0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.03.04.

  Szezonkezdés felmelegedő vizeken

  Eljött a várva várt enyhülés a tél lassan enged a szorításából és kiolvadtak a tavak. A vizeink lassan melegednek, és kezdődik a horgászszezon, melyet annyira vártunk.
  A felmelegedő vizeken sok tényező befolyásolhatja eredményességünket, nézzük sorba milyen szempontokat, lehetőségeket vegyünk figyelembe.
 • Imperial Baits  Élménybeszámolók 2016.03.01.

  Catch Report

  David Fort az Imperial Baits kizárólagos forgalmazója Csehországban és Szlovákiában. David az elmúlt télies hetekben hihetetlen mennyiségű pontyot fogott annak ellenére, hogy volt, amikor csak néhány órát tudott horgászni és volt, amikor a nagymennyiségű hó nehezítette meg a munkáját. David elmondása szerint a már jól ismert Birdfood Banana bojli Cold Water verziója remekül működött ebben az időszakban, de az Elit Strawberry és az Osmotic Spice bojli is adott halat. Horog csalinak V-POPS bojlit használt, amit Banán illetve Elit Strawberry aromával
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.02.25.

  23. Fegyver, Horgász és Vadász kiállítás (FeHoVa)

  2016. Február 18-21. között került megrendezésre az idei első kiállítás, a FeHoVa. A tavalyi évhez hasonlóan a horgászok ismét egy külön csarnokot kaptak, ami az idei évben a C csarnok volt. Csapatunk a már jól megszokott standdal, teljes árukészlettel, akciókkal és bemutatókkal várta a kedves látogatókat, érdeklődőket, illetve itt vehették először kézbe a 2016-os újdonságokat is. Akik esetleg lemaradtak volna a kiállításról azok e rövid cikkben ízelítőt kaphatnak a 4 nap eseményeiből, illetve megismerkedhetnek az idei újdonságainkkal is.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.02.18.

  Balaton, Te csodás!

  Az utóbbi pár évben a szigorú szabályoknak köszönhetően sajnos nem lehetett a Balatonon a behúzós horgászatot alkalmazni, ezért én sem horgásztam a tavon jó ideje már. Szerencsére a horgászok lobbijának és a Balatoni Halászati Zrt-nél történt személycserének köszönhetően 2015 -ös évtől ismét lehet legálisan bojlizni a tavon, ezért én is kihasználtam az alkalmat és egy barátommal ellátogattam május első hetében 6 napra a tó északi partjára.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.02.11.

  A mélység vonzásában

  Kedvenc vizeim közé tartoznak a tiszta és mély vizű bányatavak, amiken előszeretettel horgászok is. Egyszerűen lenyűgöznek a hatalmas mélységek és a 15 - 20 méteres platók látványa, amit a radarkép mutat. Sajnos Magyarországon nagyon kevés ilyen bányató található, ami az igényeimnek megfelel. Értem ez alatt, hogy legalább 100 hektár vagy nagyobb legyen és a vízmélység is elérje a 20-30 méter mélységet. Mivel júliusban jártam már egy ilyen adottságokkal rendelkező tavon, ezért úgy döntöttem, hogy késő ősszel is szerencsét próbálok rajta. A túrámat október végére terveztem, mivel a mély bányatavakon sokkal később hűl le a víz, ezáltal a halak is tovább táplálkoznak, mint a sekélyebb tavakon...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.02.09.

  Egy szenvedély kialakulása

  Üdvözlöm az olvasókat, most szeretném leírni, hogyan kezdődött nálam ez a fanatizmus a bojlizás iránt, hogyan tudok napokat ülni egyetlen kapásra várva és miért nem veszi el a kedvem egy-egy sikertelen túra. Ezekre szeretnék most választ adni és egy kis segítséget nyújtani azoknak, akik szintén a nagy pontyokat szeretnék üldözőbe venni és a „fogd és engedd vissza” elvet szeretnék vallani...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.02.04.

  METHODOS KALANDOK I. RÉSZ

  Ebben a cikksorozatomban szó lesz a methodozásról, általam használt termékeinkről, praktikáimról, stratégiáimról és eredményeimről. Remélem ezekkel az írásokkal segítséget tudok nyújtani nektek, hogy sikereket érjetek el ezen a területen.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.01.27.

  NŐI SZEMMEL - RÖVID PECÁK, FEEDER KONTRA BOJLI

  Mire elég 12 óra? Tény! Nem sokra, de kellő átgondolással tartalmas idő is lehet.

  12 óra, semmi több.
  A mai világban, amikor ki sem látszunk a sok feladat és munka alól, sokszor nem jut elég idő a horgászatra. Sokan egy nappali pecára már ki sem mennek, mert macera a sok pakolás, cipekedés és kevés az idő uszonyos barátaink horogra csalására, pedig meg van a rövidtávú horgászat maga szépsége is. Személy szerint a tavalyi évben sokszor jártam 12 órákra és szép élményekkel lettem gazdagabb. Csak bátorítani tudok mindenkit, hogy mozduljon ki, nem csak többnapos horgászatok alkalmával lehet jó halakat fogni.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.01.19.

  A hegyek bűvöletében


  November közepét írunk, ülök a lakásomban és a számítógépemen nézegetem a tavalyi horgász képeimet, mikor megakad a szemem a Bledi tavon, ahol tavaly Decemberben jártam. Elöntenek az emlékek a havas hegycsúcsukról, a kristálytiszta vízről és a gyönyörű tájról. A gondolataimba merülve egyszer csak azon veszem észre magam, hogy kezd felpezsdülni a vérem és egyre nagyobb késztetést érzek, hogy újra meglátogassam ezt a gyönyörű tavat.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.01.14.

  Fagyból a melegbe - Az utolsó szép napon

  Most vettem csak észre, amint a képeim nézegetem, hogy egy cikkem elmaradt késő őszről, amelyet meg szerettem volna írni. Bepótlom hát ezt az adósságom.
  Számomra a november maga volt a csoda. A magam szintjén csodálatos halakat foghattam. A mostani történet a tavaszt idéző közel 20 fokos melegek idején esett meg, épp emiatt esik olyan jól visszaemlékezni rá így a fagyból, hóból...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.01.08.

  10,5 kilogrammos csukaóriás

  Hatalmas, 106 centiméter hosszú és 10540 gramm tömegű csukát zsákmányolt Pikó Sándor január 4-én reggel. A Fűzfás-morotva területén klasszikus lékhorgászat során akad horogra a nagy testű ragadozó. Gratulálunk!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2015.12.29.

  Imperial Baits termékek a 2015-ös Pontyshown

  2009 óta minden évben úgy a mostani 2015-ös évben is megrendezésre került a Pontyhorgászat ünnepe a Pontyshow. Ez magyarországi viszonylatban a legnagyobb szakkiállítás kizárólag a pontyhorgászatra nézve.
  Nagyszerű lehetőséget nyújt a horgászoknak az új és régebbi termékek megismerésére, kérdések feltevésére, akciós vásárlásokra, és arra hogy egy olyan közegben tegye ezt, ami mindannyiunk számára kedves. Illetve a gyártók számára is, akik visszajelzést kapnak a termékeikről, és segítséget nyújthatnak a teszthorgászaikon keresztül, azok felhasználására.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk