0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Szezonkezdő akció Thermo ruha akció
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2015.10.30.

  IMPERIAL BAITS - BÁNYATAVI KALANDOK

  Szeptember 18-20. között került megrendezésre az Imperal Baits nyílt nap a kiskunlacházi Napsugár 2 tavon!

  Személy szerint nekem ez volt az első bányatavi horgásztúrám, mely kellemes meglepetéseket szerzett.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2015.10.28.

  Imperial Baits - Őszi HorgászShow Beszámoló

  Október 23-25. között került megrendezésre az idei őszi horgászkiállítás és vásár. Az Imperial Baits Hungary a már jól megszokott standdal, és teljes termék palettával, illetve a 2015 újdonságokkal várta az érdeklődő horgászokat. A kilátogatóknak az újdonságokon kívül, akciókkal és különböző ajándékokkal próbáltunk kedveskedni a kiállítás ideje alatt.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2015.10.22.

  A törés vonalában

  nyári diákmunka végeztével izgatottan vártam már azt, hogy végre kiszabadulhassak a természetbe és a számomra legcsodálatosabb dolgot űzzem: a pontyhorgászatot. Fejben már készen álltam a túrára, de ahogy az időjárást böngésztem a számítógép előtt ülve, nem ígért sok jót. A meteorológusok előrejelzése szerint pont ezen a héten lesz az augusztusi hónap legmelegebb időszaka. Nekünk, horgászoknak nem a legkedvezőbb idő a pontyok megfogására. Így hát nincs más választásom, meg kell próbálnom alkalmazkodni az időjáráshoz.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2015.10.20.

  Ismerkedés az Imperial Baits-el…

  Több év pontyozás után idén lehetőségem adódott, hogy kicsit közelebbről is megismerjem egy régóta a kedvenceim közé tartozó cég termékeit, az Imperial Baits csalikat. Mivel általában egyszerre nem használok sokféle ízt, ami lehet, hogy badarság, de eddig szinte mindig sikerrel jártam, így elsőre az ELITE széria mellett tettem le a voksomat.
  Szeretek kísérletezni, ezért úgy döntöttem, hogy a gyári golyók mellé gyúrok egy házi készítésűt is...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2015.10.19.

  Tippek és trükkök a balatoni horgászathoz

  Több mint tíz éve horgászom a Balatonon, szeretnék adni nektek néhány tanácsot erre a könnyűnek semmiképpen sem mondható vízre. Ha valaki elindul egy túrára, általában az a célja, hogy minél több és minél szebb halakat fogjon. Ehhez a két szemponthoz szükségünk van két alapvető dologra:

  -Megfelelő hely
  -Megfelelő csali
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2015.10.16.

  Nyári kaland - Nyárnyitó az Imperial termékeivel

  Magam mögött hagyva az iskolát végre elkezdődhetett az a két hónap, ami rengeteg új kalandot, izgalmat rejt magában. Első túrámat édesapámmal kezdtük meg az egyik kedvenc vizemen, Búcson, ami a lakhelyünktől 23 km-re található. Maga a tó 15 hektáros, végét sűrű nádas övezi, ahol rengeteg természetes táplálék találtatik meg a halak számára.
  Július 10-én pénteken késő délután érkeztünk meg. Úgy éreztem, hogy ezen a pár napon a tó mélyebb részében majd eredményesebbek lehetünk. A bóját a horgászhelyünkkel szemben lévő túlsó parttól visszább, 15 méterrel helyeztem el.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2015.10.15.

  Bányatavon - Napsugár horgásztó

  Szeptember hónapban egy nyílt napot szerveztünk a csapattal a Napsugár horgásztóra. Minden szempontból nagy kihívásnak tűnt számomra, hiszen még soha nem horgásztam bányatóban, illetve a nyílt napokban sem volt még sok tapasztalatom. A horgászat előtt próbáltam némi ismeretet összeszedni a bányatavak jellemzőiről és a bánya tavi pontyhorgászatról. Elolvastam egy jó pár hasznosnak tűnő cikket és szakirodalmat...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2015.10.14.

  BUNDIK ZSOLT - Nem az, de jobb! Mégse a Cassienen…

  BUNDIK ZSOLT - Nem az, de jobb!
  Mégse a Cassienen...

  Az embert néha a vak véletlen, néha csak az ostoba reguláktól való menekülés, néha barátok tanácsa repíti a legjobb helyekre, ahol aztán olyan élményekben is része lehet, amilyenekben még azon a vízen sem, ahová eredetileg indulni készült…
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2015.10.12.

  Szeptemberi Rekordlista: 21 új fogás - Ráckevei Dunaág Horgász Szövetség

  Szeptemberi Rekordlista: 21 új fogás - Ráckevei Dunaág Horgász Szövetség
  Az ősz első hónapja a ragadozó-szezon kezdetét is jelenti, szeptemberi összeállításunk két csukája is ezt mutatja. A békés halakat 10 ponty, valamint 9 db amur képviseli. Az egyedsúly nem kicsi: a pontyok fele meghaladja a 20 kilogrammot.
 • Bundik Zsolt  Élménybeszámolók 2015.10.08.

  A KÉK MÉLYSÉG titkai

  Mindenkinek mást jelent a pontyhorgászat – sokan minél többet és minél nagyobbakat szeretnének fogni, ezért legtöbbször olyan „agyontelepített” helyekre járnak, ahol ehhez adottak a feltételek. Egy szűkebb réteg pedig a természet közelségét, a kihívásokat és a nagy kiterjedésű, gyér halállománnyal rendelkező tavakat veszi célba. Ez utóbbi horgászoknál – magamat is közéjük sorolom – nem a pontyok mérete vagy a darabszáma a fontos, hanem hogy nehezen becserkészhető, szép, egészséges és különleges példányokat terelhessenek a merítőbe.
 • Xfish.hu  Élménybeszámolók 2015.09.21.

  Akkora halat fogott, hogy el sem hiszi

  Jakub Vágnernél nehezen találni megszállottabb horgászt: már tizenévesen kinőtte a csehországi folyókat és tavakat, és elkezdte járni a világot a legnagyobb és legritkább halak nyomában. Utazásait a Discovery Channel is nyomon követte, szeptember 20-tól a magyar nézők is végignézhetik, Vágner miként próbál több méteres halakat kifogni az Amazonasból vagy a Kongóból.
 • Balogh János  Élménybeszámolók 2015.09.01.

  Kis Heni Carp Team Sopron

  Kis Heni Carp Team Sopron (Berek Horgászpark)
  402,99kg / 63 db.
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk