0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2017.03.23.

  Tavaszi peca - Cserkelő horgászat az eperfák árnyékában

  A nyár első fele számomra minden évben a cserkelő horgászaté. A hirtelen jött felmelegedés hatására az eperfák nagy mennyiségű magas tápértékű gyümölcsöt potyogtatnak. A vadvilág számára ez könnyedén megszerezhető hosszantartó táplálékot biztosít. A fákat minden irányból ellepi a környéken élő állatok sokasága. A még fán lévő gyümölcsöt a madarak, mókusok, pelék, a talajra hulló epret az őzek, vaddisznók, sünök, rókák dézsmálják. De biztosíthatok mindenkit, hogy víz fölé hajló ágakról lehulló termés se megy kárba.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2017.03.21.

  Látogatóban a Bakony lábánál – Szarvas-tó

  Barátaim meghívásának eleget téve az egyik márciusi hétfőt a Zirc-Akliban található Szarvas-tó partján töltöttem.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2017.03.10.

  Az Én Tüskeváram

  Amikor aludni sem tudsz már.

  A telefon első csippanására felébredtem, de a konyhában még nem égett a lámpa tehát apa még nincs fent…..már alig várom, hogy induljunk, végre a Balatonon horgászhatok, amit régóta várok már.
  Apa nem sokszor visz magával hosszabb időre, azt mondja a pontyhorgászatnak több lépcsőfoka van, és nem lehet rögtön fejest ugrani a közepébe…ezért a Kis Dunán (RSD) próbálom néha egyedül becserkészni a pontyokat, dévérkeszegeket több-kevesebb sikerrel, figyelve arra hogy minden halra gondosan vigyázzak és minél hamarabb visszaengedjem éltető közegébe őket mert ezt tanultam apukámtól.
  Apa is felébredt…..szerintem indulhatunk!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.11.04.

  Amikor kell az a „másképpen”…

  A következő pár soromat vegyes érzelmek között írom le nektek, hiszen ugyanezekkel az érzésekkel voltam tele, amikor beneveztünk a Don Carp Lake-en megrendezésre kerülő évadzáró bojlis versenyre. A versenyről, amit tudni kell, hogy a kiírás szerint minden csapatnak csak az 5 legnagyobb hala számít bele végeredménybe, ezt elolvasva kezdtünk gondolkodni, a versenyen való részvételen csapattársammal, Norbival. Amit a tóról tudni kell, hogy 28 hektár és igen gazdag a nádasokkal borított részekben. Több állásának a határait is nádfalak jelzik.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.10.11.

  Őszi, kora téli horgászat az Imperial Baits termékeivel

  Amikor beköszönt az ősz, és hidegebbre fordul az idő, akkor jön el számomra az igazi pontyhorgászat.

  Kifejezetten szeretem, mikor már csak egy-két fanatikus horgász van a vízparton. A víz lehűlésével változik a halak táplálkozási szokása, és igazi kihívást jelent egy szép példány lencsevégre kapása. Kitartóbban kell keresni a halakat, nem lehet ülni a babérokon. Figyelni kell a környezet változását, hol mozognak, hol táplálkoznak a kedves barátaink.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.10.04.

  Az első 48 óra összefoglalója - IV. Nemzetközi Key Telecom Balatoni Bojlis Horgászverseny

  Nem mondhatni, hogy a szombat délután négykor még szinte nyári melegben elkezdődő verseny eseménytelen lenne. Jelen pillanatban váltakozó fokozatú viharjelzés, a csapatok elemeknek nekifeszülő küzdelme, és ami fő, számos gyönyörű hal fogása nemesíti a legnagyobb hazai bojlis horgászviadalt a Balatonon. De ne szaladjunk ennyire előre.
 • Balogh János  Élménybeszámolók 2016.08.10.

  Fergeteges peca a Berekben

  Fergeteges peca a Berekben. Kis Heni Carp Team Sopron 602,50 Kg.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.07.13.

  Bojlival a Zöld Pokolban

  Az elmúlt hetekben szerencsém volt ellátogatni a kedvenc horgászvizemre, a Zöld Pokolba!
  Úgy gondolom, nem kell bemutatnom a tavat, hisz sokat lehet hallani a kihívásokkal teli tóról.
  A jellegzetessége, vagy a szépsége a nehézségeiben rejlik, hisz a töklevéllel borított vízfelszín, az akadókkal teli aljzat nem könnyíti meg a horgászok dolgát!
  Sajnálatos módon pár évvel ezelőtt egy áradás következtében a bojlis horgászok rémálma, a Törpeharcsa is bekerült a tóba, melynek hatására nagyon sok rossz tapasztalatot adott a horgászok és a pihenő emberek számára.
  Az én horgászatomnak az volt az egyik célja, hogy ezt a negatív kritikát meg tudjam cáfolni, és igenis bojlival fogjak halat!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.04.13.

  Két jó peca a Nagybivalyoson

  Igaz, hogy az egész telet végighorgásztam, így nem panaszkodhatom. De januárban szembejött velem egy elszabadult CT berendezés, aminek vizsgálati eredménye egy jó időre kivont a forgalomból. Március közepén már minden porcikám unta a tétlenséget, és ráadásul olyan hírek jöttek a Nagybivalyosról, hogy megy a ponty, fogják rendületlenül a sporik.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.04.05.

  Mennyei horgászat!

  Merenyei horgászatom nem éppen úgy indult számomra,ahogyan azt terveztem, ugyanis két napig kapást sem tudtam kicsikarni a sok jó bojli ellenére sem. A harmadik napon viszont megtört a jég...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.03.31.

  A CSUKA HORGÁSZATA TAVASSZAL

  Sok horgásztól hallottam már, hogy „kezdődik a szezon, megyek csukázni”. Nem igazán értem, hiszen én konkrétan az első csukáimat augusztusban, 40 fokos hőségben fogtam. Tehát nálam egy időpont van, amikor nem csukázom, ez pedig az országos tilalmi időszak, február 1 – március 31-ig. Ilyenkor a szerelékekkel babrálok, igyekszem nem számolni a napokat. Persze a tilalmi időszak vége előtt két nappal már nagyon be vagyok sózva. Április 1-én irány a víz, és ez nem tréfa. Nálam a csuka horgászata tavasszal kezdődik.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2016.03.18.

  December, a nagy pontyok hónapja

  A tél és egyúttal a hideg idő beköszöntével sok horgász már elpakolja a felszerelését és várja a következő horgász szezont. Van azonban pár elhívatott pontyhorgász, akinek a horgászidény egész évben tart és ez alól a téli hónapok sem kivételek. Természetesen a téli horgászat már nem olyan egyszerű, mint az év többi részében, gondolok itt a hideg időre, valamint a lehűlt vízhőfokra és a halak sem táplálkoznak már olyan intenzíven, mint máskor. Elég nagy az esély a kudarcra és sokan inkább meg sem próbálnak már ilyenkor pontyot fogni. Sajnos ennek több oka is lehet, pl. a jó minőségű sátor, fűtés, meleg ruházat hiánya valamint a szenvedély a pontyok iránt.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk