0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • Bundik Zsolt  Élménybeszámolók 2014.03.26.

  EGY FANATIKUS NAGYPONTYVADÁSZ NAPLÓJÁBÓL

  Április 30.-án érkeztem meg egy dunántúli 200 hektáros víztározóra az idei első bojlis túrámra 4 hétre.
  Az első nap táborállítással, radarozással és a víz hőfokának mérésével telt a különböző mélységekben. Este lett mire kiválasztottam 2 jónak vélt helyet. Az egyik bot egy fagyökér mellé 4,6 m-es vízbe került Imperial Baits Elite 24mm-es, és egy 20 mm-es Elite Flying bojlival csalizva. A másik bot egy 30cm-es gödör oldalára egy db 28-mm-es süllyedő Monster-Liver bojlival, 5,5-m-es mélységbe.. Az időjárás nem igazán kedvezett a halak kapókedvének. Fülledt meleg, déli szél és sajnos alacsony vízhőfok a meder alján, mindössze 14 celsius. Ez egy nagy tározó, egy erősebb szél pillanatok alatt átforgatja a különböző vízrétegeket és lehűti azt.
 • Halász Ferenc  Élménybeszámolók 2014.03.26.

  PARADISE ÉS A PONTYOK

  Nagy reményekkel indultunk, az ötnapos horgásztúránkra Laci barátommal. Ekkor még nem sejtettük, hogy egy életre szóló élménnyel fogunk gazdagodni. Tamás barátomtól kaptam tesztelésre az új Monster Paradise névre hallgató bojli mixből, és a hozzá tartozó Bloodworm (szúnyoglárva) aromából és a Garlic (fokhagyma esszencia olajból).
 • Gyurecskó Tamás  Élménybeszámolók 2014.03.26.

  VILLÁMPECA NAGYKÁLLÓI HORGÁSZTAVON!

  Egy baráti felkérésnek eleget téve érkeztem a Pünkösdi hosszú hétvégén a Nagykállói Horgásztó partjára. A halőrök nem sok jót jósoltak az elkövetkezendő napokra, ugyanis az elmúlt hét hihetetlen fogásai után a halak mostanra teljesen passzívvá váltak.
  A frissen begyűjtött hírek azért nem szegték kedvem.
 • Halász Ferenc  Élménybeszámolók 2014.03.26.

  GYORS PECA PÖLÖSKÉN

  Péntek délután érkeztünk az egyik kedvenc horgászvizemre, a pölöskei tőzegtóra.
  Sajnos az időnk elég kevés volt, így csak vasárnapig tudunk maradni. Ritkán horgászom lebegő csalival de most a fejembe vettem hogy ezt a hétvégét rászánom egy tesztre.
  Csalinak egy szem 20mm-es saját készítésű Fish, és egy szem 16mm narancssárga V-pops bojlit használtam. Az etetésre kizárólag 24 mm Fish bojlit szórtam.
 • Halász Ferenc  Élménybeszámolók 2014.03.26.

  A NAGYHALAK BIRODALMA

  Csütörtök délután érkeztünk Pölöskére. Sajnos az idő most váltott melegre, de ez a fajta időjárás változás, itt nem igazán szokott jó lenni. Kezdett esteledni mire mindennel elkészültünk és behúztuk a botokat. Csalink a már jó bevált Elite és Fish bojli, most csupán annyi változással, hogy az Elite bojliba raktam 6 ml frankfurti aromát, hogy még intenzívebb legyen az illata. Sajnos az időjárási előjelek beigazolódtak. Az éjszaka mindössze 1db 5 kilós halat szákoltunk, de ez várható volt, mert mint mondtam, amikor az idő melegre változik az itt nem szokott jó lenni. Következő kapásom délelőtt 11 órakor volt, éreztem, hogy igen jó hallal van dolgom, de ő volt az ügyesebb. Szerelés, majd megint hosszú szünet után, úgy 17 óra környékén kapás .
 • Halász Ferenc  Élménybeszámolók 2014.03.26.

  MIÉRT ÉPPEN PÖLÖSKE?

  Ez a hétvége igen sikeres volt számomra. Megfogtam az ötödik 20 kg feletti potykámat Pölöskén. Egy ilyen hal megfogása igen nagy izgalmakkal jár, a nem mindennapi terepen. Ez a hétvége a fűszer hete volt. Úgy érzem igen eltaláltam a bojlit, amit Imperiál Baits Fish mixböl + Black Pepper Oil használatával saját kezüleg készitettem. Ennek sok mindent köszönhetek, mert a halak nem igazán voltak formában, mégis sikerült jó néhány szép halat megszákolni. A képen a legnagyobb halam 20.5 kg töves.
  Köszönöm Imperiál !!!
  üdv: Halász Ferenc
 • Halász Ferenc  Élménybeszámolók 2014.03.26.

  CSODÁLATOS PÖLÖSKE

  A hétvégi túránkon ismét sikerült fognunk néhány szép halat, a két legnagyobb egy 18.2 kg és egy 19 kg töves volt. A csali ismét Imperiál Baits Fish bojli volt, szinte minden halat evvel a bojlival fogtunk. Sajnos most is volt néhány hal, amit nem sikerült megfogni, de ezen a kemény terepen ez előfordúl.
  Az alábbi képeken a 19 kg töves látható.
 • Thomas Bastien  Élménybeszámolók 2014.03.26.

  Thomas Bastien – egy pontyhorgász

  Körülbelül öt évvel ezelőtt ismerkedtem meg Thomas-szal Franciaországban. Az éjszaka közepén találkoztunk egy tavon. Éppen le akartam tenni a szerelékemet egy platóra, mikor a semmiből egy csónak került elő, benne Thomas Bastien. Nagyon meglepett, mivel a túloldalon senkit sem láttam ezelőtt. ő is felfedezte ezt a helyet…
  Egy pár szót váltottunk, majd mindketten visszamentünk a helyünkre. Amikor másnap reggel átnéztem a túloldalra, nem láttam semmilyen horgászhelyet. Gondoltam magamban, vagy elment már, vagy álcázta magát a bokrok takarásában. Fél órával később előjött rejtekéből, kihúzta csónakját az ágak alól és átjött hozzám. Abban az időben Thomas 20 éves volt és egy horgászboltban dolgozott. ő kimondottan nagy halra horgászik. Ezt bizonyítja a több mint 126 db 20 kg fölötti ponty kifogása, valamint 5 db 30 kg feletti pontyot is szabadon ereszthetett. Úgy gondolom, hogy ezek a számok magukért beszélnek. De hagyjuk, hogy ő beszéljen szenvedélyéről, a bojlis horgászatról.
 • Jake Langely Hobbs  Élménybeszámolók 2014.03.26.

  Karácsony, szerelem, Cassien

  Először is kicsit megkésve, de Kellemes Karácsonyt és Boldog új évet kívánok a kedvenc helyemről, a Cassien tóról!
  Remélem szép karácsonyotok volt és aki volt valahol horgászni, annak volt néhány szép fogása!
  Februárig a Cassienen vagyok, de itt vannak az eddigi híreim, ami több szép fogásról szól.
  Amikor megérkeztem Lac de Carcesból előző túrám helyszínéről a vízszint még alacsony volt, de reméltem, hogy az időjárás előrejelzés álltal ígért eső megérkezik. Arra gondoltam, hogy ez egyik kedvenc helyemmel kezdek, ami az American beach nevet viseli és a nyugati ágban helyezkedik el.
 • Xfish.hu  Élménybeszámolók 2014.03.22.

  Szél fújta pontyok a Kócos tavon

  Már egy hete telefonálgatunk Fricivel, hol is legyen a pecánk, bár többen is felhívták a figyelmünket, borzalmas időjárás lesz hazánkban hétvégén. Nem osztottam ezt a nézetet, majd szombat estére ide ér az ítéletidő, de addig is van idő még halat fogni, mondjuk a Kócos tavon.
 • Tóth József  Élménybeszámolók 2014.03.09.

  EGY ESTE A SZIGETEN

  Kapás! Vagy csak a vízben úszó falevelek csinálják a galibát? De nem, mert ismét jelez a piros rudacska, hogy itt bizony valaki megéhezett! Odaguggoltam botom mellé, hogy a következő jelzésnél hamar be tudjak vágni. Mikor a botvég ismét mozgásba lendült, nem tétlenkedtem, éreztetni akartam harcos társammal, hogy merre van a part, hiába szeretne más irányba úszni.
 • Xfish.hu  Élménybeszámolók 2014.03.05.

  Széllel szemben… ( néhány óra a Kócos tavon)

  Vasárnap van és elkeseredve tapasztalom, a nátha tünetei lassan múlnak, a rakózás hiánya még ettől is rosszabb… Tegnap zuhogó eső volt, ma meg szél rázza az ágakat, bár eső nélkül. Talán egy próbát megérne, bevenném a gyógyszereket és pár órát tolnám a rakót aztán hazajönnék… Nem tűnik rossz tervnek, így hajnalba a számítógép előtt ücsörögve köntösbe, orrot fújva…
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk