0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • Lábas István  Élménybeszámolók 2015.04.05.

  Hévíz halai

  Magyarország és azon belül is a hévízi tó egzotikus halai.
 • Max Nollert  Teszteltünk 2015.03.31.

  Aminek tényleg benne kell lenni

  A bojliknak a fogósságuk érdekében gömbölyűnek, színesnek és erős illatúnak kell lenni - ez volt hajdan az elfogadott és népszerű elv a pontyhorgászok körében. De amióta az utóbbi évtizedek során számos tanulmány feltárta, hogy valójában mi teszi hatékonnyá a bojlit, ez a felfogás megváltozott. Ezzel együtt úgy tűnik, hogy még manapság is van több gyártó, akik figyelmen kívül hagyják a tudományosan megalapozott fordulatot. Továbbra is készítik a színes és szagos golyókat, nem törődve azzal, hogy nem maguknak, vagy gyerekeknek szánják azokat, hanem pontyoknak, táplálék gyanánt.
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2015.03.31.

  Okuma Carbonite orsók leírása

  Az orsó háza, rotorja, oldallapjai korrózióálló, könnyű grafitból készült, a felkapókar erős rozsdamentes acél szálból. A rotor a RESII számítógépes kiegyensúlyozásnak köszönhetően simán, rezgés nélkül pörög, holtjáték nélküli, tűgörgős azonnali visszaforgásgátlóval van ellátva, nagyméretű, könnyen forgó zsinórvezető görgővel. A meghajtás „lelke” egy esztergált bronz csigakerék.
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2015.03.31.

  Okuma Caymus/Ceymar orsó termékleírása

  A Caymus/Ceymar pergető orsó az Okuma 2015-ös újdonsága, amely minden bizonnyal óriási sikerre van ítélve, hiszen rendkívül vonzó, egyedi fekete-piros megjelenésével, kiváló műszaki megoldásaival, könnyűségével, sima futásával hihetetlen kedvező ár párosul.
  A Caymus/Ceymar pergető orsó, de mivel 5 méretben – 25, 30, 35, 40, 55 – készül, más horgászmódszerekhez, úszózáshoz, fenekezéshez, feederezéshez is kiválóan alkalmas.
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2015.03.25.

  Prologic C2 botcsalád bemutatása

  Prologic C2 Natura pontyozó botok

  A nagy sikerű Prologic C2 pontyozó bot sorozat megújult a 2015-ös évben! Két új, végig parafával borított nyelű sorozat készült az új C2-ből, a Natura és a Celebration széria.
  A C2 Natura botok nyele végig kitűnő minőségű parafával borított, rendkívül kényelmes, kellemes fogású. A blank magas modulusú, 24 tonnás karbonból készült, aminek köszönhetően a C2 Naturának egészen kitűnőek a dobási tulajdonságai: a 2014. áprilisában végzett utolsó teszten a 360 cm-es, 3 librás változattal, 0,33 főzsinór, 100 grammos ólom használatával 139 m-t dobtak!
 • Claudia Darga - Imperial Baits  Élménybeszámolók 2015.03.01.

  10 TIPP, Hogyan csábítsuk a partra a csajokat

  A pontyhorgászat manapság meglehetősen a pasik által dominált világ, melyben a nők csak kis szerepet játszanak, bár egyre többen és többen vagyunk. A horgászcsajok - legalábbis akikkel én találkoztam - többsége nem magában, hanem a párjával tölti el az időt a vízparton és az én esetemben sincs ez másként.

  Négy éve még csak annyit tudtam a pontyozásról, amit a tévében lehetett látni, és halat is mindössze tányéron láttam. Aztán amikor találkoztam a barátommal, lehetőségem volt közelről megtapasztalni, mi is az a modern pontyhorgászat...
 • Bundik Zsolt  Élménybeszámolók 2015.02.28.

  Október Fehérvárcsurgón

  Horgászataim során mindig próbálok új vizeket felfedezni és kihívásokat keresni magamnak, de van egy tó ahová nagyon szívesen visszajárok egy-egy horgásztúrára. Ennek több oka is van, mivel a lakóhelyemtől 20 km-re található, Magyarországi viszonylatban a nagyobb tavak közé sorolható és vannak vad regényes részei, ahol az ember nyugodtan tud horgászni, nem utolsó sorban pedig nagyon jó hal állománnyal rendelkezik. Sajnos ez egy kicsit zavar, mert normál körülmények között viszonylag egyszerű halat fogni és nincs nagy kihívás a tavon való horgászatban, ezért próbálok olyan időjárási körülményt vagy extrém víz állást választani a horgásztúrámhoz, ami nehezíti a horgászatot a vízen.
 • Bundik Zsolt  Élménybeszámolók 2015.02.25.

  Szilveszter az Ebro folyón

  A karácsonyi ünnepeket én személy szerint mindig nagyon várom, aminek két oka is van. Az egyik maga az ünnep a másik pedig, hogy ismét horgászhatok és megejthetem az év utolsó és egyben a következő év első horgásztúráját valamelyik külföldi vízen, ami nem fagy be. A tavalyi évben az Ebro folyóra esett a választásom ahová 2006 óta mindig szívesen ellátogatok, persze csak télen, mert akkor az igazi kihívás a folyón való horgászat. Köztudott, hogy az Ebro bővelkedik harcsákban és pontyokban, de a téli időszakban itt is nagyon nehéz halat fogni, ezért ilyenkor alig találkozni horgásszal. Eleinte Mequinenzába jártam horgászni, ami egy gyönyörű csak nagyon frekventált hely, ezért mostanában a folyó felsőbb szakaszait részesítem előnyben, ahol nincsenek gátak és igazi extrém horgászatban lehet részem.
 • Imperial Baits  Bojlis 2015.02.09.

  Pimp my Baits!

  Kedves Pontyhorgászok!
  Az Imperial Baits széles palettán kínálja a Carptrack termékcsalád attraktorait és adalékait, amelyek minden szituációban a maximumot nyújtják a pontyhorgászoknak.
  Ezzel a kis kiadvánnyal segíteni szeretnénk Önöknek termékeink helyes és ésszerű alkalmazásában, hogy a horgászat az első percétől kezdve, akár előetetés nélkül is kimagasló eredményeket érhessenek el! Ezen taktikákat egész Európában sikeres teszthorgászaink ajánlásával gyűjtöttük össze.

  Sok sikert kíván az Imperial Baits a vízparton és örülünk, hogy megoszthatjuk Önökkel az évtizedek alatt összegyűjtött tapasztalatainkat.
 • Imperial Baits  Egyéb 2015.02.03.

  Fotópályázat 2015 - Pontyvilág - Imperial Baits

  Továbbra is járjon nyitott szemmel – és persze beélesített fényképezőgéppel – a vízparton, rovatunkhoz várjuk a pontyhorgászatot körülvevő, a természet és a vízparti élet szépségeit bemutató fotókat.

  Fotózzon vöröslő égboltú naplementét, ködös pirkadatot, párás napfelkeltét, de lencsevégre kaphat vízimadarakat, hüllőket, vagy akár burványló pontyokat. A lényeg, hogy a kép hangulata visszaadja a pontyhorgászat varázsát, a vízi és vízparti élet páratlan gyönyörűségét.
 • Hamar Sándor  Bojlis 2015.01.30.

  Imperial Baits Carp Cup Series 2015

  IMPERIAL BAITS CARP CUP SERIES Két klasszikus behordásos versenyt és egy különleges versenyt rendezünk. Hogy miben rejlik az egyediség?
 • Xfish.hu  Hírek 2015.01.21.

  A Balaton nem vágóhíd - száz halból a haveroknak is bőven jut

  Végre pont kerül(t) a mondhatni minden évben kirobbanó balatoni horgász-halász vita végére. A halászok ugyanis most már csak telepíthetnek, s nem halászhatnak. Jó hír ez a megszállott pecásoknak; ráadásul az új balatoni horgászrend szabályozza a kifogható, pontosabban megtartható nemes halak számát, ami még inkább a becsületes horgászok érdekeit szolgálja. Eszerint 2015-ben egy horgász maximum száz nemes halat foghat ki a Balatonból.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk