0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • xfish Magazin  Élménybeszámolók 2013.10.29.

  Harsányi napló - 2013

  Harsányi napló 2013

  Az idei évben két alkalommal is sikerült eljutnom kedvenc vizemre, a Miskolctól alig 10 km-re található Harsányi horgásztóra. Az két horgászatról készült rövid beszámolót az alábbiakban olvashatjátok!
 • xfish Magazin  Élménybeszámolók 2013.10.24.

  Pródi fények…

  Kellemes érzéssel tölt el, ha egy csapattaggal horgászom, márpedig most Frici barátom ül mellettem, magyarul a Big Fish Team fele, elindul horgászni. Bizakodóan nézünk a sötétbe, még csak nyoma sincs a fénynek, megszoktuk a hajnali kelést, csak az őszt nem.
 • xfish Magazin  Élménybeszámolók 2013.10.21.

  Túl sok a törpeharcsa

  Az utóbbi időben nagyon elszaporodott a törpeharcsa a Szikrai Holt-Tiszában, ezért lehalásszák őket. A szelektív halászatot kedden kezdték el, és a hideg beálltáig folyamatosan végzik.
  Magyarországon két olyan tájidegen halfaj van, ami sem halastóban, sem természetes vízben nem ajánlatos. Az egyik a törpeharcsa, a másik az ezüstkárász. Jelenleg a Szikrai Holt-Tiszánál a törpeharcsa szelektáló, gyérítő halászata folyik.
 • xfish Magazin  Élménybeszámolók 2013.10.21.

  Angolnázni indultam

  Még sosem horgásztam célzottan erre a halfajra, de mindig is érdekelt hogyan lehet horogra csalni az angolnát. Ezért, amikor az egyik barátom felvetette, hogy következő nap menjünk el a Nyugati övcsatornára egy rövid, pár órás, kora esti horgászatra, már tudtam, hogy én mivel fogok próbálkozni.
 • xfish Magazin  Élménybeszámolók 2013.10.18.

  Oszlassunk tévhitet, első felvonás

  Mit érez a ponty, amikor fagyban fotózzák?
  Na, álljunk meg egy szóra! Szögezzük le előre, nem vagyok halkutató biológus, mindössze próbálok logikusan érvelni a következő összeállításban! Egyes vizsgálatok szerint a halak nem, vagyis nem úgy éreznek fájdalmat, hideget-meleget, mint mi emberek. Ezt el is fogadom, de a hátamon feláll a szőr, amikor azt látom, hogy a hótakaróra terített pontymatrac felett fotózzák a szerencsétlen megdermedt halat.
 • xfish Magazin  Élménybeszámolók 2013.10.18.

  Világcsúcs: 230 kilós halszörnyet fogott

  A német Marco Liebenow másfél óráig küzdött az óriási laposhallal.
  Brutálisan nagy laposhal akadt a horgára egy német horgásznak Norvégia partjainál még júliusban. Marco Liebenow egy 515 fontos, nagyjából 234 kilós halszörnyet fogott.
 • xfish Magazin  Élménybeszámolók 2013.10.18.

  A megnyitó

  Hajdanán, horgászberkekben legalábbis, óriási eseménynek számított a „megnyitó”. A hatvan napos általános tilalom után alig vártuk azt a júniusi pénteket mikor végre egy jót horgászhattunk. A készülődés persze, hetekkel azelőtt megkezdődött. A baráti társaság többször is gyűlésezett, hogy ki mit vigyen magával a, legtöbbször három napig elhúzódó, sátorozásra.
 • xfish Magazin  Élménybeszámolók 2013.10.17.

  Ha megjön az ősz, vöröslik az ég alja….

  Ősz van, most már mindenki tudomásul vette, észreveszem én is ezt, megváltozott minden. Hűvösebb idők vannak, a halakat keresni kell, igencsak meg kell dolgozni a kapás eléréséért, az általunk kínált csalik is megváltoztak, tényleg ősz van…
 • xfish Magazin  Élménybeszámolók 2013.10.17.

  Egy igazi téli örömpeca

  Február közepét írunk, tél ide vagy oda, ki van az ember éhezve egy-egy jó horgászatra már. Pontyokat, keszegeket lát még álmában is, habár én azért még ilyenkor is rendszeres vízpart látogató vagyok, tehát sosem adom fel, én már csak ilyen vagyok és maradok is…
 • xfish Magazin  Élménybeszámolók 2013.10.17.

  Októberi túra a Verba tanyára

  A horgászblog írása mindig a vízparton kezdődik, de most kivételesen, nem itt kezdődik, mert egy pohár teát kevergetek és mindenütt vizes ruhák, telefon, ilyesmik, száradnak..Talán kezdjük az elején a történetet.
 • xfish Magazin  Élménybeszámolók 2013.10.16.

  A bárányok hallgatnak

  Végre összejött a Mester és tanítványi közös horgászat. :) Valahogyan mostanában a hajnali kelés nem igazán az én pályám, így kicsit késve érkeztem a patakpartra, ahol már javában folytak az események. Peti javában fotózta Balázs lába közét, már mint ami közte volt. :)
 • xfish Magazin  Élménybeszámolók 2013.10.14.

  HAT NAP EGY BÁNYATAVON

  Valami új és izgalmas kalandokra vágytam ezért a tavalyi év végén elhatároztam ,hogy keresek egy olyan vizet ahol újabb vágyaim teljesülhetnek. Sikeresen ugrottam át az első akadályt, még a téli hónapokban találtam egy számomra ismeretlen kavicsbányát, ahol kiélhettem a későbbiekben a magamfajta pontyhorgász vágyait , plusz újabb tapasztalatokat gyűjthetek .
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk