0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Évindító akció Thermo ruha akció
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.02.07.

  2017-es új PROLOGIC pontyozó horgászbot modellek!

  A Prologic 2017-ben is újabb pontyozó bot modellekkel kedveskedik a pontyhorgászat megszállottjainak. A csúcskategóriás Quasar család most még jobb lett, további fejlesztéseken esett át, ami a blankot, gyűrűket és orsótartót illeti.
  A Prologic talán legnépszerűbb botcsaládja, a C2, az idén új, elegáns megjelenéssel, még jobb gyűrűkkel, a megszokott kiváló tulajdonságokkal rendelkező blankkal kapható és az a különlegessége, hogy háromféle nyélkiképzéssel: osztott nyelű, végig parafás és végig duplon borítással is kapható, így mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő nyelet.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2017.02.03.

  Fishing Knots Real 3D horgászcsomó kötő applikáció!

  Sok fejtörést okoz kezdő, de akár haladó horgászoknak is, hogy milyen szituációba milyen fajta madzaggal melyik csomó lenne a legjobb megoldást. Sokan csak három négy féle csomót ismernek, de mindig ott a kérdés, hogy valójában ez a legjobban alkalmazható kötés? Ez a rendkívül látványos és gyönyörűen megrajzolt program segít eligazodni ebben az útvesztőben és elég komoly támpontot adhat.
 • Imperial Baits  Bojlis 2017.01.30.

  Felkészülés a Szezonra

  Január végét írjuk, a fagy tartós beálltával kiürülnek a tavak, és folyók partjai. Sok emberben felerősödik a horgászat hiánya, és egyre csak arra gondolunk, hogy mikor hódolhatunk szenvedélyünknek ismételten. Tervezgetünk, ezerszer átnézzük a felszerelésünket, visszakeressük az előző horgászatok képeit esetleg videóit. Próbálunk új dolgokat kitalálni, hogy hogyan lehetnénk sikeresebbek az előző szezonnál. Téli időben sokat töltök új előkék begyakorlásával, hogy a parton ne legyen gond. Az idei tavaszt egy új előke kipróbálásával kezdem, aminek a neve „Ronnie Rig”.Tavalyi évben sok túra alkalmával bizonyult eredményesnek iszapos aljzatú vizeken, ha szimplán csak egy szem popup-al csaliztam. A következőekben ennek az előketípusnak az elkészítését szeretném nektek bemutatni lépésről lépésre.
 • Imperial Baits  Bojlis 2017.01.29.

  Az Elmaradt hidegfront

  Május utolsó napjaiban szabadidőmet kihasználva lelátogattam szeretett holtágamra, ahol 3 napot tudtam eltölteni egy, már a tavalyi esztendő során megkedvelt álláson. A horgászat idejére lehűlést, esőt és szelet jósoltak az időjósok, így bizakodva vágtam neki a túrának. A kipakolás napján nagyon meleg idő fogadott, ami még pluszban megnehezítette az így is nehézkes kipakolást a meredek lejárón, amin a darabosabb csomagokkal közlekedve – gumicsónak, akkumulátor – minden lépést előre jól meg kell fontolni, nehogy egy meghasalás, vagy vízben landolás legyen a mutatvány vége. Mire végeztem a táborállítással, amellett hogy jól elfáradtam és leizzadtam, a nap is kezdett elbújni a fák lombkoronája mögött, az így kialakult kellemes időben habozás nélkül nekiláttam a helykeresésnek, amit csónakból, halradar és tapogatórúd segítségével végeztem. Már a táborállítás folyamata alatt is a teljes szélcsendben nagyon szépen észrevehető volt a halak jelenléte, a holtág teljes szélességében felszíni fordulásokkal jelezték azt. Csónakba pattanva, majd elindulva a radar kijelzőjén, illetve a víz felszínén, a csónak közvetlen közelében megugró példányok nagyon jól mutatták, hogy bizony soha nem látott mennyiségű haltömeg volt előttem, amin teljesen meglepődtem, mert általában a radar kijelzője kiürült vizet szokott mutatni. Azonban, most a 3-4,5 méter mély szakaszon a felső 2 méteres mélységben tömve volt a víz hallal, és bizony nem az apróbbak közül valóak voltak. Ilyen jelenséget azóta se volt szerencsém látni. A helykeresés végeztével egy bóját raktam le a szemközti törés tövébe, 3méteres mélységbe. Egyik botommal valamivel elé, körülbelül 3,5 méteres vízben horgásztam, ahol a mederfenéken viszonylag kevés iszap, viszont annál több szúnyoglárva lapult. A másik botomat a bója mögé, a szemközti törés lankás részére, 2 méteres mélységben helyeztem el.
 • Xfish.hu  Egyéb 2017.01.25.

  Munkatársakat keresünk!

  MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK!
  HA SZERETSZ CSAPATBAN DOLGOZNI, VEVŐKÖZPONTÚ SZEMLÉLETTEL RENDELKEZEL,LELKES ÉS ELKÖTELEZETT VAGY, LEGYÉL A CSAPATUNK TAGJA!
  -------------------------------------------------------------------------------------
  XVIII. kerületi horgászcikk kis- és nagykereskedésbe munkatársat keresünk eladó, árufeltöltő, árubeszerző munkakörbe.
  Az ideális jelölt megbízható, ért a pecához, nem veti meg a munkát, önállóan is képes dolgozni, szereti a rendet, és a tapasztalatok alapján, nem árt ha a közelben lakik.
  Ha lehetséges, akkor fényképes, fizetési igény megadásával ellátott önéletrajzokat szeretnék kérni a [b]gabriella.lepes@xfish.hu[/b] e-mail címre.
  Facebook-on nem áll módunkban kérdésekre válaszolni, kérjük a fent megadott e-mail cím használatát!
  Várunk:)
  xfish.hu csapata
 • Imperial Baits  Bojlis 2017.01.17.

  Imperial Baits új termékek 2017

  Mint minden eddigi évben most sem kezdődhet az év új Imperial Baits termékek nélkül. Előző éveben leginkább a meglévő csalikat fejlesztettük illetve reformáltuk át valamelyest. Ebben az évben viszont kicsit szélesítettük a aroma, csali és kiegészítő kínáltunkat is. A következőkben ezeket a termékeket szeretném bemutatni és röviden jellemezni.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.01.17.

  Különleges halat fogtak a Dunántúlon

  Túlméretezett úszókkal rendelkező ezüstkárászt fogott egy horgász egy dél-dunántúli tóban. A Magyar Haltani Társaság elemezte a halról készített fotót.
 • Imperial Baits  Teszteltünk 2017.01.12.

  RebelCell 12V 11Ah Li-ion akkumulátor

  Ez a kis 12 V-os akkumulátor komplett szettként lesz kapható, ami tartalmaz egy 12 V-os 11 Ah-ás Rebelcell Li-ion akkumulátort és egy hozzá tartozó töltő. A használati lehetőségei óriásiak, nem csak horgászathoz, de túrázáshoz vadászathoz vagy bármilyen tevékenységhez használhatjuk. Az hasonló akkumulátorok súlya többszöröse a Rebelcell akkumulátornak, súlya mindössze 1 kg. Szinte bármilyen 12 V-os eszközhöz használhatjuk, telefontöltőkhöz, radarokhoz, elektromos pumpákhoz stb...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.01.05.

  Befagyott a Tisza és a Balaton is

  Az elmúlt napok hideg időjárásának köszönhetően csaknem összefüggő jégtakaró alakult ki a Balatonon, és ugyan még nem kellően vastag és biztonságos a téli sportoláshoz, többen már korcsolyáznak rajta, főként a déli part védettebb öbleiben.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2016.12.28.

  PROFESSZIONÁLIS HORGÁSZTATÁS A BALATONON. SZENVEDÉLY, KALAND, HALAK

  Balaton Fishing Kft. Magyarországon elsőként adott lehetőséget azon szigetszerűen működő horgásztatással foglalkozó embereknek, akik professzionálisabb háttérrel szerették volna folytatni azt a lelkiismeretes munkát, amit már évtizedek óta eredményesen végeznek.
 • Imperial Baits  Bojlis 2016.12.22.

  Interjú Bundik Zsolttal

  Nagyjából két éve fogalmazódott meg bennem, hogy Bundik Zsolt a maga valójában milyen "távoli jelenség". Egy nyelvet beszélünk, a hobbink is közös, mégis tudtam, hogy nagy fába vágom a fejszémet amikor összeállt bennem a dolog, hogy interjút szeretnék vele készíteni. Biztos vagyok benne, hogy nyolc hónappal ezelőtt amikor az első levelet küldtem neki ezzel kapcsolatban, Ő sem gondolta, hogy ebből lesz valami. Valljuk be, távol állok a híres-hírhedt horgász médiumoktól. Mégis összejött.
 • Imperial Baits  Bojlis 2016.12.22.

  Interjú Szabó "Pipsi" Istvánnal

  Pipsi neve is ismerősen cseng szerintem rengeteg horgásznak, főleg, hogy az egyik legnagyobb gyártó bojliaival horgászik és rengeteg versenyen is részt vesz, emellett még a "nemhorgász" médiába is bekerült egy szép balatoni fogással.
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk