0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.02.23.

  2017-es Prologic SÁTOR újdonságok

  Nagy, kényelmes és strapabíró legyen, de utazáskor mégis kevés helyet foglaljon. Ezek azok az elvárások, amelyeket a horgászok a kemping felszerelésükkel szemben támasztanak.
  A Prologic 2017-es sátor-, ágy-, szék- és hálózsák-kínálata széles választékot nyújt. Legyen rövidebb vagy hosszabb út, egyedül vagy családostul, mindenki megtalálja a saját kényelmét leginkább kiszolgáló felszerelést, hogy maradéktalanul a horgászaté maradjon a főszerep.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.02.22.

  KÉT RÉSZLETBEN IS VÁLTHATÓ A 65 ÉV FÖLÖTTIEK HORGÁSZJEGYE

  A Tisza-tavi sporthorgász Kft. újabb lehetőséggel szeretnék segíteni a 65 év fölötti horgászaik Tisza-tavi jegyváltását. A normál éves horgászjegyhez hasonlóan ezentúl a korkedvezményes jegyeknél is lehetőséget biztosítanak a két részletben történő vásárlásra. A jegy első részlete tárgyév május 31-éig érvényes. A második részlet betétlapja az első birtokában vásárolható meg és azzal együtt érvényes a következő év január 31-éig. A két jegy ára 2017-ben egységesen 10-10 ezer forint, és minden jegyértékesítőnknél kapható lesz.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.02.21.

  A MADCAT 2017-ES KÍNÁLATA

  A MadCat név már nem csak a külföldi, de a hazai horgászok számára is egyet jelent a harcsázással.
  A MadCat névre keresztelt, kifejezetten harcsák horgászatára készített felszereléseket világszerte használják megelégedéssel az elszánt harcsahorgászok. Hazánkban is egyre inkább kezdik megismerni, megkedvelni ezeket a termékeket. 2017-ben nagyon sok új, különleges horgászbot jelent meg a Madcat kínálatában.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.02.21.

  Furcsa lényt sodort partra a víz: kiderült, hogy egy ismeretlen fajból származik

  A halászatért felelős belize-i hatóságok és a Floridai Nemzetközi Egyetem kutatói a múlt héten megerősítették, hogy bizonyítottan új, a pörölycápafélék családjába tartozó cápafajt fedeztek fel Belize partjainál. A páratlan ritkaság felfedezése még inkább arra figyelmeztet, hogy az UNESCO világörökségi oltalom alatt álló, kulcsfontosságú tengeri élőhelynek további védelemre van szüksége.
 • Imperial Baits  Bojlis 2017.02.15.

  Visszatekintés az elmúlt évre…..

  Az elmúlt évben sok helyen megfordultam, kerestem, kutattam a meghorgászandó vizeket. Kisebb nagyobb sikerrel vallattam a különböző adottságú tavakat, folyókat. Az évet január derekán kezdtem. Az enyhe télnek köszönhetően és a folyamatos meleg víz utánpótlás miatt nem tudott befagyni és így helyet adott, hogy szenvedélyemnek hódolhassak.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.02.07.

  JAVULÓ JÉGHELYZET

  A januári hideg és a havazás kemény próba elé állította a Tisza-tavi Sporthorgász Kft. dolgozóit, akik a tározó 25 helyszínén folyamatosan ellenőrizték az oxigénszintet, és amikor kellett, 150 lék kivágásával és gondozásával segítették elő a fény lehatolását a mélyebb vízrétegekbe, ezzel biztosítva körzetükben az algák oxigéntermelését.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.02.07.

  2017-es új PROLOGIC pontyozó horgászbot modellek!

  A Prologic 2017-ben is újabb pontyozó bot modellekkel kedveskedik a pontyhorgászat megszállottjainak. A csúcskategóriás Quasar család most még jobb lett, további fejlesztéseken esett át, ami a blankot, gyűrűket és orsótartót illeti.
  A Prologic talán legnépszerűbb botcsaládja, a C2, az idén új, elegáns megjelenéssel, még jobb gyűrűkkel, a megszokott kiváló tulajdonságokkal rendelkező blankkal kapható és az a különlegessége, hogy háromféle nyélkiképzéssel: osztott nyelű, végig parafás és végig duplon borítással is kapható, így mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő nyelet.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2017.02.03.

  Fishing Knots Real 3D horgászcsomó kötő applikáció!

  Sok fejtörést okoz kezdő, de akár haladó horgászoknak is, hogy milyen szituációba milyen fajta madzaggal melyik csomó lenne a legjobb megoldást. Sokan csak három négy féle csomót ismernek, de mindig ott a kérdés, hogy valójában ez a legjobban alkalmazható kötés? Ez a rendkívül látványos és gyönyörűen megrajzolt program segít eligazodni ebben az útvesztőben és elég komoly támpontot adhat.
 • Imperial Baits  Bojlis 2017.01.30.

  Felkészülés a Szezonra

  Január végét írjuk, a fagy tartós beálltával kiürülnek a tavak, és folyók partjai. Sok emberben felerősödik a horgászat hiánya, és egyre csak arra gondolunk, hogy mikor hódolhatunk szenvedélyünknek ismételten. Tervezgetünk, ezerszer átnézzük a felszerelésünket, visszakeressük az előző horgászatok képeit esetleg videóit. Próbálunk új dolgokat kitalálni, hogy hogyan lehetnénk sikeresebbek az előző szezonnál. Téli időben sokat töltök új előkék begyakorlásával, hogy a parton ne legyen gond. Az idei tavaszt egy új előke kipróbálásával kezdem, aminek a neve „Ronnie Rig”.Tavalyi évben sok túra alkalmával bizonyult eredményesnek iszapos aljzatú vizeken, ha szimplán csak egy szem popup-al csaliztam. A következőekben ennek az előketípusnak az elkészítését szeretném nektek bemutatni lépésről lépésre.
 • Imperial Baits  Bojlis 2017.01.29.

  Az Elmaradt hidegfront

  Május utolsó napjaiban szabadidőmet kihasználva lelátogattam szeretett holtágamra, ahol 3 napot tudtam eltölteni egy, már a tavalyi esztendő során megkedvelt álláson. A horgászat idejére lehűlést, esőt és szelet jósoltak az időjósok, így bizakodva vágtam neki a túrának. A kipakolás napján nagyon meleg idő fogadott, ami még pluszban megnehezítette az így is nehézkes kipakolást a meredek lejárón, amin a darabosabb csomagokkal közlekedve – gumicsónak, akkumulátor – minden lépést előre jól meg kell fontolni, nehogy egy meghasalás, vagy vízben landolás legyen a mutatvány vége. Mire végeztem a táborállítással, amellett hogy jól elfáradtam és leizzadtam, a nap is kezdett elbújni a fák lombkoronája mögött, az így kialakult kellemes időben habozás nélkül nekiláttam a helykeresésnek, amit csónakból, halradar és tapogatórúd segítségével végeztem. Már a táborállítás folyamata alatt is a teljes szélcsendben nagyon szépen észrevehető volt a halak jelenléte, a holtág teljes szélességében felszíni fordulásokkal jelezték azt. Csónakba pattanva, majd elindulva a radar kijelzőjén, illetve a víz felszínén, a csónak közvetlen közelében megugró példányok nagyon jól mutatták, hogy bizony soha nem látott mennyiségű haltömeg volt előttem, amin teljesen meglepődtem, mert általában a radar kijelzője kiürült vizet szokott mutatni. Azonban, most a 3-4,5 méter mély szakaszon a felső 2 méteres mélységben tömve volt a víz hallal, és bizony nem az apróbbak közül valóak voltak. Ilyen jelenséget azóta se volt szerencsém látni. A helykeresés végeztével egy bóját raktam le a szemközti törés tövébe, 3méteres mélységbe. Egyik botommal valamivel elé, körülbelül 3,5 méteres vízben horgásztam, ahol a mederfenéken viszonylag kevés iszap, viszont annál több szúnyoglárva lapult. A másik botomat a bója mögé, a szemközti törés lankás részére, 2 méteres mélységben helyeztem el.
 • Imperial Baits  Bojlis 2017.01.17.

  Imperial Baits új termékek 2017

  Mint minden eddigi évben most sem kezdődhet az év új Imperial Baits termékek nélkül. Előző éveben leginkább a meglévő csalikat fejlesztettük illetve reformáltuk át valamelyest. Ebben az évben viszont kicsit szélesítettük a aroma, csali és kiegészítő kínáltunkat is. A következőkben ezeket a termékeket szeretném bemutatni és röviden jellemezni.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.01.17.

  Különleges halat fogtak a Dunántúlon

  Túlméretezett úszókkal rendelkező ezüstkárászt fogott egy horgász egy dél-dunántúli tóban. A Magyar Haltani Társaság elemezte a halról készített fotót.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk