0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2015.07.16.

  Fladen műcsalik érkeztek

  Fladen műcsalik érkeztek! A Svéd Fladen cég az idei évben rendkívül vonzó megjelenésű, szépen kidolgozott, jó minőségű műcsalikat dobott piacra, többek között szuper realisztikus, valamint a jól bevált, klasszikus színekben. Nézz bele, a képek önmagukért beszélnek!
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2015.07.16.

  Okuma Distance orsók

  A Distance orsók közös tulajdonsága, hogy nyújtott, sekély távdobó dobbal rendelkeznek, csigatengelyes dobemeléssel, aminek köszönhetően hibátlan, egyenes zsinórprofilt produkálnak, ami nagyon fontos a nagy távolságok eléréséhez. A zsinór dob alá kerülését egy a rotor belső felületén elhelyezett kefeszerű megoldás küszöböli ki.
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2015.07.16.

  Prologic székek nagyító alatt

  A PROLOGIC FIRESTARTER COMFORT egy végig párnázott hát- és ülőrésszel rendelkező karfás szék, amely egyaránt kiválóan használható a rövidebb és hosszabb horgásztúrák alkalmával.
  A Prologic többi székéhez hasonlóan ezt is hosszú távú használatra tervezték, kiváló, erős, tartós alapanyagokból készült. A váza szilárd alumínium, háttámlája magas. A szék lábai
 • Matus Ferenc  Élménybeszámolók 2015.07.10.

  Álom szezonkezdés

  Az idei start április 05.-ére datálódott. Mihály barátommal pár nappal előtte elkezdtünk készülődni, előke készítések, tigris és a magvak megfőzése, szerkó átvizsgálása stb. Kellemes szombat délután 15:30 körül indultunk a közeli kavicsbánya tóra. Megérkezésünkkor, mint mindig, a horgászat előtt szertartás szerűen megálltunk a Tópart büfében egy „Isten hozott italra”. Egy kicsit hosszúra is nyúlt a sör fölötti beszélgetés, élveztük a tópart nyújtotta nyugalom felhőjében lefolytatott taktikai megbeszélést, ki, milyen csalit, milyen módon, hová gondol bejuttatni.
 • Pusztai Szabolcs  Élménybeszámolók 2015.07.05.

  Édes ízek

  Éjfél körül megérkezett az első ponty Norbinak, aminek egyből megörültünk. A csali egy szem 20mm-es Elit Strawberry volt. A továbbiakban még érkezett nekem egy szép nyurga testű tőponty ugyan erre a csalira de éjszaka fél 2 után már egy kapásunk sem volt ami talán a gyors éjjeli lehűlésnek volt köszönhető.
 • Imperial Baits - Bundik Zsolt  Élménybeszámolók 2015.07.05.

  A Pireneusok árnyékában

  Már sok cikkemben leírtam, hogy sajnos a Magyarországon található tavak nem jelentenek kihívást nekem, mert elég kis méretűek, rengeteg ponty él bennük és a legtöbb még elég sekély is (4-6 méter mély). Sajnos emiatt sokszor járok külföldre horgászni, ahol a nagy kiterjedésű kevés halállománnyal, rendelkező állami tavakat veszem célba. Ezt azért teszem, mert szeretek folyamatosan tanulni és képezni magamat a ponty horgászatban, ezért folyamatosan keresem a nehéz tavakat.
 • Tárnyik Dániel  Bojlis 2015.07.01.

  Miért jó az SBS Fluminó termékcsalád

  Az én nevem Tárnyik Dániel és a Fluminó termékcsaládról szeretnék beszélni hogy miért jó.
 • Tárnyik Dániel  Egyéb 2015.06.30.

  Kíméletes bánásmód

  Sziasztok az én nevem Tárnyik Dániel és a halakkal való kíméletes bánásmódról szeretnék néhány mondatot ejteni.
 • Balatonihal.hu  Hírek 2015.06.23.

  Élőhal szállítás Szepezdfürdőn

  Halászati őreink június 21-én este tetten értek két horgászt, akik egy Szepezdfürdőn található vízparti ingatlanról több mint ötven kg pontyot élve akartak elszállítani. A törvényi szabályozás megsértése miatt velük szemben hatósági eljárást kezdeményezünk.
  Kollégáink már napok óta figyelték a két a horgászt, valamint figyelték zsákmányuk alakulását. Amikor vasárnap este a két horgász el akarta járművükkel hagyni az ingatlant, akkor vonták őket ellenőrzés alá. Az általuk használt kisteherautó rakterében, a falhoz rögzítve, három 120 literes tartályt találtak, melyekben összesen több mint 50 kg - különböző méretű – élő ponty úszott. A horgászok kérdésükre elismerték, hogy a halakat élve akarták elszállítani.
 • Imperial Baits Hungary  Versenyek 2015.06.16.

  A KIHÍVÁS HETE

  Eljött a várva várt II.Nemzetközi RSD Cup verseny kezdetének napja, amit ahogyan mi is másik 20 csapat is izgatottan várt, adódóan abból, hogy ez nem egy hétköznapi bojlis versenynek ígérkezett a vad vizével és a maga 57 km-es hosszával, amelyből 2,5 km állt a versenyzők számára elérhetővé a verseny ideje alatt. A helysorsolást gyorsan rövidre zárva társamnak sikerült a 21-es számot húznia, ami azt jelentette, hogy a helyünk az égiekre volt bízva, mert nekünk az marad, amit bent hagy a 20 csapat.
 • Xfish.hu  Hírek 2015.06.16.

  Halakat akart lopni két férfi Batéban, Kaposváron pedig körözött személyt fogtak a rendőrök.

  Batéban, egy halastó tulajdonosa érte tetten 2015. június 14-én 15 óra körüli időben azokat a helyi lakosokat, akik a tóból az engedélye nélkül horgásztak. Amikor a férfiak észrevették a sértettet, elmenekültek, és a közeli napraforgótáblában elrejtőztek. A helyszínre érkező taszári rendőrök rövid időn belül elfogták a 30 éves Sz. Zoltánt, majd 2015. június 15-én a hajnali órákban a 46 éves B. Jánost. Őket a körzeti megbízottak a Taszári Rendőrőrsre előállították, és ellenük tulajdon elleni szabálysértés kísérlet elkövetése miatt szabálysértési eljárást indítottak. A férfiak az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.
 • Xfish.hu  Hírek 2015.06.16.

  Nincs helye a pazar horgászgyűjteménynek

  Egy padláson, egy garázsban és egy sufniban, papírdobozokba rekesztve várja sorsa jobbra fordulását Európa egyik legpazarabb horgászati gyűjteménye, amelyet nyolc évig látogatott a publikum a balatonalmádi kultúrházban. Az önkormányzat január elsején kipaterolta a kollekciót, gazdája azóta sem talál helyet neki. Kiállító kerestetik.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk