendszeresen átvizsgálják a kihelyezett eszközeiket.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.03.04.

  Kiöntött a Balaton

  A Balaton magas vízállása és a viharos szél miatt kicsapódó hullámok elárasztották a balatonfenyvesi szabadstrandot, a víz elöntötte a part menti zónát.
 • Hamar Sándor  Egyéb 2016.03.04.

  E-Thrust elektromos motorok

  Az új E-Thrust motorok tökéletes kombinációja az ergonomikus designnak és a mérnöki pontosságnak...
 • Hamar Sándor  Rablóhalas 2016.03.04.

  MAD CAT Harcsa specialitások

  A Mad Cat a német DAM cég speciálisan harcsahorgászok számára készült márkája. A német és nyugat-európai horgászok közt egyre népszerűbb a harcsa horgászata és a hagyományos módszerek mellett új, nálunk még ismeretlen eszközöket is használnak, amelyeket a Mad Cat termékpalettáján a hagyományos harcsázó eszközök mellett megtalálhatók.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.03.04.

  Szezonkezdés felmelegedő vizeken

  Eljött a várva várt enyhülés a tél lassan enged a szorításából és kiolvadtak a tavak. A vizeink lassan melegednek, és kezdődik a horgászszezon, melyet annyira vártunk.
  A felmelegedő vizeken sok tényező befolyásolhatja eredményességünket, nézzük sorba milyen szempontokat, lehetőségeket vegyünk figyelembe.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.03.03.

  Ráckevei Duna-ág – Balaton közös területi jegy

  Hétfőtől Társaságunk siófoki ügyfélszolgálatán is megvásárolható a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség – és a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. közös éves területi jegye.
 • Prologicfishing.hu  Teszteltünk 2016.03.03.

  Prologic New Green Rig Station

  A Prologic új szerelékes táskája nem csak esztétikus, hanem számos praktikus megoldást is rejt.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.03.02.

  Öt évvel Fukusima után ehetők a japán halak

  Közel öt évvel a fukusimai nukleáris katasztrófa után megvizsgálták Japán partjainál a tenger gyümölcseit, és a tudósok megállapították, hogy a nagy részük fogyasztásra alkalmas. A PNAS tudományos folyóiratban közölt tanulmány szerint nagyon kicsi a veszélye a tengerből származó ételek szennyezettségének.
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk