0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • Xfish.hu  Teszteltünk 2017.05.15.

  Fókuszban a Prologic R2L

  2017-re egy igazán ütős újdonsággal rukkolt elő a Prologic!
  A dán gyártó kapásjelzői eddig is közkedveltnek számítottak a horgászok körében, de erre most sikerült rátenni még egy lapáttal - megérkezett az R2L.
 • Xfish.hu  Versenyek 2017.05.15.

  Gyermeknap a vízparton!

  2017. május 28-án gyereknap lesz és hol máshol lehetne szebben eltölteni ezt a napot, mint a vízparton. Az Abonyi Egyesületi vízen 2017. május 28-án kerül megrendezésre a GYERMEK HORGÁSZVERSENY ÉS CSALÁDI NAP. A gyermek horgászversenyre a 7-10 éves és a 11-14 éves korosztály jelentkezését várják a szervezők. A horgászverseny mellet számos program színesíti majd a kilátogatók napját! A versenyre nevezési díj nincsen, de a versenyen résztvevőknek rendelkezni kell érvényes horgászjeggyel, ami a helyszínen is kiváltható (1100 Ft). A versenyre való jelentkezést a klb@pr.hu e-mail címre várjuk, illetve a kijelölt helyeken is lehet a versenyre nevezni!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.10.

  Zavarták a halak nászát…

  2017. május 7.-én az előzetes beharangozás alapján vízi rendészeti akció került lebonyolításra a Keleti-főcsatorna teljes hosszán, valamint a szövetség kezelésében lévő horgászvizeken.
  Az akcióban közel negyven rendőr, hivatásos és társadalmi halőr vett részt, aki gépjárművekkel valamint csónakokkal végezték az ellenőrzéseket.
  Az akció aktualitását az is indokolttá tette, hogy az őshonos fogható halaink közül fajlagos tilalmi idő van a pontyra 05.02.- 05. 31.-ig valamint a compóra és a harcsára 05. 02.-06. 15.-ig.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.09.

  MAGYARORSZÁG HORGÁSZTÖRTÉNELMET ÍRT

  A magyar csapat szinte teljesen esélytelenként indult el az Ostravában rendezett Trout Union Cup pisztrángfogó horgászversenyen, és végül - óriási meglepetésre - megnyerte a kétnapos viadalt.
  A csapat egyik tagja, a tavalyi pergető-világbajnokságon bronzérmet nyert Gégény Viktor szerint ezzel az eredménnyel a magyarok horgásztörténelmet írtak.
 • Xfish.hu  Horgászvíz 2017.05.08.

  Abonyi Egyesületi Horgászvíz

  Pest megye és Jász-Nagykun-Szolnok megye hátárán helyezkedik el Abony városa és az Abonyi Egyesületi Horgászvíz. Régi múltra visszatekintő vízrendszer számos halfajtának ad otthont. A tó környezete rendezett és folyamatosan folynak rajta az infrastrukturális fejlesztések.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.08.

  ILYEN KÖVÉR HALAT MÉG BIZTOS, HOGY NEM LÁTOTT!

  A pisztrángot egy karcsú és gyors halnak ismerjük, miközben vannak olyan példányok, amelyeket szinte fel sem lehet ismerni.
  "A témában jártas kollégáink véleménye szerint nincs szükség a kép torzítására ahhoz, hogy így kikerekedjen egy pisztráng" - válaszolta a horgász kérésére a Magyar Haltani Társaság.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.08.

  Retteghetnek az orvhorgászok, komoly erősítés a horgász szövetségnél

  400 millió forintos fejlesztéssel szeretné felvenni a harcot az orvhorgászokkal a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ). A pénzből gépjárműveket, éjjellátó készülékeket és motorcsónakokat is beszerzett a szövetség.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.05.

  Vízpótlás a Holt Marcalon

  A Nádorvárosi Sporthorgászok Egyesülete és a Magyar Vagon és Gépgyár Horgász Egyesület tájékoztatja Tisztelt Tagtársait az alábbiakról.

  Az Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság az érintett horgászegyesületekkel való egyeztetés után a Holt-Marcal teljes felső szakaszának átöblítésére tett javaslatot. A folyamat eredményeként a holtág vízkészletének jelentős része friss vízzel cserélődne ki, csökkenhetne a lengőiszap mennyisége, és egyfajta mesterséges áradást szimulálva a pontyfélék ívásához szükséges körülményeket hoznának létre.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2017.05.05.

  Fókuszban a Prologic Cruzade Carryall Bag...

  A 2017-es év a Prologicnál mindenféleképpen a Cruzade termékcsaládjáé.
  A kollekció többek között horgászbotot, dobócsöveket, széket, ágyakat, sátrakat és számos táskát is tartalmaz, amelyek közül most a Cruzade utazótáskát szeretném egy kicsit közelebbről bemutatni nektek.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2017.05.05.

  Szenzációs szezonkezdet - Biatorbágy

  Egy elképesztő pörgős kora tavaszi horgászatról szeretnék nektek-önöknek beszámolni, amely a Biatorbágyi Arizóna tavi szezonkezdő pecánk 36 órájának történéseit foglalja össze, ahol egy versenyhorgászat eseményeinek beillő horgászatban volt részünk, Peti barátommal, na de ne szaladjunk ennyire a dolgok elébe……
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2017.05.05.

  Kapitális fogasok, avagy elkezdődött a ragadozó szezon!

  Idén április 29-én szabadult a süllő, a balin és a sügér tilalmi ideje, ezzel együtt pedig a csónakos tilalom is véget ért a Balatonon. Sok kapitális fogas került horogra a múlt hétvégén.
 • Imperial Baits  Bojlis 2017.05.04.

  Ne törődj bele soha...

  Rövidke cikkem írása közben még mindig az elmúlt napok történésén elmélkedek, de kezdjük az elejéről. Az egy hetes túrám harmadik napján kezdtem el erősen gondolkodóba esni az előttem fennálló probléma megoldásán. A probléma nem más, mint az eredménytelenség. A sztori a következő:A szokásos helyemen a Balaton déli partján Szemesen kezdtem a mostani pacámat is amit tudni kell, hogy az elmúlt két hétben a szeszélyes időjárásnak köszönhetően igen gyenge fogásokról lehetett hallani ezen a részen. Az elmúlt héten megrendezett Nemzetközi Pontyfogó Kupa (IBCC) is alátámasztott ezt a tézist, hiszen az „előttem” elhelyezett 3 csapatból csak kettőnek sikerült halat fognia és nekik is mindössze 6 db-ot az 1 hét alatt melyek átlagsúlya is messze elkerülte a standard méretet is. A verseny kezdete előtti 3 napban én is rápróbáltam a már számomra ismert területre és szerelékeimet a jól bevált mentett GPS pontokra húztam be, de sajnos egyetlen kapást sem sikerült elérnem az eddig bevált
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk