0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.08.30.

  Valami nagyon nincs rendben a Balatonnál!

  Amíg folyt a halászat a Balatonban, az volt a baj. Amióta tilos halászni, a horgászok örülnek, ám a gasztronómia képviselői egyre élénkebben tiltakoznak, hiszen a tó körüli éttermekből eltűntek a balatoni halak. A halak fájó hiányáról beszélt az InfoRádióban Jásdi István csopaki bortermelő is.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.08.25.

  Drónnal fogott halat egy kanadai horgász

  Egy kanadai amatőr horgász, Viva Frei új kihívás elé állt, amikor eldöntötte, hogy drónnal fog halat fogni.
  A fiatal férfi azután döntötte el, hogy végrehajtja ezt a merész tettet, miután több videót látott az interneten arról, hogy drón segítségével horgásznak az emberek.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2016.08.23.

  BEMUTATJUK A BÁLINT TAVAT, AMI SZERBIÁBAN TALÁLHATÓ

  Bene Gábor rövid írásában bemutatja a Bálint tavat.
  A Bálint tó Jezero a magyar-szerb határtól mindössze pár kilométerre fekszik. Csendes és nyugodt környezetben horgászhattok itt. A tó végleges formáját és nagyságát 2010-ben érte el. Akik kedvelik az angol típusú tavakat, azoknak a pecásoknak különösen ajánljuk. A víz egy 3,7 hektáros területen fekszik, amiből 2,8 hektár a vízfelület. Az átlagmélység 2,5 méter, a vízmélység 1,5 és 3,5 között mozog.
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2016.08.17.

  TIERRA ORSÓK - A SILSTAR EZT ( MEGINT ) NAGYON-NAGYON ELTALÁLTA

  Ha Ön maximum 7-8000 Ft-ért keres egy tökéletes nyeletőfékes orsót, lehet, hogy itt és most meg is találta.
  A TIERRA nyeletőfékes távdobó és feeder orsók a már több éve jól teljesítő TIERRA hátsó fékes orsó továbbfejlesztett változatai. A ház karcsúbb és kecsesebb lett, az új nyeletőfék rendszer beépítésekor fontos szempont volt a megbízható működés mellett a hatékony és tartós fékhatás elérése. A multi disc rendszerben használt filclamellák kiváló minősége garantálja a hosszú élettartamot, a megfelelő fékhatást és a letapadás nélküli működést. A TIERRA FS távdobó orsó főbb jellemzői: 3db rozsdamentes csapágy, 1db azonnali visszaforgás gátló csapágy, 1db nyújtott könnyített távdobó alumínium dob, 1db grafit pótdob. A TIERRA FEEDER FS orsó főbb jellemzői: 5db rozsdamentes csapágy, 1db azonnali visszaforgás gátló csapágy, 1db feeder fémdob és távdobó grafit pótdob.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.08.15.

  A grönlandi cápa a leghosszabb életű gerinces a világon

  A grönlandi cápa a leghosszabb életű gerinces a világon, legalább 400 évig él - állapította meg új mérési módszerekkel egy nemzetközi kutatócsoport at MTI tudósítása szerint. A tudósok szerint leginkább az veszélyezteti a gerincesek matuzsálemét, hogy nemi érése a frissen mért adatok alapján csak 150 éves kora körül fejeződik be - írta a Koppenhágai Egyetem munkatársa, Julius Nielsen vezette kutatócsoport a Science tudományos lap aktuális számában.
 • Balogh János  Élménybeszámolók 2016.08.10.

  Fergeteges peca a Berekben

  Fergeteges peca a Berekben. Kis Heni Carp Team Sopron 602,50 Kg.
 • Xfish.hu  Hírek 2016.07.29.

  Nem úszkál tovább a Balatonban az öreg tükrös

  Nem rég számoltunk be a hírről, hogy Szabó "Pipsi" István harmadikként foghatta meg az öreg balatoni tükörpontyot. Most ismét horogvégre akadt az északi parton, de sajnos már nem nyerte vissza a szabadságát az öreg tükrös...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.07.20.

  Veszélyes vegyületet találtak a Tiszában

  Az emberi egészségre is ártalmas vegyületet talált egy független laboratórium a Tiszában. A PET Kupa elnevezésű környezetvédő akció során a palackokkal zsúfolt területről vett mintákban a szakemberek kimutatták azt a lágyítószert, amelyet jellemzően műanyagpalackok gyártásához használnak.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.07.19.

  Megőrülnek a rengeteg haltól a horgászok Angliában

  A halterepről elszabadult pisztrángok miatt túl jó a kapás.

  60 ezer pisztráng szabadult ki egy haltelepről és került az Avon-folyóba, alaposan felháborítva a hampshire-i horgászokat. Szerintük ugyanis ez kiöl minden izgalmat a sportból. Andy Browne-nak például egyetlen reggelen 52 kapása volt. – Nem vagyok valami nagy rajongója a pisztrángnak. Odaajándékozom őket a szomszédomnak, vagy a macskámnak lesznek majd remek vacsorái – panaszolja.
 • Balogh János  Bojlis 2016.07.18.

  Kis Heni Carp Team Sopron egy régi bányatavon.

  Kavicsbánya Öreg lakói.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.07.18.

  Harmadszor is kifogták a kapitális tükörpontyot

  Péntekem immár harmadik alkalommal fogták ki a matuzsálem korú halat. Először 2014-ben akadt horogra Balatonberénynél, majd egy hete Ábrahámhegynél, pénteken pedig Balatonszemesnél éhezett meg az epres-kagylós csalira. Ez igazi kuriózumnak számít, hogy 600 km2 területen 1 héten belül újra kifogjanak egy halat, 15 km Ábrahámhegy és Szemes között a távolság.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2016.07.15.

  Újabb háromnyaras telepítés

  A Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai 2016. július 15-én 5.000 kg háromnyaras ponty telepítését végezték el a Tisza-tó területén. Az idei évben többször került már a vízbe kétnyaras illetve történt háromnyaras ponty telepítése is. Idén még több alkalommal fog érkezni már azonnal fogható méretű hal a Tisza-tó területére.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk