0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Évindító akció Thermo ruha akció
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.08.

  ILYEN KÖVÉR HALAT MÉG BIZTOS, HOGY NEM LÁTOTT!

  A pisztrángot egy karcsú és gyors halnak ismerjük, miközben vannak olyan példányok, amelyeket szinte fel sem lehet ismerni.
  "A témában jártas kollégáink véleménye szerint nincs szükség a kép torzítására ahhoz, hogy így kikerekedjen egy pisztráng" - válaszolta a horgász kérésére a Magyar Haltani Társaság.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.08.

  Retteghetnek az orvhorgászok, komoly erősítés a horgász szövetségnél

  400 millió forintos fejlesztéssel szeretné felvenni a harcot az orvhorgászokkal a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ). A pénzből gépjárműveket, éjjellátó készülékeket és motorcsónakokat is beszerzett a szövetség.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.05.

  Vízpótlás a Holt Marcalon

  A Nádorvárosi Sporthorgászok Egyesülete és a Magyar Vagon és Gépgyár Horgász Egyesület tájékoztatja Tisztelt Tagtársait az alábbiakról.

  Az Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság az érintett horgászegyesületekkel való egyeztetés után a Holt-Marcal teljes felső szakaszának átöblítésére tett javaslatot. A folyamat eredményeként a holtág vízkészletének jelentős része friss vízzel cserélődne ki, csökkenhetne a lengőiszap mennyisége, és egyfajta mesterséges áradást szimulálva a pontyfélék ívásához szükséges körülményeket hoznának létre.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2017.05.05.

  Fókuszban a Prologic Cruzade Carryall Bag...

  A 2017-es év a Prologicnál mindenféleképpen a Cruzade termékcsaládjáé.
  A kollekció többek között horgászbotot, dobócsöveket, széket, ágyakat, sátrakat és számos táskát is tartalmaz, amelyek közül most a Cruzade utazótáskát szeretném egy kicsit közelebbről bemutatni nektek.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2017.05.05.

  Szenzációs szezonkezdet - Biatorbágy

  Egy elképesztő pörgős kora tavaszi horgászatról szeretnék nektek-önöknek beszámolni, amely a Biatorbágyi Arizóna tavi szezonkezdő pecánk 36 órájának történéseit foglalja össze, ahol egy versenyhorgászat eseményeinek beillő horgászatban volt részünk, Peti barátommal, na de ne szaladjunk ennyire a dolgok elébe……
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2017.05.05.

  Kapitális fogasok, avagy elkezdődött a ragadozó szezon!

  Idén április 29-én szabadult a süllő, a balin és a sügér tilalmi ideje, ezzel együtt pedig a csónakos tilalom is véget ért a Balatonon. Sok kapitális fogas került horogra a múlt hétvégén.
 • Imperial Baits  Bojlis 2017.05.04.

  Ne törődj bele soha...

  Rövidke cikkem írása közben még mindig az elmúlt napok történésén elmélkedek, de kezdjük az elejéről. Az egy hetes túrám harmadik napján kezdtem el erősen gondolkodóba esni az előttem fennálló probléma megoldásán. A probléma nem más, mint az eredménytelenség. A sztori a következő:A szokásos helyemen a Balaton déli partján Szemesen kezdtem a mostani pacámat is amit tudni kell, hogy az elmúlt két hétben a szeszélyes időjárásnak köszönhetően igen gyenge fogásokról lehetett hallani ezen a részen. Az elmúlt héten megrendezett Nemzetközi Pontyfogó Kupa (IBCC) is alátámasztott ezt a tézist, hiszen az „előttem” elhelyezett 3 csapatból csak kettőnek sikerült halat fognia és nekik is mindössze 6 db-ot az 1 hét alatt melyek átlagsúlya is messze elkerülte a standard méretet is. A verseny kezdete előtti 3 napban én is rápróbáltam a már számomra ismert területre és szerelékeimet a jól bevált mentett GPS pontokra húztam be, de sajnos egyetlen kapást sem sikerült elérnem az eddig bevált
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2017.05.03.

  HA NEM KÉSZÜLSZ FEL...

  A fenti idézet az egyik kedvencem, bár abban nem vagyok biztos, hogy vajon az Amerikai Egyesült Államok egyik alapító atyja nem az Egyesült Királyság ragadozóhal-horgászaira gondolt-e, amikor ezt mondta. Akárhogyan mondta is, a mondás mindenképpen igaz ránk, horgászokra nézve, bármilyen halra menjünk is. Akár komoly nagyhalvadászok vagyunk, akár csak hobbihorgászok, amikor megtervezzük a horgásztúrát, van egy szó, amit mindig szem előtt kell tartanunk: ez a szó a felkészülés.
 • Imperial Baits  Bojlis 2017.05.03.

  Kis elvárások, nagy siker

  Munkámból adódóan sajnos csak kevés időt tudok eltölteni a vízparton. Amikor végre lejutok a vízpartra, nincsenek különösebb elvárásaim, csupán élvezem a parton töltött rövid időt... Nemrégiben sikerült lejutnom egy közeli víz partjára. A hegyek között húzódó hatalmas víz mindig megdobogtatja a szívem. Erre a pecára egy régebben elkészített Monster Liver bojlit vittem magammal.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.03.

  Igenis létezik: horogra akadt az újkígyósi harcsaóriás!

  Az újkígyósi bányató legendás harcsájáról sokan hallottak már, és bizonyára sok horgász álmodozott már arról, hogy az ő horgára akadjon rá. Nos, a közelmúltban ez két horgásznak sikerült is.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Hírek 2017.05.02.

  Pontyok érkeztek csúszdán a Holt-Tiszába

  Nyolc tonna pontyot telepítettek az Alcsiszigeti Holt-Tiszába Szolnokon.
  A halászati hasznosító Tisza Horgászegyesület összesen 8200 kiló kétnyaras pontyot telepített az ország egyik legnagyobb tiszai holtágaként számon tartott, 140 hektáros horgászvízbe.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2017.04.28.

  8 + 1 tipp a tökéletes etetőanyag keveréséhez

  A jó minőségű, megfelelő ízvilágú csalikeverék döntő jelentőségű a horgászat sikere szempontjából. Kevesen tudják azonban, hogy a csalogató keverék előkészítése ugyanilyen fontos. A megfelelő csalogató keverék elkészítése valamivel körülményesebb, ugyanakkor, aki rászánja az időt és energiát, az gazdagabb fogásban reménykedhet, mint az, aki ezt kényelemből megspórolja. A versenyhorgászok tudják, hogy a megfelelő csalogató anyagon és annak előkészítésén sokszor múlik a győzelem. Ne szégyelljünk tanulni a profiktól! Az alább felsorolt pár trükkel biztosan több halat fogunk majd!
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk