0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2015.11.19.

  Bundik Zsolt - Lac Foret D' Orient

  A mostani írásomban azoknak szeretnék némi tanácsot adni, akik elég elhívatottnak érzik magukat, hogy meglátogassanak egy több ezer hektáros tavat és egy igazi extrém horgászatban legyen részük. Mielőtt belekezdenék a cikkembe, szeretném megjegyezni, hogy a nagy tavakon való horgászatra nem elég csak úgy felkészülni, mintha csak egy pár száz hektáros tóra mennénk horgászni. Ezekre a vizekre mentálisan és fizikailag is nagyon fel kell készülni. A körülmények zordak, szinte mindig fúj a szél, rengeteget esik az eső, a part kietlen és sár van mindenhol, nem beszélve a rengeteg hínárról és fákról...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2015.11.17.

  Imperial Baits - A Pireneusok árnyékában

  Már sok cikkemben leírtam, hogy sajnos a Magyarországon található tavak nem jelentenek kihívást nekem, mert elég kisméretűek, rengeteg ponty él bennük és a legtöbb még elég sekély is (4-6 méter mély). Sajnos ez miatt sokszor járok külföldre horgászni, ahol a nagy kiterjedésű kevés halállománnyal, rendelkező állami tavakat veszem célba...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2015.11.11.

  Kapitális süllőt fogtak a tisztuló Dunában

  Nagyobb kihívás lett horgászni a Dunában, de érdekes módon ez nem arra vezethető vissza, hogy kevesebb kopoltyús él benne. Sőt, éppen ellenkezőleg, annak a jele, hogy javul a Duna vízminősége. Hogyan befolyásolja a javuló tendencia a halak viselkedését, mely vízi fajok élvezik leginkább a tisztaságot, és mennyire árulkodik a környezet állapotáról egy frissiben kifogott, jól megtermett süllő?
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2015.11.10.

  ELŐKÉK VILÁGÁBAN - TIPPEK ÉS TRÜKKÖK

  Ebben a cikkemben az előkékről fogok írni. Milyen elképzelések szerint választok előke típusok közül és azokat mikor alkalmazom.
  Mai szerelék típusok között elmélyülve, aki nem tudja mit keres, el is tud tévedni közöttük.
  Jobbnál jobb variációk (rigek) látnak napvilágot melyeket a gyártók előre elkészített formákban is elérhetővé tesznek számunkra.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2015.11.09.

  Ismerkedés az Imperial Baits-el...

  Több év pontyozás után idén lehetőségem adódott, hogy kicsit közelebbről is megismerjem egy régóta a kedvenceim közé tartozó cég termékeit, az Imperial Baits csalikat. Mivel általában egyszerre nem használok sokféle ízt, ami lehet, hogy badarság, de eddig szinte mindig sikerrel jártam, így elsőre az ELITE széria mellett tettem le a voksomat. Szeretek kísérletezni, ezért úgy döntöttem, hogy a gyári golyók mellé gyúrok egy házi készítésűt is, ami annyiban különbözött a megszokottól, hogy az ELITE aroma mellé egy minimális citromolajat is adtam, ami háttér ízként működött.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2015.11.06.

  2015. november 13-15. VII. Magyarországi PontyShow – A fejlődés töretlen

  Kihagyhatatlan kedvezmények, lebilincselő bemutatók, neves pontyhorgászok szerte a világból – érdekes programokkal és rengeteg újdonsággal jön november második hétvégéjén a hetedik PontyShow!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2015.11.05.

  PONTYFOGÓ VILÁGBAJNOKSÁG SPANYOLORSZÁG, CASPE 2015.

  Ebben az évben az Ebro folyó, több mint 100 km-es, és 7600 hektáros duzzasztott szakaszán rendezték meg a Pontyfogó Világbajnokságot. Hazánkat a Tóth Zoltán - Szirmai Tibor, Gaál Tibor - Nagy Zoltán, Kovács Zoltán - Szigetfalvi András, Roskó Péter - Bodó Ferenc párosok képviselték. Papp József szövetségi kapitány munkáját Budai Krisztián kapitány helyettes, Kósa Gabriella, és Tóth Dániel segítették.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2015.11.04.

  Imperial Baits - Horgászat kitűnő társaságban

  A következő horgászatomat a 220 hektáros Merenyei-víztározóra terveztük Bencével és Danival, akikkel a 72 órás horgászatunkra a 300 kg-os összfogást tűztük ki célunknak. A 26-os álláshelyet foglaltuk le, amely a tó középső részén található. A mellettünk ülő horgászoknak az elmúlt négy napban négy halat sikerült kifogniuk hat bottal… Ettől egy kicsit megijedtünk.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2015.11.03.

  Imperial Baits - Otthoni csali készítés

  Elérkezett a sokak által nem favorizált ősz, személyes kedvenc évszakunk. Ezzel egyetemben elkezdődött a nagyhalas időszak a hideg vízi horgászat.
  Ezt kompenzálva változtatnunk kell a végszerelékünk finomságán, a gondosan kiválasztott ízvilágú csali összetételén és az etetés formáján, mennyiségén...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2015.10.30.

  IMPERIAL BAITS - BÁNYATAVI KALANDOK

  Szeptember 18-20. között került megrendezésre az Imperal Baits nyílt nap a kiskunlacházi Napsugár 2 tavon!

  Személy szerint nekem ez volt az első bányatavi horgásztúrám, mely kellemes meglepetéseket szerzett.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2015.10.28.

  Indul a szavazás - Három gyönyörű hal közül választhatunk

  Compó, a márna és a selymes durbincs közül lehet kiválasztani, melyikük legyen jövőre az „év hala”. A jelöltekre a Magyar Haltani Társaság honlapján december 31-ig lehet szavazni.

  A korábbi évekhez hasonlóan a Magyar Haltani Társaság ez alkalommal is három őshonos halat jelölt a szavazásra. Az idén a compó, a márna és a selymes durbincs között lehet választani.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2015.10.28.

  Imperial Baits - Őszi HorgászShow Beszámoló

  Október 23-25. között került megrendezésre az idei őszi horgászkiállítás és vásár. Az Imperial Baits Hungary a már jól megszokott standdal, és teljes termék palettával, illetve a 2015 újdonságokkal várta az érdeklődő horgászokat. A kilátogatóknak az újdonságokon kívül, akciókkal és különböző ajándékokkal próbáltunk kedveskedni a kiállítás ideje alatt.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk